Fable III - egy rossz kislány kalandjai

Link másolása
Új Fable III gameplay jelenetek is érkeztek a Comic-Conról: a következő három percben egy nem éppen tüneményes hölgyemény rosszalkodását követhetjük figyelemmel.
Új Fable III gameplay jelenetek is érkeztek a Comic-Conról: a következő három percben egy nem éppen tüneményes hölgyemény rosszalkodását követhetjük figyelemmel. A videóban látszik, hogy a fegyvereket és a ruhákat külön teremben lehet cserélni (ilyet már az Assassin's Creed 2-ben is láttunk), a kisgyerekeket pedig kézen fogva is lehet vezetni, ami érdekes újításnak tűnik; bár a videóból nem derült ki konkrétan, de a felnőtteket biztosan nem lehet ezzel a módszerrel rávenni arra, hogy kövessenek minket.

14.
14.
IceColdKillah
Mekkorát repült már a csávó! Az biztos hogy nem a Havok csinálja a játék fizikáját!
13.
13.
zola2000
"Fable III - egy rossz kislány kalandjai"pfff, nem is kislány
12.
12.
Raziel 88
Mollinyúúúú nagyot alkotott megint. :D
11.
11.
Takuma Sato
Ez beteg. De ez a kislányt kézenfogva vezetéas is beinditotta a fantáziámat. Az biztos, hogy nem lessz benne olyan dolgok, de, ha még is akkor az összes kislányt megrontanám, utána telifiggnám a száját.

ÁHHH de perverz dolgokat lehetne csinálni, csak adnának ki olyan gémet.

Amugy a 2. része vegyes érzelmeket váltott belölem ki, de javarészt élveztem a gémet, ezért lehet arról szó, hogy a 3. részével is nyomuljak.
10.
10.
Tharathiel
8.
8.
bzsp
ez kész:D hogy lefingta a csajt. must have!XD
7.
7.
Killerbee
#6: Elhozod nekik az üvegház hatás gyönyöreit :D
4.
4.
adriano28
amugy az előző trailerben amikor egy csávó megmenti a farkasoktol a kislányt akkor láthattuk hogy vmi ultra fos a harc rendszer, de a harcos részlet alapján észre vettem hogy változott a harc, és elég jó is lett
3.
3.
Dcrysis02
#2:Azt hiszem megvan a következő fejlesztői napló tartalma. :D
2.
2.
Killerbee
#1: Képzeld el, ahogy ezt lelkesen megint minden porcikájával gesztikulálva, kezével hadonászva magyarázná, hogy ez milyen awesome feature. :D
1.
1.
Dcrysis02
....az arcába fingott a kislánynak?Gratulálok Mr. Molyneux....most vettem észre hogy milyen tehetséges egy ember...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...