E3 2010: Battle Tag - Barney Stinson váltani fog?

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Az 1990-es években különös népszerűségnek örvendő és mostanában a Barney Stinson-mániának köszönhetően újra közkedvelt lasertag-szerű játékot készít a Ubisoft.
Az 1990-es években különös népszerűségnek örvendő és mostanában a Barney Stinson-mániának köszönhetően újra közkedvelt lasertag-szerű játékot készít a Ubisoft.



A játék azért érdekes elsősorban, mert tényleges videojátékot nem kapunk ezúttal, a Battle Tagben fizikailag, a való életben mérethetjük meg magunkat a haverokkal szemben legfeljebb nyolcan, két négyes csapatban. A konzolunk tulajdonképpen csak a játékmester szerepét tölti be: összehangolja a műanyag fegyvereket és a találatot érzékelő mellényeket, számolja a pontokat és a köröket, szóval lebonyolítja a versenyt és közben keményen, mély hangon osztja az észt.

Az ősszel megjelenő játék célplatformlistája még nem ismert, de azt már tudjuk, hogy egy csomag Battle Tag két pisztolyt, négy tölténytárat (mert tárazni is kell, bizony) és két mellényt tartalmaz majd. A fenti hatperces videón a Ubisoft hajnali konferenciájának Battle Tages részét láthatjátok.
7.
7.
Prophet
It's gonna be legen... wait for it ...dary. Legendary!
6.
6.
K.G.
A szabadban már megoldották, csak azt Airsoftnak hívják. Nagyon kis rétegnek szól ez. Szó szerint: 6-7 anyu szoknyáját rángató gyereknek.
4.
4.
alex512
Nem nagyon értem a koncepcióját a játéknek. Mert ugye rohangálni és lövöldözni sok hely kell, ez a játék viszont maga a konzol miatt házhoz van kötve. Hát nemtudom mennyire van értelme ezt így kiadni, hiszen ahogy

hakydakillah is mondta, ezt csak a szabadban lehetne kihasználni azt viszont nehéz megoldani.
4.
4.
Slik
Barney a példaképem :D
3.
3.
hakydakillah
ilyet mondjuk a szabadban lehetne nagyon kihasználni, de ott elég macerás lenne áramot biztosítani a konzolnak, tv-nek, meg a házi mozinak...
2.
2.
Scoo
Csak ebben nincs semmi új. Max annyi, hogy a konzol számolja a pontokat.
1.
1.
hakydakillah
ahogy ő mondaná: vegyétek meg, mert ez a móka Ferge..., most figyelj, ...TEGES, fergeteges lesz :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...