Killzone 3 - dübörögjön a multiplayer!

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 28.
  • Videó
Link másolása
A Gametrailers jóvoltából négy, egyenként két-három perces gameplay felvételt kaptunk a Killzone 3 többjátékos módjáról. A videók ugyan csak az alfaverziót prezentálják, viszont már az is remekül fest, sőt nem csak szép, de pörgős és adrenalindús is, ami egy jó multis játék esetében elengedhetetlen szempont.

Alfaverzió ide vagy oda, a Killzone 3 bétáját már harmadik napja nyúzhatják a PlayStation Plus felhasználók, Európából éppen 10 ezer szerencsés kiválasztott. Nem valószínű, hogy drasztikus változtatások lennének a már kipróbálható és a videón látható változatok között, ezért mindenképpen érdemes belekukkantani a felvételekbe.

A Killzone 3 3D-ben, Move-val is játszható lesz, igaz, egy multiplayer fanatikust pont ezek a fícsörök fognak a legkevésbé érdekelni - a bétateszt például nem is támogatja ezeket a funkciókat.

8.
8.
sayainbarni
Én is venném a megjelenéskor....csak elbaszódott a Ps3-am,arra fog elmenni a pénzem!Kb Május körül fogom venni csak sajnos
7.
7.
zsilvolgyi
Megjelenéskor veszem... alig várom.
5.
5.
mark825
Nem 1 rossz fajta, már a 2-is jo de a 3-m.Nekem jobban tetszik mint a COD vagy MOH. Meg ja egyszerüen szuper király meg kóser!!!!! :)
4.
4.
Top Secret
Állat lesz nagyon várom a 2 és nagyon tetszett!
3.
3.
Jinbobo
Királyul fest! De remélem Nem olyan csalódás lesz mint a MOH új része! Azt is ezerrel reklámozták aztán jóval a számításaim alatt szerepelt! Na mindegy, Ez KILZZONE3 lesz, bízok benne, de majd csak a tesztelés elolvasása után veszem meg!
2.
2.
Starkiller89
Én anno a Killzone 2 miatt cseréltem konzolt..de nem bántam meg :P :)
1.
1.
Mathia$
Ez nagyon durva, nincs hozzá hasonló multis fps, az egyik ok amiért rohadt jó lesz. Bár kétlem hogy annyira odavágna a CoD,BF vagy MoH-nak. Az exklúzívitás miatt csak ps3-as tulajok döntenek emelett, kevés lesz az olyan pc-s vagy x-es aki otthagy egy játékot azért, hogy vegyen egy ps3at és ezzel tolja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...