Három új autó tölthető le a Forza Motorsport 3-hoz

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 18.
  • Letöltés
Link másolása
Három új Hyundai próbálható most ki a Forza Motorsport 3-ban, ráadásul teljesen ingyen. Az autók között egy kifejezetten Forza-exkluzív modell is helyet kapott.
Három új Hyundai próbálható most ki a Forza Motorsport 3-ban, ráadásul teljesen ingyen. Az autók között egy kifejezetten Forza-exkluzív modell is helyet kapott.



A Hyundai Genesis Coupe Car Pack mától tölthető le az Xbox Live-ról, ráadásul fizetni sem kell érte, így minden rajongónak csak ajánlani tudjuk a DLC beszerzését. A csomagban három modell (pontosabban csak egy, három különböző változatban), a Rhys Millen Racing Red Bull Hyundai Genesis Coupe, az HKS Genesis Coupe és egy Forza-exkluzív Genesis Coupe kapott helyet.

Az ünnepi szezonra sem maradunk új autók nélkül, igaz, a december 8-án megjelenő DLC-ért már fizetni kell, mégpedig 400 Microsoft Pontot. Cserébe tíz új verda, köztük egy Ferrari 458 Italia várja a lóerők szerelmeseit. Ingyenes kedvcsináló is lesz majd, az Audi S4 2010-es változatát lehet majd ingyen letölteni.
6.
6.
Chocho
#3: A Forza 3 a jelenlegi legtartalmasabb autós cucc - de NEM szimulátor, akármennyire is kamuzza ezt az MS.
5.
5.
Mortician
#3: Azért ilyen blőd kijelentéseket ne tegyünk, hogy az évszázad legjobbja...
4.
4.
szabee33
Egyetértek Fishbonenal!:)

sztem is nagyon jó játék lett;)(Y)
3.
3.
Fishbone
#1: én is megkérdezném! Te lázas voltál, amikor ezt a kommentedet írtad ? :D Szerintem az évszázad legjobb szimulátor játéka! M ár rongyosra játszottam a gémet és nagyon jó játéknak tartom! Én egy 9.5-öt adnék rá :)
2.
2.
Vikitiki
1

te nem vagy magadnál mit vártál? super mariot :):)
1.
1.
Mathia$
Majd beszerzem, nem lett olyan nagy durranás a forza ahogy vártam sajna nekem 6.5/10
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...