GT 5 - PC-n is elérhető lesz a B-spec mód

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem kis meglepetést okozott Kaz Yamauchi kijelentése, miszerint nemsokára webböngészőben is felügyelhetjük majd a Gran Turismo 5-öt. Igaz, annak csak egy kis részét - a B-spec módról van szó. Egyelőre erősen kételkedünk a Mester szavaiban, miszerint már a jövő év elején elérhető lesz a fícsör.

A Polyphony Digital vezére a minap hivatalosan is megerősítette, hogy a B-spec versenyek webböngészőben is játszhatók lesznek, valamikor a jövő év elején - legyen szó PC-ről vagy bármilyen netezésre alkalmas eszközről.

Yamauchi több rajongói kérdésre válaszolt a Twitteren, itt jegyezte meg, hogy a fenti fícsörnek a jövő év elején készen kell állnia. A csapat állítólag azon dolgozik, hogy a pályaszerkesztőben készített kreatív elemek megoszthatók legyenek a barátainkkal, de szerintünk ez a funkció még nem lesz elérhető a jövő év elején esedékes megjelenéskor, ismerve a csapat kényelmes fejlesztési tempóját.

9.
9.
NECROSMOKE
Jó mert a végén meg is kapta a The Right Direction trófeát :)
7.
7.
simon 555
#6: heh nap vicce haver:D
ezen most jót rohogtem....
6.
6.
MangaBoyKing
Hát én nem tudom de grafikailag olyan 6-7 évvel ezelötti kb elég gyenge és ezért van oda mindenki .
5.
5.
lackosor6
#3: A cím láttán azt hittem, hogy kijön valami átirat pc-re! Komolyan mondom még fel is pörögtem rajta! Most meg...olyan, mint amikor megtudtam, hogy nincs mikulás! És erről csak TE tehetsz KEDVES zoenn!
4.
4.
Binder
Nem tom...ez a B-spec cucc...eleve nem izgat fel...olan mintha csak videókat nézegetnénk...habár az is poén mikor haverral együtt toljuk, felváltva, és nézzük mit csinál a másik, izgulunk, nehogy elrontsa...szal lehet nem is olyan rossz...majd meglátjuk. :)
3.
3.
zoenn
#2: Most már egyértelművé tettem. Én kérek elnézést.
2.
2.
Chocho
#1: Épp ezt akartam írni. Marhára nem jön belőle semmi PC-re, ez a hír hatalmas shitstormot fog generálni így.
1.
1.
tundra
Szerintem kicsit félreértettétek a hírt.

Elindítod a 24órás B-Spec versenyt PS3-ról, aztán böngészőből felügyelheted a versenyt. Szó sincs arról, hogy a csakPC-sek bármit is kapnának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...