El nem készült játék miatt perlik Beyoncé-t

  • Írta: InGen
  • 2011. április 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy tűnik, hogy elindult egy játék fejlesztése, melynek főszereplője a népszerű énekes-popsztár, Beyoncé lett volna, ám látszólag ebből a hölgyeménynek menet közben elege lett, és kiszállt az egész projektből, aminek következtében a fejlesztőcsapat most perbe fogta őt, tisztes mennyiségű pénzre számítva.

A viszonylag ismeretlenül csengő Gate Five fejlesztőcsapat vágott bele egy táncolós anyag fejlesztésébe, Starpower: Beyoncé néven. Ehhez persze szükség volt az énekesnő beleegyezésére is, ám a fejlesztők szerint már aláírt szerződésük volt: Beyoncé állítólag elég durva kompenzációs csomagot kapott, aláírták a szerződést, a fejlesztés pedig elindult.


Aztán a Gate Five állítása szerint az énekesnő menet közben bejelentette, hogy át szeretné alakítani a szerződést, s még nagyobb kompenzációt (értsd, több pénzt) szeretne kapni a közreműködéséért. A dolog elriasztotta a játék befektetőit, Beyoncé kiszállt, a fejlesztők pedig hoppon maradtak: "December elején még minden rendben volt. Aztán egy héttel karácsony előtt azt mondta Beyoncé, hogy elege volt, és soha többet nem akar hallani rólunk. Így 70 ember vesztette el a munkáját" - nyilatkozta Greg Easley, a Gate Five alapítója.

A fejlesztők ezért perre mentek, s most 6,7 millió dollárt szeretnének kapni az elvesztett befektetéseik miatt, valamint további 100 milliót a potenciális bevételtől való elesés következtében.

15.
15.
Quent1n
#7: Tökmindegy milyen gagyi volt a játék abba az állapotába, ha lepapírozták akkor szivacs lehet könnyedén. 100 millát tuti nem kap senki de egy 10-20 kinézhet.

hakydakillah: Hát igen. Ennyire a pénz mozgat mindent már. Bár azért ott még mindig jobb a helyzet mint itt a posztkomcsi Mo.-n. Ott legyél akármekkora celeb lemeszel a rendőr elveszi a jogsid. Itthon mindent megúszhatsz csak legyen haver meg pénz. Ebben az ügyben ha tleg megvan a szerződés akkor valszeg Bijonszé peren kívül csenget.
14.
14.
wigyory
Én sem birom a bigét, visitson nyugodtan a zenei csatornákon csak ne haljam.Valóban kicsit telhetetlenné váltak bizonyos sztárocskák és nekik mindenhol nyomot kell hagyniuk-szerintük persze - az utókor számára.Pontosan nem sejtem mi lehet a kihátrálás oka, de nagyon sértődős lehet a drága.Mivel a zenéivel ifjú tömegeket szerzett rajongoknak, lehet hogy abban bizott hogy itt is megálja a helyét.De tévedett, most a perrel kissé elveszik a kedvét.
13.
13.
Mortis
Megkíméltek pár embert az agyvérzéstől ,az biztos....
12.
12.
(_Killer_Fighter_Sniper_)
#9: Ebbe a kofferba lófaszt nem tennék nem ,hogy tiszta ruhákat :DDD
11.
11.
AnimeWarlord
Beyoncé !? Az meg ki? -_-"
10.
10.
adriano28
#9: jól mondod :D minél nagyobb an(n)ál jobb :D:P:$
9.
9.
#7: Nagy kofferba jó pakolni :DDD

Nah megkerestem a céget: http://www.gate5creations.com/
Kipróbálnám ezt a Swarm Rampage-et, lehet ha hazaérek letöltöm :D
http://www.gamedujour.com/games/wp-content/uploads/2008/05/swarm-rampage-1.jpg
8.
8.
daenath
#7: Ok :D Akkor zsir leszivas helyet zsirtomes a valagaba ;)
7.
7.
M.invisible
#5: Kár, hogy ebből egyik sincs a csajnak;) Van is óriási valaga :D
Egyébként meg ki tudja, hogy hogy is volt ez valójában. Nem hiszem, hogy nagyon ágasdkodott volna egy aláírt szerződés mellett a több pénzért. Bár a hír ezt állítja, én jobban elképzelhetőnek tartom, hogy inkább nagyobb beleszólást szeretett volna. A fejlesztő csapat nem valami ismert, és lehet valami full gagyit raktak össze, amihez Beyoncé nem akarta a nevét adni. Ki tudja...
6.
6.
waynerooney108
Hát, ezt a nagy Beyoncé besz*pta...
5.
5.
daenath
#2: Meg aztan sokba van a plasztikazas, botox, lifting, zsir leszivas meg fityfene. :))))
4.
4.
Igen ez az abszurd ebben, nem hogy örülne, hogy a lemezei, koncertjei, parfümjei mellett még egy nyamvadt játékkal is népszerűsítik...belehalna ha (csak hasraütök) nem 5 milliót kapna hanem csak 4-et...
3.
3.
hakydakillah
Manapság azt rühellem az ilyen „sztárokban“, hogy bármit megtehetnek, hiába köti őket a szerződés, náluk az nem gond... Szigorítani kellene a törvényeket, aztán leszállnának arról a bizonyos magas lóról...
2.
2.
caleb007
"Aztán egy héttel karácsony előtt azt mondta Beyoncé, hogy elege volt, és soha többet nem akar hallani rólunk."
Biztos nem telt neki karácsonyi ajándékokra. :D
1.
1.
LiMiT
Hajrá! Amúgysem bírom a csajt... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...