Új nevet kaphat az Xbox Live Silver tagsága

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha minden igaz, a Microsoft a Kinect megjelenésével érkező új arcok számára névcserével egyértelműsítené, hogy az Xbox Live-hoz ingyenesen is hozzá lehet férni, mégpedig a Silver-tagsággal. Eddig csak félhivatalos bejelentés volt, a cég európai közösségi menedzsere árulta el a változtatást a Twitter-csatornáján.

Átalakulóban vannak az Xbox Live hozzáférési típusai, már ami a külsőségeket illeti: Graeme Boyd, a Microsoft európai közösségi menedzsere a Twitter-csatornáján kotyogta ki, hogy új nevet kap a Silver-tagság. "Most hallottam, hogy az Xbox Live Silver Membership neve hivatalosan is Xbox Live Free Membership lesz" - mondta. Az átnevezés lényegében egyértelműsítés, amely talán azért vált szükségessé, mert a Microsoft a Kinect megjelenésével új Xbox Live felhasználókban bízik.

A Gold előfizetés ára egyébként emelkedni fog, a Microsoft augusztus végén számolt be az átlagosan 20-25 százalékos növekedésről. A drágulás az Egyesült Államokban a havi, a negyedéves és az éves vonatkozik, míg Kanadában és az Egyesült Királyságban csak a havi, Mexikóban pedig az éves tarifa lesz magasabb.

Itthon hivatalosan november 10-én indul el az Xbox Live, az éves előfizetés 14999 forintért lesz kapható.

7.
7.
Daetnas
#5: Ugyanannyiba fog kerülni a worldwide kód. :/
6.
6.
Starkiller89
Esetleg lehet arra is esély h ingyen legyen a multi, mint a ps3-nál? :) mert a goldot annak adnám, akik zárt bétára akarnak jelentkezni stb...
5.
5.
kevinbutler
Elég durva, hogy még emelkedni is fog az ára.
2.
2.
givi6
nov 11!!! a születésnapom!!!! :D
mellesleg havi 14999ft = 15 roncs szval ezeket tök jol megcsinálják nehogy bepereljék oket
1.
1.
Top Secret
HÁÁ pont cod7 időzítettek nekem még van egy 3 hónaposom plusz 2900MS.:D:D
Mondjuk 15eft nem olcsó mit nem mondjak de ez van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...