Javítást kapott a PC-s Call of Duty: Black Ops

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 13.
  • Letöltés
Link másolása
A számítógépes játékosoknak nem fenékig tejfel az élet mostanság: nem elég, hogy a Fallout: New Vegas hemzseg a bugoktól, de az új Call of Duty is hajlamos csúnya belassulásokra még a jobb konfigurációkon is. A Treyarch kidobta az első javítást, és még mindig dolgoznak a továbbiakon.

Javítást kapott a Call of Duty: Black Ops PC-s verziója (Steamen tessék keresgélni), amely ugyan kiküszöböl néhány játékbeli hibát, és elvileg javít is egy picit a teljesítményen, mindennek ellenére viszont még mindig nem nevezhető rózsásnak a helyzet. Az első patch többek között gyorsít egy picit a játékon, ha az éppen két- vagy négymagos processzorok mellett fut, illetve azt is lehetővé teszi, hogy akkor is tudjunk csatlakozni a haverjainkhoz, ha azok éppen egy multis meccs kellős közepén vannak - néhányan elégedettek ugyan az eredménnyel, mások azonban már korántsem: a Steam fórumain többen arra panaszkodnak, hogy a frissítés(ek) óta csak rosszabb lett a helyzet.

Josh Olin, a Treyarch közösségi menedzsere szerint folyamatosan dolgoznak a javításokon, a jövőben számíthatunk még újabb patchekre; jelenleg a bizonyos videokártyáknál fellépő GPU-hibákkal, a szerverkereső tökéletesítésével, a Quickmatch fejlesztésével és a zombis menetekhez történő csatlakozással kapcsolatos hibák javításával foglalkozik a csapat. Javítások várható a konzolos változatokhoz is, itt többek között a játékkeresőn alakítanak majd egy picit és a ranglisták hibáit foltozzák majd be.

31.
31.
CJgabor
#26: a processzor minimum követelménye egy nagy f*szság. nem kell ahhoz 3 mag. nekem 2 magos AMD athlon 6000+ @ 3.11 GHz-vel fut, habár akad de ugye ez mindenkinél igy van, nem csak azért mert nincs fullextrás gamer-gépem. a patch csak egy pöppet javított.
ja és tört game-el, singleplayerezek. tervezem a vételt de nem vok benne még biztos XD szeretnék jókat hallani is a game felől, tessék csak válaszolgatni xD
30.
30.
CJgabor
#13: akkor nem vagyok egyedül :D ugyan ez a gondom: MW2 szar volt, félek megvenni a black opsot de egyre többet és jobbakat hallok róla. nekem személyszerint a CoD4 volt a kedvencem nem a 2 de hát ugye izlések és pofonok.
29.
29.
zsilvolgyi
Miéer volt benne hiba????
26.
26.
shooter1234
Nálam sokat dobott, megnéztem az eddigi legdurvábban akadó pályát, és egy helyen sem akadt be, igaz nem fullon játszok, majdnem minimumon (1024x768 AA0x, Shadow off, Bullett Impact off....), de így szépen viszi, pedig nincs is meg a minimum gépigény processzor terén,(x3 8750 helyett x2 4200+).
25.
25.
k_mark93
Nekem nem sokat segített, minimális javulás érezhető, de még így is eléggé játszhatatlan
23.
23.
ATi0021
21. - Nalám se volt ilyen. Sőt fut szépen.
22.
22.
JoHnNiEE
#21: de a hud megvan, meg a térkép csillag, meg az objectivbe ami 20 méterre van előlre :S
21.
21.
elite_hun
#20: Hát ha elsötétül akkor az egy bug sztem :S
Nálam nem volt ilyen
20.
20.
JoHnNiEE
én most éppen a single-t tolom de elakadtam egy résznél,
miután ismét találkozunk Reznovval és megy a streetfight utcáról utcára, egyszer csak, besötétül a kép, csak a hangokat hallom, éls mutatja h az objective 10 méterre van de azon kívül minden sötét? h a fenébe lehet elérni? próbálok hozzá közeelbb kerülni, egyszercsak visszadob :S már ezzel szenvedek egy ideje :S
19.
19.
elite_hun
#17: Nem tom ti miről beszéltek de tanuljatok meg értelmezni mielőtt hsz-t irtok
18.
18.
adriano28
ez most g*ciség lenne ha még ezt a javított packet is megkell venni
17.
17.
GGabor14
Nemértem.Most nem úgy van mint az mw2-nél hogy a steam magától felrakta a patchet??
16.
16.
elite_hun
#13: Hát én megvettem és egy hatalmas fejlődés az mw2-höz képest. szinte senki se gl-ezik még ott se ahol szabad. akimbo-sat is eddig 2-őt láttam és mind a 2-szer pisztolyt használt tehát nem para.
Ja igen az egyetlen ami idegesítő tud lenni az a last stand de mostanság azzal se nagyon találkozok. lehet rájöttek hogy semmi értelme
15.
15.
atesz89
Én nem bántam meg a vételt már most jó még jönnek a patchek/a modtools visszakerült a lean amitól már skillesebb játék mint elődje az mw2 a dedicalt szeró is visszakerült.A cod6 ot megbántam és már első 5 perc multi után jött a delete és már ment is a vaterára.:D
14.
14.
JoHnNiEE
#13: jaja akimbo vérpistikék rulzz
13.
13.
kornel14bmx
nem tudom, megmerjem e venni, a codmw2re kiadott 12 rugó enyhénszólva kárbament.. az utolsó igazi cod a 2 volt, onnantól már csak fanservice.. codmw2ben is kik nyernek már ne haragudjatok, cod2ben a nyomomba se értek volna.. múlt idő mert már abbahagytam.
12.
12.
JoHnNiEE
sokat dobott a singlen, én is tanusíthatom..
11.
11.
atesz89
Már most 1 trágya a mw2 ehhez a játékhoz képest, + még ha patchelik még a cod4 et is legfogja váltani sokaknál.
10.
10.
st74
A játékkal nincs gond egyelőre, ám mivel először játszom ezzel a szériával, valaki árulja el: Tényleg nincs standard gamepad-os irányításra lehetőség?
Köszönöm.
9.
9.
HATRED
hál'istennek. javítás előtt még minimumon is iszonyat laggos meg akad érdekes a javítás után a még minimum követelményt el sem érő konfigomon 1280*1024 es felbontásban 8x élsímítás stb stb lagg nélkül zötyög.
8.
8.
veghzol
Nevetséges ez a tendencia. Rengeteg játék van amit megjelenés után folyamatosan patchelni kell mert olyan alapvető hibákat tartalmaz, amik miatt sokszor kap az ember idegrohamot. Nevetséges...
7.
7.
Psychosocial
Én patch nélkül vittem végig hát keserves volt.Azért az infinity ward sokkal jobban odatette magát.MW2-nél
6.
6.
givi6
hogy lehet egy játékot igy megcsinálni hogy nem jo? lehet szorit a határt ido, az oks, de olyanra tettek ki patchet hogy gyorsit kicsit meg ...
semmi textura vagy valami komoly...
5.
5.
Top Secret
Xboxon is szokott néha laggolni ez akkor a legidegesítőbb amikor azért nem tudom az ellent lelőni mert el laggol.
4.
4.
xsad60
Nekem speciel single-n nagyon sokat dobott, hát multira meg csak lesz további patch...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...