Interjú az új Assassin's Creed rendezőjével

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 23.
  • Hír
Link másolása
Kevesebb, mint két hónap van hátra az Assassin's Creed: Brotherhood boltokba kerüléséig, a szerencsés bétateszterek pedig már októbertől játszhatnak a játékkal. A Gametrailers stábja rövid videointerjút készített az új rész küldetéseinek rendezőjével, fogadjátok sok szeretettel!

Az Assassin's Creed: Brotherhood a fejlesztők szerint egy teljesen új játék; hiába az ismert főszereplő, nem egyszerű kiegészítőt kapunk novemberben. A játékmenet komoly változásokon esett át, a római helyszín még több lehetőséget biztosít a játékos számára, a multiplayer mód pedig megkoronázza az Assassin's Creed élményt. Érkezett egy új videointerjú a minap, ezt drakecsaj küldte be, köszönjük!

A Brotherhood bétatesztje október 4-én kezdődik, kizárólag PS3-tulajok vehetnek majd részt benne, de közülük sem mindenki. Bár az előfizetéses PlayStation Plus az esetek többségében biztosítja a részvételi lehetőséget a felhasználóinak, a Sony bejelentése szerint csak bizonyos Plus játékosok tesztelhetik majd így a multiplayer módot, és ez vonatkozik majd a Red Faction: Battlegrounds bétájára is. A tesztbe egyébként nem csak így lehet bekerülni, az előrendelők automatikusan meghívást kaptak a Ubisofttól - korábbi információink szerint itthon 100 szerencsés játékos próbálhatja majd ki a bétaverziót.

8.
8.
mnmn1
#7: nem szerencse :P előrendeltem a play.com-ról :)

igaz nemsokára lemondom mert csak jövőre veszem meg a teljes játékot
7.
7.
drakecsaj
#5: Aaaa te mákoos! *w*
Gratula! Irigyellek ám, ugye tudod? :D Lécci majd írjál róla itt blogba hogy milyen =)
6.
6.
VIPD
szerencsés:D lenne ps 3mam én játszanék vele:D:D:Dtop 2 game... na mind 1 nekünk van gers ofXD(top 1)
5.
5.
mnmn1
Congratulations! As a member of the Brotherhood, a place has been reserved for you in the Assassin's Creed® Brotherhood PS3™ Beta.

You will receive your Playstation® Network code to access the Beta in early fall 2010 via email.


Benne vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
4.
VIPD
csak ps3???(muther(madre!!!))kössz szépenXD
3.
3.
Top Secret
#1: Jó neked én is megrendelném németből de 2 után háááttt nem is tudom rá untam kb a 75%-nál.
1.
1.
deviques
Én előrendeltem itt németben amazonon, igértek beta-kulcsot, de még nem kaptam meg, remélem októberig megjön. Amúgy itt ha előrendeled kapsz egy Harlekin multiplayeres karaktert plusszba hozzá.
Így azért biztos bebiztosítanak maguknak egy-két zsákbamacskás vevőt! Annyira rossz biztos nem lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...