GTA IV: Episodes from Liberty City PC-re és PS3-ra

Link másolása
A Rockstar Games bejelentette, hogy az eddig csak Xbox 360-on elérhető DLC-k hamarosan ellátogatnak a többi platformra is.
A Rockstar Games bejelentette, hogy az eddig csak Xbox 360-on elérhető DLC-k hamarosan ellátogatnak a többi platformra is.

Ugrás a galériához


A csomag hamarosan, egészen pontosan március 30-án lesz elérhető PC-re és PlayStation 3-ra egyaránt. Sam Houser elmondta, hogy az X360-as verziókhoz hasonlóan ez is letölthető tartalomként és dobozos változatban is kapható lesz. A The Episodes of Liberty City tartalmazza a  The Ballad of Gay Tony és a The Lost and Damned nevet viselő DLC-ket .
45.
45.
RóbertGyda
én inkább megvárom míg olcsóbbak lesznek az izomgépek ... addig is maradok a GTA San andreas-nál ... tud valaki hozzá kiegészítő küldetéseket ? ... írja már meg a fórumomra :

http://www.freeweb.hu/sokazagyva/viewforum.php?f=126
44.
44.
JcGross
#43: Nekem eredeti, és nem volt ilyen hibám, sőt, win7 alatt, 64 biten simán megy. Akinek meg nincs gépe hozzá az ne sírjon már. Tegye el szebb időkre. Nekem van, 30 FPS, teljesen jó.

Biztos, hogy a kieget is megveszem, mert rengeteg újítás, kisjáték és jó történet van benne.
43.
43.
sgabo09
#43: Tudod ,ha nem erősködtetek volna annyira ,hogy "PC PORTOT!" akkor lehet hogy lett volna még idejük optimalizálni...de így se jártatok rosszul a videó editorral.
42.
42.
ACDC 4ever
#43: Ne essünk túlzásokba nem olyan rossz az PC-re
41.
41.
kriszdrum
Nah ez egy jó lépés a rockstar ganes részéről! Most majd dőlni fog nekik a léééé! Persze há ugye a kalózkodás ellen semmi nem fogja megvédeni a játékot de azért remélem hogy majd a többség inkább megvszi ezeket a remekműveket.
39.
39.
Dcrysis02
"egyik küdetésben az elején nem nyílik ki a garázs és nemtom megcsinálni."



Kalózkodás elleni védelem.....



http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=393953&st=40


Egy patchtől miatt nem lesz ilyen gondod. Unalmas már ez az egész.



38.
38.
X-Master
#39: A patchek is működnek (vistán), de a win7 szerintem utálja a GTA 4-et, mer vistán semmi probléma nem volt vele.Egyébként az egyik patch-et ha felrakom (nemtom melyiket), akkor az egyik küdetésben az elején nem nyílik ki a garázs és nemtom megcsinálni.



Na most ezek után én nem bízom a GTA 4-ben és nincs felesleges tizenakárhányezer forintom kidobni az ablakon, mer semmi biztosíték hogy úgy működni fog, ha meg nem működik a boltba se veszik vissza, aszondják hogy gyenge a gépem hozzá mér vettem meg.Nincs nekem erre szükségem,a játék árából inkább veszek még egy vinyót aztán felnyomatom rá a vistát, csessze meg a Rockstar, és ha a GTA 5 is ekkora szar lesz, az biztos hogy azt se fogom megvenni pc-re, de még boxra se.Elcsesznek mindent.A San Andreas után nem tudtak egy normális pc-re is megjelenő GTA-t összehozni.Szarér meg nem fizetek, csináljanak normális játékokat.
37.
37.
mrbrodix
#37: Jól teszed, én egy ideje a platinára hajtok :)
36.
36.
CJgabor
erre vártam 1000 éve :D a gay tony vidik alapján naon bejött, sok uj dolgut lehet benne csinálni, + EJTŐERNYŐŐŐ XD huhúúúúú
35.
35.
packos
mivel nekem origi így tegnap érkezett 1 levelem miszerint Március 30-án jön ki ez a kieg ezt irta :



The much anticipated release of Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for the PC and for PlayStation(R)3 computer entertainment system is coming this spring - on March 30, 2010. For the first time, PlayStation 3 and PC players will have the opportunity to experience the last two thrilling chapters of the Grand Theft Auto IV saga together on one disc.
34.
34.
dareal
#19 eredeti játékkal nincs ilyen gond. patchek működnek, eredetivel.
33.
33.
Asher
Conviction nem lehetetlen, hogy jön PS-re, már csiripelték a madarak, sőt a készítök se tagadták.

Amúgy a SC-nek jobban örülnék mint ennek a GTA-nak.
32.
32.
sgabo09
E remek hír hallatára újra leveszem a GTA IV-et a polcról és amíg ezek nem jelennek meg végigviszem párszor :D
31.
31.
szambotomi
#32: az alan wake soha sem volt tervbe véve ps3-ra. eredetileg pc-s lett volna, evel akarták "reklámozni" a többmagos processzorokat, de végül xbox exklúzív lett belőle.
29.
29.
bledzer
Otimalizááálnii optimalizáálniiiiiiiiiiiiii.....áááááá..:))
28.
28.
X-Master
#21: Eltaláltad, de megvenni nem fogom mer egy ilyen szarul optimalizált egyébként is jellemtelen, hangulatmentes techdemóért nem fogok pénzt kiadni.Különben megvan boxra is, de má bánom azt is.Nagy szar az egész, inkább teszek fel egy vistát is.
27.
27.
Mathia$
Na lassan már az Alan Wake meg a Conviction is jön pcre és ps3ra :)
26.
26.
klemid
#28: PSes vagyok ott nem volt ien a kep. Az is lehet, hogy azert mert zuhanas kozbe voltam es nem allt a kep.
25.
25.
dzsiádzsó
#26:

Hát minden játkból lehet jót meg rondát is vágni, de GTA amúgy elég jól néz ki sztm, szóval nem nagy cucc, csak egy rosszul sikerült kép.
24.
24.
Daigoro
csodálatos lesz Johnnyval és Luissal mászkálni, már várom.
23.
23.
klemid
#25: Rajottem nem az. Ritka ronda!
22.
22.
dzsiádzsó
#23:

720P ? SA :D mondjuk én adnám, de akkor is....
21.
21.
klemid
20.
20.
Krekk
#19: nem lehet, hogy ez egy nem hivatalos forrásból származó példány amit véletlenül felraktál a gépedre? sanszos. Ha igen: vedd meg és akkor jó lesz, de legalábbis visszaviheted.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...