Duke - sokkal hosszabb, mint a Modern Warfare 2

  • Írta: InGen
  • 2010. október 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Randy Pitchford, a Gearbox fejese abszolút pozitív a Duke Nukem Forever kapcsán: szerinte a játék nem csak remekül néz ki, de fantasztikusan cool is, ráadásul legalább háromszor olyan hosszú, mint az FPS-etalon Call of Duty: Modern Warfare 2. Kíváncsian várjuk!

Tulajdonképpen Randy Pitchordnak, s az ő jó kapcsolatainak köszönhető, hogy a Duke Nukem Forever több mint 12 év után kikerült a végeláthatatlan újrakezdések sorozatából, s végre a befejezés irányába tart. Így talán nem meglepő, ha az úriember kissé elfogultan nyilatkozik a témában.


"A Duke igazi tripla-A kategóriás anyag. Bármikor játszok vele, bármelyik pillanatban, mindig látni akarom a következő jelenetet. Hatalmas pályarészek vannak, brutális díszletekkel, szóval ha valami gagyi, alacsony költségvetésű cuccot vársz, akkor komolyan meg fogsz lepődni!" -nyilatkozta Pitchford.

A Gearbox vezére azért hozzátette, hogy valószínűleg az új Duke sem lesz tökéletes, hiszen semmi nem lehet az, még 12 év után sem. Mindenesetre elmondása szerint így is legalább háromszor hosszabb lesz a Modern Warfare 2-nél.

48.
48.
CJgabor
#8: a HF, Q3, TF, Doom3 Halo MOHAA hol etalon?
nem mint ha az mw2 az lenne de ezek mind régi játékok (nem évtizedesek, de van köztük jó pár éves is...) szal a lényeg az hogy ezekkel már nem jétszanak annyian mint a 2009-10es game-kkal, ezek sehogy sem lennnének etalonok... nem is tudom mit neveznék ma etalonnak. black ops? hát nem tom. BFBC2? na az kizárt :D rakás kempelős-spawnkempelős fos. a cod4 meg már pöppet régi, nem mai fps-etalon :D tényleg gőzöm sincs
47.
47.
CJgabor
#46: imádom a szuper pozitív kommentjeidet (más topikoknál is) de egyet kell értenem. a mai fps játékok mind pár órásak.. a singleplayer legalábbis.
46.
46.
zsilvolgyi
45.
45.
tjames
#42: Egyértemű hogy vannak akiknek az ilyen szimszerűek az etalon, ezt norbbal ki is dumáltuk a fórumban tegnap.
olyan sosincs hogy mindenki egyet értsen. csakhát a többség véleménye jobban számít, mint az egyéné....igaz ez minden területre.
44.
44.
Giga0509
#33: Le vagy maradva,a legutolsó hír róla egy gameplay videó volt :D
42.
42.
dareal
#34: ízlések és pofonok. nekem is sokkal bejön egy rombolható környezet. ofp és arma széria nálam az etalon, mert ott a bevetési helyig is el kell jutni, szóval nem egy a célterületen, ami 1-2 km x 1-2 km megy a hent, hanem egy rohadalom nagy területen megy a balhé. nincs is jobb móka, mint a noobokat úgy gyilkolászni, hogy tankkal, helivel szétkapom/szétkapjuk azt az épületet, ahova ők berohantak :)
40.
40.
tjames
#37: Na ezt azért kerüljük, jó?
Most csak moderáltalak, de még egy ilyen trágár beszéd, és komolyabb következménye lesz. Nem volt divat eddig sem, hogy ilyen minősíthetetlenül beszéljünk a másikkal, eztán sem lesz. Nem kell egyetértenünk, de egy határt nem kellene átlépni. Személyeskedésnek ilyen formájában semmiképp. Köszi.
39.
39.
hedzsooo
Ja, 1ebkent ez a Duke sem lesz rossz talan tenyleg. ^^

Bar, nalam a Crysis 2 varosabb, ha mar FPS a tema. :)
38.
38.
hedzsooo
#10: Nalam az a franya Far Cry, meg a Doom 3 az FPS etalon, de jo persz nagyon a HL is. ^^
37.
37.
SLi
#31: Nem igazán értem h mit akarsz de szerintem te se, ennél a cikknél semmilyen érvet nem hoztál fel.
Viszont kiderült h egy egy ***************** vagy, ez is valami.
35.
35.
Mathia$
Mw2-nél nem nehéz hosszabb játékot csinálni, meg jobbat se annyira, mind sztoriilag mind grafikailag. Ha majd azzal múlják felűl magukat hogy Bordernél hosszabb játékot csinálnak, akkor szóljanak :D
34.
34.
amd33
Moder Warfare 2 engem annyira nem fogott meg a Bad company 2 annál inkább nálam azaz etalon. Imádtam hogy mindent szét lehet rombolni és hogy a házat is kilötték alólad...
33.
33.
BloodyDeath
Nos most még is csak kiadják? A lugtolsó hír róla, az volt, teljesen felfüggesztik a fejlesztését, az elött meg az volt, hogy készül az elött, meg ilyenről nem is hallottak.
No mindegy addig nem hiszem el, amig a bolti kirakatban nem fogok vele szemezni, és azon vacilálni, hogy akkor megvegyem, vagy inkább menjek át a kocsmába inni. XD
32.
32.
Shotgun Blues
Tehát kb 6 óra lesz a játékideje:(
31.
31.
tjames
#30: :) érveltem korábban eleget, úgyhogy töröld meg a nózid :)
A végére reagálnék: Így van, szórakoztató és élvezetes volt! Ezért is mondom hogy simán lehet etalonnak tekinteni pont ezekért :)


30.
30.
SLi
#24: Te viszont meg se próbáltál érvelni egyszerűen kijelentetted h "HL az igen! a többi meg....fele annyira sem etalon mint a CoD."
Ez érv szerinted?
Én imádtam a MW2-őt, kétszer is kitoltam veteránon, de túl sokat nem adott hozzá a stílushoz, semmi forradalmi nem volt benne amitől etalon lenne. Viszont kva szórakoztató és élvezetes volt, de semmi több.
29.
29.
kukac450
hajrá Duke ... bár a fejlesztése sokáig tartott, szerintem megérte várni ... azért megnézném egy 9-10 évvel ezelőtti gépen hogy fut ilyen (vagy kicsivel gyengébb) grafikával ... természetesen tudom, hogy folyamatosan azt is fejlesztették, de szerintem nem csak most üt, hanem már akkor is ütött volna :)
28.
28.
tjames
Arra ott lesz majd a GT5....ha így folytatja :)
27.
27.
plazma
én nagyon örülök neki, hogy megjelenik, de így mi lesz a kötelező áprilisi tréfákkal:)???
25.
25.
tjames
#20: baszod. Én hoztam fel őket példának???? :)
24.
24.
tjames
#21: Ez a nokomment kategória. Nem tudsz már tovább érvelni így elmész abba az irányba, hogy "csak az a jó ami neked jó mi?" :)
Ember.....megleptél....
23.
23.
SLi
#22: Ha így nézzük akkor igaz valóban a jelen egyik legjobb FPS-e, a már említett Reach mellet.
22.
22.
Scoo
#21: Szerintem most a jelen FPS etalonjáról van szó. Ha nem így lenne, akkor nagyon az MW2 nem is kerülne szóba, elvégre az első rész nagyobbat szólt. Szóval az elmúlt egy, de maximum két év etalon FPS-ről beszélünk. A Duke Nukem is etalon, de mivel nagyon régi játék, nem igen szokás összehasonlítani a mostaniakkal (kivéve a folytatásoknál, mert akkor óhatatlanul összehasonlítjuk az előző részével)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...