Senki nem vett előlapot az Xbox 360-hoz

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Az új Xbox 360 konzolok előlapját már nem cserélhetjük le, pedig az előző generációs típusoknál a Microsoft nagy elánnal hirdette ezeket a kiegészítőket. A redmondiak az OXM magazinban emlékeztek vissza erre a változtatásra és a döntésre, amelynek eredményeképpen lemondtak az előlapokról.

A brit Official Xbox Magazine legfrissebb számában Phil Spencer és Kudo Tsunoda mellett Albert Penello, a Microsoft marketing fejese emlékezett vissza az Xbox 360 elmúlt öt évére, és ő tett említést az előlapok bukásáról.

Mint elmondta, természetesen ők sem úgy álltak hozzá az előlapok bevezetéséhez, hogy azok üzletileg nem lesznek sikeresek, sőt az ötlet maga egyáltalán nem volt rossz szerinte, hiszen anno az emberek is imádták a telefonjaik előlapjainak cserélgetését - öt évvel ezelőtt mindenki az előlapokra esküdött, mondta.

Aztán megjelent az Xbox 360 S, amely már nem támogatta ezt a lehetőséget, mert mint utóbb kiderült, szinte senki nem vett ilyen kiegészítőket: "Kiderült, hogy senki nem vette őket, szóval leálltunk a gyártásával, és gyorsan végeztünk vele." 

Az Xbox 360 előlapok - amellett, hogy egy-kettő tényleg jól nézett ki - a konzolok tipikus kiegészítőinek sorát erősítették: értelmük nem feltétlenül volt, viszont jó árréssel lehetett (volna) őket elpasszolni a rajongóknak. A kiegészítőket sokszor promóciós célokra is felhasználták, gyakran fordult elő, hogy egy-egy rendezvényen ilyen előlapokat osztogattak a résztvevőknek.

22.
22.
#10: én egy ilyet kérnék, kösz.
http://www.imfdb.org/index.php/USAS-12
nekem ez jobban tetszik, és még kezelhető is.
csak az eszmei értéke miatt :D
21.
21.
Berencsit
#9: de nekem is hozhatsz egy két dolgot... vagy csak intézd el, hogy végre megjelenjen a Half-life episode3, és a half life3! :) annak szerintem minden Gamer örülne....:)
20.
20.
Berencsit
#10: na ez télleg benézted, helikopterekre szokták pakolni..:) de amúgy jó poén...:D
17.
17.
Sakee
Nektek még senki nem mondta,hogy a Jézuska nem létezik? A Télapó nevű user pedig elkésett...de még az ámerikába menő repülőt eléri,oda időben odaér... :P
16.
16.
Apostol360
júúú de birom amikor a kockák kötözködnek :D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D::D LOOOOOL szánalom....már viccelni se lehet ^^...mind1 éljétek itt ki magatokat há má az iskolába basztatnak... :/
15.
15.
NECROSMOKE
Amugy ha lett volna dobozom biztos 1 valamilyen fajata előlapot vettem volna hozzá.
14.
14.
NECROSMOKE
#10: Amugy kapásból hány kiló vagy?mert az a fegyó biztos,hogy több nálad.
13.
13.
Gurren
#9: nálunk a Jézuska jön 24-én, sajnálom.
11.
11.
kevinbutler
#9: itt a télapóóóóóóóóó
10.
10.
Apostol360
#9: http://www.navweaps.com/Weapons/WNUS_30-cal_GAU17_minigun_pic.jpg Én egy ilyet kérek....vagy jön a béézbooóz ütő....ééértem?! (8o|)( 8o|) azt nem ám vmi kis gázpisztoly lesz :@....
9.
9.
Télapó
Kedves Gyerekek!

Legyetek nagyon jó kedvűek és segítseket a ház körüli munkákban sokat. Akkor 24-én este elviszem nektek a legszebb ajándékot!
8.
8.
sadbuttrue
hello!csak azt s zeretnem kerdezni hogy walaki nem tud onlinen ps3ashoz cimet adni ahol skint wagyis elolapot wehetnek?koszi
7.
7.
Mortis
Pedig jópofa dolog volt. Kár érte.
6.
6.
NECROSMOKE
Az lenne durva,hogy amilyen játékod lene pl.Halo akkor lecserélnéd 1 Halo-s előlapra hameg GoW-os akar arra.De drága mulatság lenne.Igy marad az oridzs.
5.
5.
zsilvolgyi
Nekem kicsit fura lenne pl ps3-on lecserélni a "burkolatot"
3.
3.
Apostol360
#1: Annyiban javítanálak ki,hogy lehet venni egész jó minőségű egyedi box házakat(10 ropi körül)....am sztem nincs sok értelme...sztem nagyjából tök8,hogy nézz ki...
2.
2.
renato999
2009-es BGS-en osztogattak előlapokat ! Vagyis inkább 1-2 standnál dobálták, és aki kapja marja :D
1.
1.
Yami
Valóban nem volt rossz 5let az előlap.
A hiba szerintem ott volt, hogy az Xbox előlapja egy viszonylag kis felület a konzolon, és sok előlapnál fordult elő az, hogy elütöttek a konzol többi részétől. Ez akkor vált igen jelentőssé mikor kijöttek a fekete elite gépek.
A jó megoldás az lenne ha nem csak az előlapot hanem az oldal lapokat is lepattinthatóvá tennék. Annak lenne piaca, hisz akkor az egész konzol megjelenését egyedivé lehetne tenni (lásd: a Halo Reach vagy a Halo 3 egyedi gyűjtői gépek is igen jól fogytak). Ennek egy gyengébb minőségű változata a teljes konzolos matricák, melyek a mai napig elérhetők és már több ismerősöm is használt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...