Bii, Cii, Oii, Yii, Zii - a Wii után szabadon?

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 16.
  • Érdekesség
A Nintendo márkaneveinek bejegyzéseiről rendszeresen hírt szoktunk adni, sokszor meg sem lepődünk rajtuk, a legutóbbi eset viszont kiverte a biztosítékot!
A Nintendo márkaneveinek bejegyzéseiről rendszeresen hírt szoktunk adni, sokszor meg sem lepődünk rajtuk, a legutóbbi eset viszont kiverte a biztosítékot!Még 2006 áprilisa előtt (mikor a Nintendo Revolutiont átnevezték a Wii-re) jegyeztette be a japán cég a Zii elnevezést, amit a legutóbbi találgatások jobb híján a Wii lehetséges utódjaként emlegettek. Az elmélet rövid ideig állta meg a helyét, a minap ugyanis négy másik hasonló névre bukkantak a szemfüles újságírók: eszerint a Nintendo bejegyeztette a Bii, a Cii, az Oii és a Yii márneveket is - így viszont nem valószínű, hogy az elnevezések új konzolokat takarnak. Bármit jelentsenek, jelen pillanatban az a legvalószínűbb elképzelés, hogy a Nintendo az olcsó utánzatok megjelentetését megakadályozandó védette le a furcsa neveket.
13.
bledzer
Mindenesetre roppant kerativ nevek:D
12.
tmngy
épp az lenne az értelme.Ha pl anyuka menne aj ózsefvárosi pejacon és meglátna egy vii feliratú gépezetet(mitn annak idején a sárgakazettás cumók), és beugrana neki hogy ez az a nagy híres konzol és jó olcsón! és megvenné:D
10.
nermal93
Lehetne akár VVii is ami ugye nem Wii hanem két nagy V betű egymás után...
10.
Sogi
pedig van már vii konzol, csak sárga kazettával működik:)
9.
Terawatt
#7: mert ki az az idióta aki a Wii-ről lekoppintaná Vii-re :) csak képzeld el hogy meséled a haverodnak hogy hello vettem egy Vii-t -Wii-t???-Nem Vii-t ! :D vagy valami hasonló szituációt, nem lenne értelme hogy ennyire hasonló neve legyen másnak
8.
zola2000
6: csak japánban védették le, de ha ezzel a névvel komoly tervei lennének a nintendonak, akkor egyszerűen megveszik a Creativeot kilóra :)
7.
megyesfalvi_2007
Pont a Vii-t nem védték le...
6.
demon68
furcsa, hogy le van védetve a Zii, mert a Creative Android-os mp4 lejátszóját hívják Zii Egg-nek

http://www.zii.com/
5.
norbee007
#3: A Mii már régóta le van véde ... :D
4.
SWBF2
Maradt még: Aii, Dii, Eii, Fii, Gii, Hii, Iii(:D), Jii, Kii, Nii, Pii(:D), Qii, Rii, Sii, Tii, Uii(:D), Vii, Xii

:D=personal favourite
3.
Bbogesz
Nem voltak elég szemfülesek még maradt egy pár jó név...Kii, Mii, Tii, Vii, VTII,
2.
Bbogesz
Goiiiii-Dziiiiii-Laaiiiiii XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...