Mortal Kombat - Sub-Zero élt, él és élni fog

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 19.
  • Videó
Link másolása
A múltkori Sub-Zero trailerből megtudtunk ezt-azt a Mortal Kombat sorozat egyik legikonikusabb karakterének háttértörténetéről, most pedig érkezett egy újabb videó, amely a gameplay jeleneteket, vagyis magát a harcot részesíti előnyben - ütések, rúgások és persze kivégzések is vannak!

Sub-Zero személyes okokból indul el a Mortal Kombat tornán: testvérét meggyilkolják, neki pedig feltett szándéka, hogy a bajnokságot végigküzdve, végezni fog a tettessel, Scorpionnal is. Az új Mortal Kombat a jövő év első felében jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a fejlesztést a Midway néhai chicagói stúdiója fejleszti Ed Boon vezetésével, immáron NetherRealm Studios néven.

A videót tjames küldte be, köszi!

30.
30.
FU€GO
Sub Zero nagy kedvenc!Bár én Scorpiont is birom.A két legendás alapkarakter!
29.
29.
givi6
28.
28.
Akatsuki
"A múltkori Sub-Zero trailerből megtudtunk ezt-azt a Mortal Kombat sorozat egyik legikonikusabb karakterének háttértörténetéről, most pedig érkezett egy újabb videó, amely a gameplay jeleneteket, vagyis magát a harcot részesíti előnyben - ütések, rúgások és persze kivégzések is vannak"
A kivégzéseket nem láttam, persze lehet h én vagyok a hülye.
27.
27.
winhate
eloveszem az alap amiga 1200 azt beletolom a mortal kombat 2 -t
minek ekkora gepigeny egy jatekhoz ??
26.
26.
savior10
#25: A remény hal meg utoljára.
25.
25.
caleb007
#24: Ja ezt én is olvastam még augusztusban, méghozzá Ed Boon mondta személyesen, hogy komoly lehetőséget látnak a pc-s portban. Jó lenne, de szerintem nem lesz abból semmi.
24.
24.
laca009
amugy a pc guru-ban olvastam hogy az egyik fejlesztő elszólta magát és elképzelhető hogy lesz egy pc-s port... nem biztos de gondoltam megosztom hogy egy kicsit a lelket a pc-sekben tartsam:))
23.
23.
lackosor6
#21: Jobbat mondok: Adja ide az övét vagy vegyen egyet-egyet mindkettőnknek!
22.
22.
Yagami Light
Inkább csináltak volna egy normális Mortal Kombatot az helyett a DC Universes helyett. Az a játék egy rossz vicc. Főleg úgy, hogy Super Man eredetileg az összeset atomjaira zúzná, erre ott kell vele szerencsétlenkedni. Úgyhogy az lett volna a legjobb, ha meg se csinálják azt a játékot és inkább csinálták volna meg ezt.
21.
21.
savior10
20.
20.
caleb007
#19: Bár ha jobban belegondolok PS2-t is MK miatt vettem anno. :D
19.
19.
caleb007
Én annyira belezúgtam ebbe a játékba, hogy emiatt jövőre a föld alól is kerítek egy konzolt!
18.
18.
zsilvolgyi
Nagyon bírom ezt a csávót.
17.
17.
Gabesz.
#16: Kellett a kritika, de amúgy jól jött az anyag! Sub-zero forevaaaahhhh:D
16.
16.
Dark_Temptation
#13: a fatality-t csak úgy odaírtam :)
15.
15.
Dark_Temptation
14.
14.
giga321
Nekem az tetszik ahogy a végén mutatják a csávó belsőszerveit hogy hogyan töri össze őket. Tényleg kár hogy nem jön pc.
13.
13.
Gabesz.
Fatality?? Nem láttam...Bár van más videó is ahol mutatnak.
12.
12.
mephi
Sajnálom én is, hogy csak konzolra jön ki, mert ez minőségi munka lesz. Végre úgy tűnik visszatérnek a bevált recepthez.
Nagyon tetszik a játék a video alapján.
11.
11.
lackosor6
Köcsögség, hogy minden csak konzolra jön ki! Konzolosok el vagytok kényeztetve!!!! :P:P:D Előbb a grand turismo most meg ez is!
10.
10.
Ezt a játékot egyre jobban várom! A másik meg, hogy éljen Sub-Zero, ő a kedvencem.
9.
9.
YTy
#7: Nekem az sem rémlik fizika óráról, hogy a puszta kezemmel tudnék fagyasztani :P Így egyszerűbb volt megoldani azt a kérdést "mi van ha a levegőben fagyasztjuk meg?" Ahogy eddig láttam ütésre "olvad" ki az ellen, na ha most ha te lefagyizod reptében mikor leesne kiolvadna és akkor adtál a sz@rnak egy pofont. Vagy akkor megfagyva csúszkálna ott a földön míg felrugdosod...így csak egyszerűbb :)
8.
8.
wildláma
de a játékban is van ellentmondás, mert ugyebár a "kissubzero"-nak van egy vágás a jobb szemén.
7.
7.
Jinbobo
Brutál jónak néz ki, nekem minden Mortalban Sub Zero volt a kedvencem! Anno ps1-en imádtam a Mortal Kombat mithology: Sub Zero részét, No meg aa MK4-is tetszett. Persze még Tekkenes rajongásom előtt. De ezzel asszem én is teszek majd próbát. Mindenesetre az elég röhejes hogy aki megfagy a levegőben azt nem vonzza GRAVITÁCIÓ! Vagy lehet én lógtam sokat fizika óráról?
6.
6.
Hab
#5: Ha tudnál egy kicsit angolul akkor értetted volna amikor Scorpion is mondja: "Te nem Sub-Zero vagy!", mint már a korábbi videókból is kiderült, Scorpion kinyírta az eredetit és Ő csak a testvére. Remélhetőleg végre lesz egy normális mortal ami visszadja a 2 hangulatát, az eddig látottak alapján nagyon fog ütni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...