DJ Hero 2 - RZA is játszható karakter lesz

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár az Activision a Guitar Heróban már nem erőlteti a zenészek virtuális másának szerepeltetését (gondoljunk csak a legutóbbi perekre), a DJ Hero 2-ből szerencsére nem fognak hiányozni a hírességek: a minap éppen RZA-t, a Wu-Tang Clan alapítóját mutatták be, mint játszható karakter.

Színész, forgatókönyvíró, rendező, zeneszerző és a Wu-Tang Clan alapítótagja illetve frontembere: ő RZA, aki most már egy videojátékos szereplést is kipipálhat az önéletrajzában. Az Activision bejelentése szerint a 41 éves hip-hop sztár is szerepelni fog a DJ Hero 2-ben, mint játszható karakter.

"Rendkívül izgatott vagyok, amiért szerepelhetek a DJ Hero 2-ben" - olvasható RZA hivatalos közleményében. "DJ vagyok és játékos, ez a játék pedig két szenvedélyemet kombinálja. Imádtam a csapattal való munkát, és alig várom, hogy a rajongók meghallgathassák azt a két vadi új mixet, amit direkt a játékhoz raktam össze. Bong bong!"

RZA egyébként korábban már dolgozott együtt az Activisionnel: a Wu-Tang: Shaolin Style egy verekedős játék volt az első PlayStationre, még külön kontrollert is készítettek hozzá - igaz, a kiegészítő "W" alakja és az analóg karok hiánya eléggé körülményessé tették a használatát. A DJ Hero 2 október 22-én fog megjelenni, RZA mellett David Guetta, Deadmau5, DJ Qbert és Tiësto is szerepelnek majd a játékban.

1.
1.
SLi
legnagyobb!
do you think your wu tang sword can defeat me?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...