Beyond Good & Evil HD - itt a launch trailer

  • Írta: InGen
  • 2011. március 3.
  • Videó
Link másolása
A Beyond Good & Evil egy különös történet. Michael Ancel játéka tipikus példája annak a zseniális mesterműnek, ami a sajtótól megkapta a legjobb értékeléseket, aki pedig kipróbálta, az mind imádta, mégsem teljesített jól a pénztáraknál. A Ubisoft most egy HD-remake-kel próbálkozik.

Lehetséges, hogy a Beyond Good & Evil megelőzte korát? Lehet, hogy manapság, az újgenerációs konzolokon sikeres lehet? Elképzelhető, mindenesetre a játék körüli rajongás semmit sem apadt az utóbbi években, a Ubisoft pedig mindenkinek szívességet tesz azzal, hogy HD-re portolja ezt a klasszikust: aki még nem próbálta, az viszonylag jó grafikai körülmények között pótolhatja be ezt a fantasztikus alkotást, aki meg igen, az viszonylag jó grafikai körülmények között újra végignyomhatja, a Ubisoft pedig talán valami pénzhet is jut a projektből, amit remélhetőleg a folytatás fejlesztésére költenek majd el.

12.
12.
Gábor36
Nagyon szeretem még a mai napig ezt a játékot. A grafikája 2003-hoz képest szép. Ez egy komoly történetű játék, csak még a régebbi grafikája és a beszélő állatok miatt tűnhet aranyosnak. Ez a HD változat nekem se lett nagy újítás. Az rendben van, hogy maradni akarnak a régi stílusnál, de azért fellehetett volna turbózni.
Itt például szerintem jól megvannak csinálva a karakterek. Ha így jönne ki tényleg lenne benne változatosság is.
http://beyond-good-and-evil.ubi.com/beyond-good-and-evil-hd/en-GB/home/
11.
11.
sinister
14.
Sztem az első rész egy kedves, szerethető cucc volt, de nem akkora nagy szám mint amennyire túlbecsülték az évek alatt. kicsit platform, kicsit akció, de közel sem olyan profi módon ötvözve, mint pl. az akkoriban nagyon menő Ratchet&Clank, vagy Prince of Persia játékokban. A sztorit igyekeztek kissé komolyabbra venni mint a legtöbb hasonló cuccban, ez mindenképpen pozitívum. Tény, hogy az azóta eltelt évek alatt divat lett "kult-platorm" és hasonló hangzatos jelzőkkel illetni.Nincs ebben semmi kult, ez egy aranyos game, oszt annyi...
10.
10.
mamgu
Hát pedig annak idején jó kis játék volt ez és nem tudom de én látom hogy jobban néz ki , a baj az hogy mindenki a mosthoz viszonyítja ... és csak a felbontást nyomták fel de ettől a grafika nem lesz részletgazdagabb látszik hogy a polygon szám nem nagyon változott . De már ez is reményt keltő mert már végre foglalkoznak vele . Az is csoda hogy az anyagi bukta után még mindig foglalkoznak vele pedig az egy évvel (?) ezelőtti videó ígéretesnek látszott azóta szinte semmi a következő részről . Ha a felújítás eladási mutatóira bazírozzák a folytatást félek semmi se lesz belőle .
Uff
9.
9.
Tacskoexe
#4: Én nem bántani, vagy piszkálni akarlak, de remélem kevés hozzád hasonló gondolkodású ember van, és még van igény az "aranyos" érzelmekkel teli játékokra, amikben még tényleg szenteltek időt a sztorira és a karakterekre. A mai napig a BG&E a kedvenc játékom, mert pont az ellenkezője annak, amire igény van. (ergo nem agyatlan, véres, beles lövölde)
8.
8.
Rompez
#4: Én is anno 10 perc után meguntam majd 1 év múlva véletlen elővettem és addig nem tudtam letenni még be nem fejeztem kb. :).

Aki meg még nem próbálta feltétlenül adjon neki egy esélyt szerintem^^.
7.
7.
Bogoj
minden jelenet kb 1/4 mp-ig tart, utána felirat.
túl sokat akartak megmutatni, végül az egészből semmit nem láttam. nagyjából mint egy vágásokkal, villogásokkal, kamerarángatásokkal teli videoklip. élvezhetetlen.
pedig lehet, hogy a játék tetszene...
6.
6.
Iwashi
#4: "Ez egy aranyos játék, túlságosan is aranyos"

Nem tudom, hogy az, amikor az idegenek befúrják magukat a bolygó igazságszolgálati szervébe (direkt nem mondok rendőrséget, mert annál több), és úgy akarják elfoglalni a földet, közben folyamatosan megy a propaganda, az mitől lenne aranyos? Attól, hogy 3 színnél több van benne, és nem agyonpáncélozott izomember, vagy ultrahazafi amerikai katona a főhős?

"Amikor megjelent sem volt olyan hűde szép, vagy kidolgozott"

Azért 2003-hoz képest csodaszép :D BTW a történet, és a hangulat a fonos az ilyen játékokban, nem az, hogy milyen szép... Azzal viszont egyetértek, hogy nem nagyon látszik, hogy felújították volna. Ilyet PC-n elérek, ráerőltetett élsimítással, meg 1920*1080-ban...
5.
5.
Hardy
Soha nem fogott meg engem ez a játék nem tudom, mért és a videó se nyűgözött le :D
4.
4.
Pár gondolat a játékkal kapcsolatban:
-Már amikor megjelent is baromi kicsi volt az un. célközönsége. A mai világban szerintem ez kevesebb, mint a tizedére zsugorodott az eredetinek :(
-Amikor megjelent sem volt olyan hűde szép, vagy kidolgozott. Én is nyomultam vele, mert azt állította mindenki, hogy milyen baromi jó, de őszintén szólva 10 perc után untam. Pedig beleöltem vagy két hetet ! (Meg akartam érteni na, hogy mit esznek ennyire rajta :)))
-Ha ezen múlik a második rész sorsa, már az elött nagy szarban voltak, amikor ezt a marhaságot kitalálták (majd kiadjuk hd-ben az elsőt és ha viszik jöhet a folytatás... lol!).
-Ez egy aranyos játék, túlságosan is aranyos, de SAJNOS ma már egy 9 éves gyerek is inkább játszik nfs-es vagy mw2-vel vagy cod-al.
-A retro nem fogja elvinni a hátán, csodákra az sem képes.
-A legdurvább, hogy ha tényleg nem csak lehúzás szaga lenne és tényleg felújították volna akkor nem lennék ilyen morcos!
De ne nekem legyen igazam!
3.
3.
JcGross
Nem vitték túlzásba a nagy felújítást...
2.
2.
JoHnNiEE
a videó alapján sok különbséget nem látok :)
1.
1.
Sarkadi
Lehetne szebb is ennyi év után,de meg kellet maradni az alapoknál. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...