F.E.A.R. 3 - traileren a multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 16.
  • Videó
Link másolása
A Warner Bros. nagyon ráállt a Day 1 Studios horrorjátékának felfuttatására, ám a hideglelős single kampány és a kooperatív elfoglaltság mellett még nem igazán hangzott el értelmes mondat a F.E.A.R. 3 többjátékos módjáról. A mai napon erre a sarkalatos pontra is fény derül.

Négy érdekes multiplayer módról szól a fáma: az első a beszédes nevű Fucking Run, de lesz még itt King Soul, Soul Survivor és Contractions is. A Fucking Run a rohanásról szól, a játékosoknak együtt kell működniük azért, hogy nehogy megérintse őket a "halál fala", ami azonnali fűbeharapást jelent. A King Soul a deathmatch egyfajta válfaja, ahol egy fantom átveheti a játékosok testét, ami utána arra törekszik, hogy a többi szerencsétlent megölje.

Egy szakasznyi játékos próbálja túlélni Alma képességeivel felvértezett emberkék rohamát. Nem lehet soha tudni, ki a barát és az ellenség, a győztes az lesz, aki utoljára élve marad. A Contractions egyfajta hordamód, a hullámokban érkező ellenség egyre erősebb lesz, persze mi barikádot és erőelszívó berendezéseket telepíthetünk a siker érdekében, és Alma is beleszól a játszmába.

Cuppak! Köszönet neked!

9.
9.
McDuff
ez 1 elbaszott káosz az egész...
5.
5.
p.balou
Szójáték :Đ F.e.a.r=Félj
F atálisan
E lbaszott
L élektelen
J áték
4.
4.
gucho
maradok a Crysis 2-nél és várom az új Battlefield-et
3.
3.
Mortis
Ezek egész ötletesnek tűnnek...Talán ez miatt érdemes lenne beruházni rá.
2.
2.
Dark_Temptation
1.
1.
Moldren
nem is annyira borzalmas :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...