Befutott a Call of Juarez: The Cartel első trailere

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 4.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft új részleteket tárt fel a Techland modern korba helyezett játékáról, mely hűen követi a westernhősök szellemiségét úgy, hogy némi aktuális témát is feszeget. A Call of Juarez: The Cartel nyáron fog megjelenni PC-re és konzolokra, már csak az online co-op miatt is érdemes lesz beruházni rá.

A játék "mély és durva" történettel operál, amely ott veszi fel a fonalat, amikor egy drogkartell módszeres robbantást hajt végre az amerikai bűnüldöző szerv székháza ellen, megölve így többszáz ártatlan embert. A támadás meglepetésszerűen ment végbe, így az Egyesült Államok joggal hiheti azt, hogy a kartell tagjai beszivárogtak a szövetségi ügynökségekbe. Az USA utolsó, kétségbeesett válaszként különleges munkacsoportot toboroz, akik megpróbálják levadászni és megsemmisíteni a kábítószer-szervezetet.

A munkacsoport élén Kim Evans áll, aki gyerekkorában egy utcai banda tagja volt, ám később FBI-ügynök vált belőle. Másik bűnüldözőnk Eddie Guerra EDA-ügynök, aki mindig kísérti a szerencséjét, végül itt van nekünk a brutális Los Angeles-i rendőr, Ben McCall, aki az eredeti Call of Juarez revolverhősének, Ray McCallnek a leszármazottja. Mivel eltérő személyiségek, különböző habitussal állnak neki a bűnszervezet fejeinek levadászásához, mindegyiknek megvan a saját személyes kihívása, belső démona, így néznek szembe egy komplex és adrenalindús játékélménnyel.

A három játékost irányítva online kooperatív játékmód is rendelkezésünkre áll, míg az egyszemélyes kampány is három részre bomlik: minden karakter saját, egyedi történeti szálat visz végig, eltérő befejezéssel. 15 küldetés és térkép lesz a The Cartelben, több mint 30 fegyver közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. Sokféle játékelemben lesz részünk: rajtaütésszerű razziákban, durva kihallgatásokban, beépülős küldetésekben és autós üldözésekben, valamint finomra hangolt belső nézetes lövöldözésekben.

20.
20.
Macifasz
#19: A végén amikor a saját alkarjára csapkodja a kocsiajtót, nem kicsit überlol.:-D
19.
19.
Macifasz
Egy kis gameplay:

http://www.youtube.com/watch?v=Ksm_1Age1y0&feature=player_embedded#at=49

Hát nem is tudom...én nem érzem alatta azt a hangulatfaktort, amit az első két rész alatt éreztem, már a trailerek és a gameplay vidik alatt...
18.
18.
falselight
a trailer elég átlagos, a karakterek meg antipatikusak.
17.
17.
Reptile
16.
16.
Kreeg
#2: énsem tudom ezt elképzelni....majd m16 al operálunk??és rpg-kel fogjuk löni a helit ????
az meg már nagyon idétlen lenne ha dupla revolverel operálnánk 2011 ben...áhhhh mérnem lehet a vadnyugatba....
15.
15.
kekvillam
13.
13.
Nordes
#2: Én is pont ezen a véleményen vagyok. A címről egyből az előző rész jut eszedbe amihez az egyik főszereplő öltözködési stílusán kívül nem sok köze van. Szerintem a The Cartel is eléggé kifejező cím lenne.
12.
12.
IceColdKillah
Nagyon keménynek néz ki....:P Majd egy gameplay után meglátjuk.
11.
11.
Mortis
Elég hatásvadásszá sikerült a trailer. Mindegy...

Elég éles váltás. Fogalmam sincs honnan jöhetett az ötlet, de dicsérendő a bátorság.
10.
10.
Sarkadi
Ilyenkor az első trailerek mindig ütősek,ahogy ez is,de ha majd jön egy kis gameplay,akkor már totál másképp fog kinézni.De attól még várom.
9.
9.
felegyi
Ezt megnézve, kezdek bizakodó lenni...
8.
8.
Cuppak
Hát ez nagyon faszán néz ki komolyan :D
7.
7.
adye
Nagyon jól visszaadja a 80-as, 90-es évek zsarufilmjeinek hangulatát. Amit filmbe jó magam se szeretek, de a trailer alapján a játéknak baromi jó hangulatot kölcsönöz. Szkeptikus vagyok ugyan az ubisoftal kapcsolatban, de remélem ez jól fog elsülni.
6.
6.
l4cyk4
erre csak annyit tudok mondani h red dead redemption-t pc-re és mindjárt nem lesz gond h ez most nem western lesz!
5.
5.
aruha
szerintem faszán nézki
4.
4.
adikas
Rossznak nem tűnik,de lehetett volna egy jobb western játék.
3.
3.
Ez vicces! Engem eddig ez a cím, pont azért taszított mert pont, hogy western. Olyan szinten jön rám mindentől ami western a sugárban hányás, hogy arra nincs körmondat. :)
Alapvetően viszont pont ez a váltás lehet az, ami számomra érdekessé teheti a címet... Hát, ízlések és pofonok :)
2.
2.
Macifasz
#1: És még mielőtt valaki nekem jönne, lehet ez egy jó játék. Ha megvalósítják mindazt, amit leírtak a cikkben, akkor meg főleg, de ne CoJ néven adják ki, a CoJ ugyan is egyet jelent a westernnel és a vadnyugattal. Adjanak neki más címet, a CoJ-t meg jegeljék, de csak azért, mert a CoD-nál bevált a modernizálás, nem biztos, hogy itt is befog- Ráadásul ott ugye háboruból mentünk háborúba, itt viszont a western, és a POLICE feliratú golyóálló mellény nem egy és ugyan az.
Huh...sorry a sok fecsegésért, de nagyon mérges vagyok.
1.
1.
Macifasz
Nagyon nem örülök, hogy "elvették" tőlünk a vadnyugatot. Pedig nem bővelkedünk benne, a Red Dead Redemption még be sincs jelentve hivatalosan PC-re, és akkor az egyetlen western címet, ami PC-re is megjelent, át kell kombinálni. Hát köszi szépen Ubisoft, remek döntést hoztatok. Az első rész mai napig a kedvenc FPS-em, és bár a másodikat is nagyon szeretem, nem ér fel az első részhez. És ez sem fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...