Kojima nagyon szeretne Zone of the Enders 3-at

  • Írta: InGen
  • 2010. július 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Egyre többet kérdezik Kojimát a Zone of the Enders folytatásáról, ő pedig láthatóan egyre jobban szeretné elkészíteni a játékot. De még nincs rá ideje.
Egyre többet kérdezik Kojimát a Zone of the Enders folytatásáról, ő pedig láthatóan egyre jobban szeretné elkészíteni a játékot. De még nincs rá ideje, sem pedig erőforrása -legalábbis ezt nyilatkozta a Metal Gear Solid: Peace Walker európai turnéjának francia állomásán.


"A csapatom és én nagyon szeretnénk egy Zone of the Enders 3-at, de sajnos a Kojima Productions erőforrásai is végesek, már a csapatokat és a rendezőket illeti." -mondta el a mester egy francia lapnak. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy mivel ő a saját titkos projectjén dolgozik, s a második legjobb game director a cégnél az MGS: Risingot tolja, senki nem maradt, akire nyugodt szívvel rábízná az új játékot.

"Szóval egyelőre nem tudtunk dolgozni a Zone of the Enders 3-on, így hátrébb toltuk a naptárainkban, de úgy gondolom, hogy az MGS: Rising befejezése után komolyan megfontolom a fejlesztés elkezdését." -fejezte be Kojima.

A mester tehát láthatóan nagyon szeretne egy folytatást a klasszikus sorozatának. Kérdés, hogy vajon mi szeretnénk-e? Szeretnénk?
1.
1.
Mathia$
De a fanok MGS-t akarnak, mégpedig egy olyat amiben big boss van ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...