Mozgásban a CryEngine 3-as katonai szimulátor

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 30.
  • Videó
Link másolása
Az amerikai hadsereg potom 57 millió dollárt öl legújabb projektjébe, mely a CryEngine 3-ra épül, és amit a RealTime Immersive fejleszt. A Dismounted Soldier Training System segítségével a valós környezeti körülmények lemodellezése segíti a katonák kiképzési programját. Videón még durvább!

A csapatalapú utasításrendszer, az időjárás, a terepviszonyok és a fizika átültetésével a hadsereg mindennél jobban képes átültetni a valós életbeli harci viszonyokat virtuálisan, s ehhez megvásárolták a CryEngine 3-at, mely elmondásuk szerint ezeknek a kritériumoknak pontosan megfelel. Ahogy arról korábban beszámoltunk már, a Dismounted Soldier Training System ígérkezik a legdurvább katonai szimulátornak, játékos fejjel túl emészthetetlenek lennének a szigorú szabályok, így kérünk mindenkit, kerüljék a sóvárgó megjegyzéseket.

A teljes virtuális hadviselés jelen darabban minden eddigi próbálkozást felülmúl, szinte minden aprónak hitt körülményt képesek átadni, így egy hordozható laptoppal is bármikor képesek a bakák tanulmányozni, elsajátítani a hadviselés komoly taktikát erőltető rendszerét. Mi is kipróbálnánk, de nekünk túl nagy falat lenne. Marad addig is az ArmA 2.

45.
45.
wigyory
Ezek elhúzták mindenki előtt a mézesmadzagot hogy nekik már ilyen is van.Játékra költik az amerikai adófizetők zsé-jét, hivatalosan-bejelentve fejlesztésként.Igy az amcsi katonák spórólnak a felszerelésük nem kopik semmit, egyetlen szobában megvivják a csatákat. A röpcsis lövölde még a Transformers 1-ben is megvolt-csak nappali fényben.
44.
44.
princeps27
#42: azért a közel-keleti helyzet ennél egy kicsivel bonyolultabb
43.
43.
adikas
Ott volt oly sok ideig a HMMWV is melyet nemrégiben leváltottak,hirtelen nem is jut eszembe az új prototípus.
Nem is kell mondani,hogy a találmány a cionistáktól jött és elképesztő mennyiségű $ kértek darabjáért, több se kellet Amerika felvásárolta ma pedig már átvizsgálás alatt van mert az új csodaherkentyű akár így,akár úgy téríti el az aknákat több adagolással szintén felrobbannak.
Múltkor jókat is nevettünk egy nagyobb felvételen, a kevés túlélő zsoldospatkány ,hogy vánszorgott ki.
39.
39.
adikas
#26: Köszi,de épp azért tudok ilyet mert nem élek velük,de ahogy látom neked már jól elvette az eszed.
38.
38.
Alapvetően BÁRMILYEN katonai szimuláció, BÁRMELY enginje tökéletesen alkalmas kiképzésre. Itt tessék arra gondolni, hogy ez szituációs gyakorlatra használják. Adott egy feladat, megvannak a paraméterek (felderítés, ellenség száma, fegyverzete, terep) és ráengedik a katonákat, hogy csinálják meg a küldetést. Közben meg pszichomókusok figyelik, hogy milyen eseményre, hogyan reagálnak ! Ha az ellenséget is emberek irányítják (multiplayer, hehe :) akkor meg még jobban fel lehet készíteni őket váratlan szitukra, együttműködésre. Az itt teljesen lényegtelen, hogy forog-e a jármű kereke vagy sem...
34.
34.
K2 The Highest
#32: Nem bírom ki...Te hány éves vagy? Ha szabad tudni.
33.
33.
crytek
Ha jól emlékszem ez több hónapos videó.Érdekes hogy hírben csak most hozza le minden oldal!
32.
32.
gamma
ebbe mi az 57 milla a grafikára meg a fizikára már nem futja úgylátszik, megy a zsebbe kész te meg vedd meg tizenezerér ezeket a szarokat amihez még egy jó vas is kellenne, akinek nem látja hogy átvan baszva annak jó játékot... de ami a legbénább az a helikopi ahogyan leszáll, az nagyon érzés romboló mint egy darab fa röhej ezek se láttak még valóságot...
31.
31.
Hubert Cumberdale
#27: Ja értem, csak itt a játékoknál a "script" általában a megrendezett, film szerű jelenetre értendő, nem a megírt programokra, animációkra. Akkor így igazad van. Csak akkor nem értem a hsz-ed mondanivalóját.
30.
30.
gagyinho
egyetlenegy baj van... hogy ezt tuti nem egér+billentyű kombóhoz fejlesztik, pedig nem néz ki rossznak, bár a ruha mozgás kb CS1.6 feeling =)
29.
29.
Mariah
Sok katonai cucc van a civil világban is, GPS stb., csak nem pont ugyanaz. Részemről nyugodtan csinálhatnak évente egy ilyen játékot. :D
28.
28.
Vopesz
Nem értem egy katonai programnak minek publikus trailer. Élnék a gyanúperrel, hogy egy újabb vírus toborzókampánynak vagyunk a szemtanúi. Egyre unszimpatikusabb kezd lenni az USA, gerjesztik itt a feszkót állandóan, nem bírnák ki, hogy ne támadjanak meg valakit 5-10 évente.
27.
27.
randall13
#25: Barátom, akkor elárulom: az összes játék, főként a szimulátorok hatalmas script tömegek. Azért nem egyszerű lemodellezni egy helikopter mozgását, pláne ha bele kell számítani olyan környezeti tényezőket, mint a légmozgás. Pluszban minden egyes találat változtatja a jármű dinamikáját.
Kevés informatikus van olyan, aki mindezt le tudja programozni. Épp ezért jó pénzért dolgoznak csak.
26.
26.
Raam989
#12: Gratulálok. Küldenél pár G-t abból a cuccból, amit szívsz? Amerika egy dologban jó, az pedig a hadseregük...
25.
25.
Hubert Cumberdale
#24: Nem hinném, hogy egy is lenne, egy ilyen szimulátorban. Ez meg egy videó, ami direkt ilyenre van megcsinálva. Csak még mindig nem értem mért írják oda, azt a cryengine 3-at, mikor köze sincs hozzá. Asszem az ilyeneket híjják FAKE-nek.
24.
24.
randall13
Az a több millió script kerül 57 millába.
23.
23.
Slik
az esti részeket igazán lekoppinthatná valaki... ilyen még nem volt és rohadt jó ha lenne
22.
22.
Richi12
a repülős lövölde az a cod 4 be is ilyen volt
21.
21.
.LnB
Ha 57millát költenek ree inkább adtam volna nekik egy Gazdálkodj okosan társasjátékot, több haszna lett volna. :)
20.
20.
.LnB
#18: ennyi erővel Counter-strike is megtette volna :), átlő a falon :) jó az nekik.
19.
19.
adikas
#18: Rengeteg dolog után kéne nézni hidd el:)
18.
18.
falselight
valaki kicsit komolyabban utána kellene nézzen, hogy mégis mire megy el az az 57 milla. mert hogy nem erre, az fix.
17.
17.
Dogmatix
#15: airsoftban sok a csaló :) Csak baráti társasággal ajánlott :)
16.
16.
Dogmatix
úgy megy az autó hogy nem forog a kerék? :S Ha meg satufék akkor legalább füstölne kicsit vagy valami :) Egyébként szerintem simán piacra fogják dobni.
15.
15.
adikas
#13: Így van,bár inkább válaszd a katonai airsoftot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...