TGS 2010: Készül a Tekken Tag Tournament 2

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Kellemes meglepetés Katsuhiro Haradától és a Namco Bandai-tól: készül a Tekken Tag Tournament 2! A verekedős játék megjelenését egyelőre ugyan kizárólag játéktermi gépekre ígérik, mégis szinte biztosra vehető, hogy később konzolokon is tiszteletét fogja tenni az anyag.

A Tekken Tag Tournament 1999-ben bukkant fel a játéktermekben először, majd később PlayStation 2-n is bemutatkozott a játék. Azóta eltelt pár év, Katsuhiro Harada, a sorozat producere szerint maguk is meglepődtek, hogy az öt perc alatt megszületett ötlet mennyire sikeres lett a játékosok körében. Készül hát a folytatás, amely a tervek szerint jövő nyáron fut be a japán játéktermekbe.

A Tag Tournament 2-n a Tekken 6 óta ötletelnek a készítők, s bár a játék a hatodik rész motorjával dolgozik majd, azt átalakítják kissé és optimalizálják, hiszen a játékmenetből kifolyólag itt több karakter szerepel a képernyőn, mint a Tekken 6 meccsei során. A játékot egyelőre kizárólag játéktermi gépekre jelentették be, de a fejünket tennénk rá, hogy lesznek konzolos átiratok is!

16.
16.
Jinbobo
Én szerintem a Tekkennél nincs jobb játék! Nekem nagyon be jött a a 6.rész is, már egy éve online-on vagyok! Amint megjelenik a Tag tournament2 megveszem! De úgy tudom most előbb a 7 fog megjelenni!
15.
15.
IceColdKillah
Ameddig be nem jelentik hogy csinálják a konzolos portot addig csak reménykedek...
Amúgy egy Soul Calibur 5-nek jobban örülnék.
14.
14.
Robbie17
Jó hír :D de az előzetes alatti zene nem illik hozzá szerintem..
13.
13.
luxx
jól néz ki :D

off: az oldalon nem lehet keresni?
12.
12.
hakydakillah
király, ez volt a kedvenc Tekken játékom
8.
8.
Giga0509
#7: "A játékot egyelőre kizárólag játéktermi gépekre jelentették be, de a fejünket tennénk rá, hogy lesznek konzolos átiratok is!"

Biztos olyan nehéz lett volna elolvasni a hírt.
7.
7.
bance91
6.
6.
keiji maeda
ez az ez kell a népnek ahelyett hogy csinálnának már egy normálisat, a tekken 5 -2005 ben jött ki durván 5 év alatt megkaptuk a tekken 6- ot alig van benne extra nem tudom mit fejlesztettek rajta ennyit deh már készül a 7 meg most jön ez a tekken tag tornament dobálja kifele itt a tekkeneket a namco ahelyett hogy tényleg csinálna egy olyan játékot amit nem tessz le az ember sokáig :S mert a 6.rész is részemről olyan hamar megunható volt :S:S
5.
5.
Motig
az a gáz hogy a hazai arcade kultúra mint olyan nincs... pedig ha lenne szerintem már talán télen lehetne nyomni a kabinetet ezerel!
4.
4.
Top Secret
Huu ez állat tudni kéne mikor jelenik meg!
3.
3.
x360player
Jó hírek jönnek mostanában, ez is az.Nagyon várom a konzolos TTT2-t.Rakjanak bele pár új arcot,pályát és már el is kelt.:)
1.
1.
G'ordo
nagyon ott van!! bár a Tekken 7-et jobban várom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...