GDC 10: PC-re is megjelenik a Fable 3?

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 12.
  • Pletyka
Link másolása
Sok hasonló pletykát hallottunk már, s a mostanit is kéretik fenntartásokkal kezelni, viszont az tény, hogy egyre több utalást hallani a Fable 3 esetleges PC-s verziója kapcsán.
Sok hasonló pletykát hallottunk már, s a mostanit is kéretik fenntartásokkal kezelni, viszont az tény, hogy egyre több utalást hallani a Fable 3 esetleges PC-s verziója kapcsán.



A lavinát a Microsoft egyik internetes álláshirdetése indította el, melyben olyan programozót kerestek a Fable 3-hoz, aki megírná azt a hálózati kódot, ami az Xbox 360-as és a PC-s játékosok együttes játékát tenné lehetővé. Már ez is jól hangzott, de a Microsoft hamar törölte a hirdetést, így csírájánál fojtotta el a PC-sek lelkesedését. Majd jött Molyneux, aki jó szokásához híven elkezdte tüzelni a közönséget a GameSpotnak adott interjújában: elmondása szerint sok dolgot akarnak még megmutatni a Fable 3-mal kapcsolatban, elvégre nem beszéltek még a Natal-lehetőségekről, a kooperatív módról és a többi platformról sem... Ezek után, ha mégsem lesz PC-s verzió, megengedem a rajongóknak, hogy lerohanják a Microsoft székházát.

A GDC-n egyébként kiderült még egy-két apróság a játékról. Molyneux szerint az utolsó nagy fícsör bemutatását az E3-ra időzítik - anno, a játékbemutatásakor a játékmester bejelentette, hogy három nagy újdonságot fognak bejelenteni a megjelenésig, ez lesz a harmadik. Elárulta továbbá, hogy céljuk az első két Fable túlszárnyalása, nem csupán minőségben, hanem eladásokban is: terveik szerint 5 millió példányon akarnak túladni, ami komoly ugrás lenne a Fable 3 és a Fable 2 3.5 milliós eladásaihoz képest. Fent láthatjátok a GDC-n bemutatott demót is - az előadás során Molyneux érdekes hasonlattal állt elő a megújult kezelőfelületet illetően: szerinte a Fable első két részét nevezethetjük DOS-nak, míg a harmadikét Windowsnak.
21.
21.
pepsus
Nem szeretnek kötekedni de a videoban nem az egesz jatekra mondja a dos windows dolgot hanem a jatek rendszerere. "mondhatjuk hogy a fable 1-2 olyan volt mindt a dos , tudjatok a scrollos listas dolgo de a fable 3 olyan lessz mint a windows , ami eddig scrollos volt azt mind bele epitjuk a vilagba " (kicsit szabad forditasba )
20.
20.
adriano28
hát ugy lenne a jó hogy előbb a 2-t rakják ki pcre majd a 3 at

én az 1 el 2 évet elszórakoztam sőt még mindig néha tolok vele 1-2 percet a 2 vel megint 2év :D majd a 3al megint 2 év :D

ha ki adják pc re a köv 4 évemre meg lesz a program XD
19.
19.
Batri
#17: Molyneux ha jól emlékszem azt mondta, hogy maradnak a kontrollernél és a Natal csak egy választható kiegészitő lesz hozzá.
18.
18.
Bins
biztos h megmarad a joy-os irányítás is, nem hinném h egyrészt rábíznák elsőre az egész játékot egy ilyen új cuccra, főleg ha ilyen eladásokat akarnak mint amit a cikkben írnak, mert akkor elég sok embernek kéne vennie elég hamar natal-t. meg ha pc-re is jön, akkor ott is tuti csak a joyos irányítás lehet majd az egér bill kombón kívül mivel natal nemhiszem h támogatja majd a pc-ket. sszóval emiatt nem aggódom:)
17.
17.
simon 555
a játékot nagyon várom de remélem nem fogják rá eroltetni a natalt:S

nyugodtan lehet natalos játék de hagyják meg a sima kontrolleres irányitást is!
16.
16.
Bins
" komoly ugrás lenne a Fable 3 és a Fable 2 3.5 milliós eladásaihoz képest." nem a fable 1. és 2? csak szoltam:) amúgy eddig nem nagyon izgatott a játék de ha megkapja a natal támogatást, akk tuti vétel lesz:P meg sztem lesz egy ilyen csomag is h fable 3 + natal + egy box egyben. tuti együtt tervezik a natal meg a játék megjelenését:)
15.
15.
HallowX
A világ legnagyobb f*szsága lenne, ha kihoznák PC-re, azok után, hogy a második részt nem hozták ki. Logikátlan lenne...elég keményen.
14.
14.
packos
ha már itt tartanak jó lett volna hogyha nem feledkeznek meg a 2. rész pc-re kijöttéről sem kár hogy nem tervezték de ezt nagyon várom pc-re ha a pletykák beigazolódnak
13.
13.
Kyuubi
Jól van, jöjjön csak!
12.
12.
triplet
Hát a dos meg a Windows között nagy a különbség, szóval hajrá Molyneux:)
10.
10.
megalonagyix
Jó lenne ha minden ilyen konzol exkluzívos brigád ilyen kijelentéseket fogalmazna mint Molyneux..
9.
9.
Knodros
2: Jah,fojesznkek nem sok humorérzéke lehet,ha csak ilyen erőltetett poénok jutnak eszébe.
8.
8.
Giga0509
Jól néz ki :P MS konferencia mikor lesz?
7.
7.
Batri
#4: nem elirás, csak kicsit furcsán van irva... nem a Fable 3, hanem a Fable-ből adtak el három milliót
6.
6.
thelegendary
Az eladásoknak (F1-2) gondolom semmi köze a warez hez...... :P
5.
5.
Macifasz
JÖHET!!!! De előbb a második rész! EJJJJ, DE BOLDOG LENNÉK, HA JÖNNE!!!! Imádom az első részt a mai napig, és rohadt ideges lettem, amikor kihagyták a PC-s tábort a második részből. Szóval remélem, összejön...én várok.;-):-)
4.
4.
Mathia$
kis elírás: "Fable 3 és a Fable 2 3.5 milliós eladásaihoz képest"
2.
2.
Ragnarök
#1: Humorérzék zéró?



Én személyszerint nagyon remélem, hogy jönni fog PC-re is. ^^
1.
1.
Knodros
Ki vagy te,hogy ilyesmihez tőled kelljen engedély? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...