Itt az első Thief 4 screenshot

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 26.
  • Képek
Habár minden jel szerint a jövő héten kezdődő Game Developers Conference-en mutatják be Garrett legújabb kalandját, egy kalandos utat megjárt, kiszivárgott képlopattal már most gazdagodhatunk. Ebből is tudunk következtetni arra, milyen lesz a folytatás Warren Spector nélkül.

Azt maga az Eidos Montreal is elismerte, hogy a Thief 4-et elég rosszul tartják titokban a játékiparban, a játékot már 2009 májusában bejelentették. Az idei GDC programjában is helyet kap egy előadás, ahol a játék audiorészét vesézik ki a fejlesztők. A világelső képen egy csuklyás alakot látunk, aki éppen íjával vitézkedik.

A háttérben számos hatalmas épület látható, számos kiszögelléssel - talán Assassin's Creed-féle házfalmászással és tetőn való ugrándozással bővül a mestertolvaj repertoárja? Az alábbi ingame képen Garrettet TPS-nézetben látjuk, melynek nagy jelentősége lesz, nagyobb, mint a harmadik részben - talán az FPS-nézőpont is már a múlté? Na, erre nem vennénk mérget.

A jövő héten kezdődő GDC-n minden kiderül.

14.
hedzsooo
Jo lesz ez majd jovore, varjuk szeretettel ! :-D
12.
gorezalan
kerdes: ez a post kellett?
10.
Sarkadi
Én sem tudok még sokat levonni a kép alapján,de remélem nem rontják majd el ezt a részt.
8.
The Lone Drow
#7: Ezt miből szűrted le? :)
7.
K/G.
Huhú, játék a játékban!! És vajon mire szolgál a stopperóra? Nem kicsit ugrottak az időban, hogy már a korunkban játszódik. Állat a grafika is. :D
6.
The Lone Drow
Ez alapján sok következtetést nem tudok még le venni, de így első képnek nem rossz:)
3.
Mortis
Nekem ebből csak az jön le, hogy egy kicsit modernebb korba helyeződik a játék...Ebből még nagyon nem lehet ítélni.
2.
dak'konM
Nagyon félek, h a Thief 3 után, Warren nélkül üres héj lesz..... sztorit szinte tuti nem tudják megismételni.... félek, félek... csalódás lesz.......
1.
felegyi
Kövezzetek meg, de én ebből nem sokat tudok kivenni :) ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...