Gears of War 3 - bővebb infók a bétáról

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Epic végre minden fontosabb részletet felfedett a Gears of War 3 bétatesztjével kapcsolatban: kiderült a kezdés pontos dátuma, ismertté vált az is, hogy miket próbálhatnak majd ki a tesztelők, valamint egy sor extra tartalom feloldásának a követelményét is elárulták a készítők.

A Gears of War 3 bétatesztje április 18-án veszi kezdetét, ám ekkor még csak azok férhetnek hozzá a korai verzióhoz, akik megvásárolták a Bulletstorm Epic Editionjét. A bétatesztre egyéb úton - például előrendeléssel - bejutó játékosok egy héttel később, április 25-én vethetik bele magukat a játékba.

Az első héten még csak a Team Deathmatch mód lesz elérhető, négy pályával - ezek a Trashball, a Checkout, a Trenches és az Old Town neveket viselik. Később két másik játékmód - a Capture the Leader és a King of the Hill - is bemutatkozik, illetve az Epic további extra eseményeket is ígér a tesztelés végéig, május 15-ig.

A tesztelők több spéci tartalomhoz is hozzáférhetnek a próbaidőszak alatt, ezeket akár át is cipelhetik majd a végleges játéka. A követelmények a következők:

  • Beta Tester Medal - Teljesíts egy meccset a medál feloldásához, ezzel a végleges játékban is kapsz egy plecsnit, hogy részt vettél a bétateszten!
  • Trashball Cole - Teljesíts 50 meccset, hogy feloldhasd a Trashball Cole karakterskint - ha további 10 meccset ezzel a kinézettel játszol le, a skin a végleges játékban is használható lesz.
  • Gold-Plated Retro Lancer - Teljesíts 90 meccset, hogy megkapd ezt a fegyvert, majd gyűjts be 100 fraget a segítéségvel, és a végleges játékban is hozzáférhetsz!
  • Flaming Hammerburst - Április 24-én, vasárnap egy meccs után a tiéd lehet.
  • Flaming Lancer - Az április 25-i héten egy meccs után automatikusan a tiéd.
  • Flaming Sawed-Off Shotgun - A május 2-i héten egy meccset kell játszanod hozzá.
  • Flaming Gnasher Shotgun - A május 9-i héten kell hozzá teljesítened egy meccset.



A Gears of War 3 végleges változata szeptember 20-án fog megjelenni, kizárólag Xbox 360-ra.

5.
5.
hakydakillah
Akinek már volt ebben tapasztalata, az meg tudná nekem mondani, hogy ez hogyan szokott működni? Ha én előrendelem a GOW3-at pl.576-ban, akkor az ők adnak nekem valami kódot, amivel bejelentkezek a bétára?
4.
4.
Berencsit
de kár, hogy nincs XBOX-om. :(
3.
3.
hakydakillah
Az a Trashball Cole nagyon állat. Nem szándékoztam bétázni, de fájna a szívem, ha egy ilyen király karakterrel nem multizhatnék.
Ez egy kizárólagosan béta akció, vagy lesz rá mód, hogy a végleges verzióban is megszerezzük?
2.
2.
felegyi
Favorit a Trashball Cole kinézet...
1.
1.
renato999
Király ! A Cole skin és a Gold-Plated Retro Lancer nagyon bejön :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...