Bemutatták a The Old Republic legújabb kasztját

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Lassan alig telik el hét, hogy ne hallanánk a Star Wars: The Old Republicról: legutóbb például az új kasztot, az Imperial Agentet leplezték le.
Lassan alig telik el hét, hogy ne hallanánk a Star Wars: The Old Republicról: legutóbb például az új kasztot, az Imperial Agentet leplezték le.


A birodalmi ügynökök (engedjétek meg a durva fordítást) talán kevésbé ismert karakterek a Star Wars univerzumban, noha Zam Wessell, az újgenerációs trilógia második részében feltűnt alakváltó sok borsot tört Anakin és Obi-Wan orra alá. Az ügynökök a háttérben tevékenykednek, nem is az esztelen hentelés a feladatuk, ők inkább a megfelelő eszközöket alkalmazzák a megfelelő időben. Megbízásokat teljesítenek a sitheknek, a high-tech kütyük pedig mondhatni alapfelszerlésük közé tartoznak. A bejelentés mellé négy új kép is érkezett, melyeken egy-egy derék ügynök pózol.

9.
9.
Goldps3
8.
8.
Skippyke
#5: Sith Empire -re vonatkozik ez a kijelentés, mivel amikor a játék játszódik, a Mandalore birodalom már megbukott. :) Amúgy Zam Wesselről és Tarkin Moffról mintázták a karaktert, de szerintem sem hasonlít egyikre sem.

#7: Már rengeteg clan van készülődő félben. Bocsi a reklámért de: www.swtor.hu és itt a fórumban rengeteg clanról olvashatsz. :) Nagyon várományos a játék!
7.
7.
Tharathiel
#6: Najó ez igaz=D De a 2-ben viszont nincs semmien birodalom, és azt írják h az alakváltó is ilyen Imperial Agent...:P
6.
6.
Goldps3
skacok csinálunk majd klánt ?XD így a játék elött :D:D
5.
5.
StriciMacko
#5: Talan Sith Empire? sith birodalom? vagy Mandalorian Birodalom? Sok birodalom van a SW univerzumban
4.
4.
Tharathiel
Most én ezt nem értem, hogy hogy van:S Ha ez most a KOTOR eseményei után játszódik, ami pedig a filmek történései előtt 4000 évvel van akkor mit keres itt ez az elnevezés, hogy Imperial Agent? Darth Vader meg a Birodalom ekkor még kósza gondolat se nagyon volt=D
3.
3.
Killerbee
Szepek az arnyekok :D ok, ok mmo..tudom..
1.
1.
IceColdKillah
Akkor is a Bounty Hunter tarol nálam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...