Duke Nukem Forever - trailer a megjelenés előtt

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 2.
  • Videó
Link másolása
Itt az idő, hogy elmorzsoljunk egy utolsó könnycseppet a Duke Nukem Forever csöppet megnyúlt fejlesztési idejének tiszteletére: jövő héten erre már nem lesz lehetőségünk, mert a játék végre megjelenik, mi pedig annyira kemények leszünk, hogy napokig csak káromkodunk majd.

A Duke Nukem Forever június 10-én jelenik meg világszerte, a megjelenés apropóján pedig a Gearbox fejese, Randy Pitchford is nyilatkozott egy sort: mint mondta, szinte biztos benne, hogy a játékosoknak nagyon fog tetszeni a játék, ahogy abban is, hogy lesz egy-két kritikus, aki alaposan lehúzza majd Duke legújabb kalandjait.

Pitchford szerint már most mindenki a játékról beszél, és aki kihagyja a Duke Nukem Forevert, a játéktörténelem egy fontos fejezetéből marad ki. Az úriember nem aggódik az értékelések miatt, tisztában van vele, hogy a játék nem hétköznapi hosszúságú fejlesztési ideje miatt sokan kritikus szemmel vizslatják majd az anyagot, és csak nagyon kevesek pontozzák majd tökéletesre: sok lesz a 8-as és 9-es értékelés, előfordulhat néhány 7-es is, de ez sem gond. A DNF-et rengetegen várják, így ebben az esetben kivételesen nem sokat számít a Metacritic átlag.

Pitchford szerint egyáltalán nem véletlen, hogy Duke ennyira népszerű karakter, hiszen míg manapság a legtöbb főhős komolyan veszi magát, és minél emberibb próbál lenni, addig Duke senki érzéseivel és problémáival nem törődik, csak szétrúg néhány segget. Érdekes fordulat, hogy míg annak idején Duke-ot a különféle klisék ihlették, ma már inkább ő tűnik eredetinek a nyápic karakterek mellett.

A várakozásokat mi sem mutatja jobban, minthogy az előrendelések átlagon felüliek. A Eurogamer megkérdezett néhány brit üzletet, és mindenhol rendkívüli érdeklődésről számoltak be. Azok egyébként, akik előjegyeztették a Duke Nukem Forevert (illetve megvásárolták a Borderlands Game of the Year kiadását), hozzáférést kapnak a First Access Clubhoz, amelynek köszönhetően a játék első DLC-jét ingyen tölthetik le.

A trailert adye küldte be, köszönjük!

53.
53.
p3ti
Nagyon igértesek a Trailerek , már csak abban reménykedem hogy nem lesz rövíd a game .
52.
52.
starfox
"Keményebb mint a Rolling Stones...!";DXD
51.
51.
johnnydick
Én pár perce vittem végig a demót... és nem valami nagy szám... :S
50.
50.
Lehet, hogy csak az ótvar szar zaj miatt ami aláfestő zene helyett szólt az oka, de ez az első olyan duke trailer amit végig ásítoztam mert valahogy semmi hangulata nem volt, szóval teljes érdektelenségbe fulladt :((( Ronda lesz? Valószínűleg igen, tele lesz erőltetett poénnal? Valószínűleg igen... De így szeretjük, szóval akkor is kell !
49.
49.
Optimus Prime
Csak, hogy a flamelés közbe vágjak: itt a demó! A Clubosook csekkolják az e-mailjeiket, Steamen aktiválható kódot kapnak. ~1700 MB a demó.
48.
48.
attila 999
azt hiszem vagyunk par millioan,akik anno doom,quake,es duke nukem en nottunk fel.szal ez meg akkor is sikeres leszzz ha nem leszz jo.,de megjegyzem.jo leszz :)
46.
46.
vuliem
#27: Thx, feldobtad vele a napomat :D
45.
45.
#14: ne felejtsd el, hogy EZ a Duke Nukem Forever NEM 14 évig készült :) legalábbis nem folyamatosan. és többször újrakezdték. (a legutolsó nekiugrást, tehát azt, ami most megjelenik, 2010 szeptemberében jelentették be hivatalosan.)
44.
44.
BloodyDeath
De a vidi végén 14 irnak. Akkor hogy is van ez? 10 v 14? 14 v 10?
Valaki tudja ezt, hogy Angliában melyik napon fog megjelenni? Elöre is köszi mindenkinek :-D
Amugy várm nagyon. A gtafrol csak anyit, hogy tényleg csunyácskánk tűnik, de majd becsukom a szemem a csunyább részeknél XD jah jah lehet, hogy akkor csukott szemmel kell végig tolnom XD :-P :*)
De ég is csak DN.
38.
38.
Mortician
Minél többet nézem ezt a trailert, annál inkább azt érzem, hogy megjelenéskor meg kellene vennem... :D

#27: Kösz az információt! :)
37.
37.
Hubert Cumberdale
#36: De bocs, hogy felkelek az ártatlanok nevében vagy mi a szösz :D
36.
36.
Hubert Cumberdale
35.
35.
K2 The Highest
#34: Oké, oké szerintem ezen a ponton már bele sem kéne szólni...Írj a játékkal kapcsolatban.
34.
34.
Hubert Cumberdale
#31: Ezt most mér kellett? Fájt ez bárkinek? Vagy nem vagytok tisztában az OFF jelentésével?
33.
33.
Optimus Prime
Hát ebben a trailerben minden van, mit egy hetero férfi szeret. Kemény akciók, kigyúrt bad ass fő karakter, sok félmeztelen csaj, gonosz és randa idegenek, high-tech fegyverek. Ha az egész nem lesz egy 5 óra alatt végigtolható "run through and shoot it" játék biztos esélyes a helye a legnagyobbak között.
Holnap kiderül a demó után.

Csak nekem van kicsit Prey feelingem az idegenek láttán?
32.
32.
K/G.
#31: Most komolyan? Kezdjük el a flamet? Keresd inkább odaát az igazságot, nem fogok leállni veled vitatkozni. "Az internetet vitázni olyan, mint indulni a paralimpián. Ha nyersz is, fogyatékos maradsz" .
31.
31.
dean winchester
30.
30.
K2 The Highest
29.
29.
K/G.
#28: off: Hát jah. Most komolyan baj, hogy belinkeltem? Még az OFF is ott volt. MUSZÁJ
28.
28.
LiMiT
#27: Ezt feltétlen muszály volt beírni mi?:)
27.
27.
K/G.
OFfF: http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-the-witcher/714516 Witcher 2 jön boxra!
26.
26.
Mortician
#23: A szardobálás az csak áprilisi tréfa volt. A multiról pedig még itt is volt hír. Ismert játékmódok Duke-osítva. A grafika pedig tényleg nem erőssége, csak pont ez az a cím, ami esetében ez pont nem érdekel... :D

http://gamekapocs.hu/hir/22377/duke_nukem_forever_infok_a_multiplayerrol
25.
25.
..::RoLiSoAp::..
24.
24.
Ecneb
nem azért, de ennyi évi "munka" után azt hittem valami sokkal szebbet kap a nagyközönség! egyértelműen fogok vele játszani, de nem fogok neki örülni XD
23.
23.
bali182
Hát igazából a kezdetektől fogva azt látom, hogy ez a játék rettentően csúnya szinte már kritikán aluli. Játékmeneti szempontból lövöldözést nem sokat láttam még és a "kézzel falra fekáliakenés" valamint "középső ujj mutogatás disznóknak" nem igazán tűnik szórakoztatónak. A multiról ha jól tudom eddig annyi infó van (megjelenés előtt 1 héttel) hogy egy kanadai stúdió készíti, és "jó kezekben van", valamint felkerült egy slideshow videó, ahol kék vs piros Duke-okat láthatunk. Kiváncsi vagyok hogy mi lesz ebből, remélem nem nekem lesz igazam, hanem a sok lelkes rajongónak, de egyenlőre nagyon gyengén áll az én szememben!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...