E3 2011: Raccoon City - csapatos zombihent

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Videó
Link másolása
Most már tudjuk, hogy semmilyen apró nüansz nem emlékeztet bennünket a régi Resident Evilekre. A Raccoon City vérbeli akciójáték lesz, paráztatás nélkül, a romos utcákon az egyetlen veszélyt csak a zombik és néhány nagyobb fajtájuk jelenti. Kérjük a régi fanokat, hogy forduljanak el!

A mészárlás non-stop, ha egyszer a derék élőholt a padlóra kerül, egy jól irányzott rúgással kipréselhetjük belőlük a zsigereket, amúgy meg mindig tudjuk, mit kell tenni: a célok világosak, nekünk csak a harccal kell foglalatoskodnunk. Sehol egy puzzle, vagy némileg nyugisabb rész, hiányzik a parafaktor. Íme az akciójátékká alakult Resident Evil. Mellékág, nem folytatás - ennek tudatában, kerüljük a flame-et.

21.
21.
#14: Na jó, de mi van akkor, ha levegőben terjedve fertőz ? Nem kellene inkább lokalizálni a problémát ?! :)))
20.
20.
piskóta
nekem sajnos nem jön be, pedig nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de ez van, ha 12 éveseknek csinálnak játékot
19.
19.
Slik
lehet kerülni fogom a játékot... eddig nem jó
18.
18.
adriano28
17.
17.
Hubert Cumberdale
#13: Nem az újításokkal van baj, hanem, hogy a játék lényegét változtatták meg. Ez olyan, mintha a portal-ból kivennék a portal fegyót.
16.
16.
Mortis
Nagyszerű...Mást nem írok, mert néhány ember kiakadna. :)
15.
15.
renato999
Komoly előrelépés, eddig csak 480p-s videók voltak az új Resident Evil-ről most meg egyből 1080p :D fasza
14.
14.
Sewray
#12: Tényleg bocsánat máskor csak annyit írok "Nekem Bejön" stb.. 1ébként ha nem kapsz elég oxigént nyisd ki néha az ablakot...
13.
13.
p3ti
Amúgy meg a resident evil sorozat miért nem csinálhat újításokat ? Hol van ez le írva hogy mindegyik részének olyannak kell lennie mint az első 3 ? Ezen belül is lehet több féle.. ezen állandóan rinyálni sztem felesleges
12.
12.
p3ti
Minden kiba**ott hírben van 1 PCs aki jön és flamel azon hogy lesz PCRE ????????????????????????????????????????? Ott a google néz utána ba*meg
11.
11.
peter.biro
MEGVÉVE :-) csak jöjjön ki :-)
10.
10.
hakydakillah
9. xbox 360, PS3 és PC. Ez a játék meg már inkább L4D, mint RE...
9.
9.
Sewray
Ennek lesz PC-s verziója vagy minket megint hanyagolnak ?
8.
8.
Folti90
Mi??? Én nem voltam szkeptikus, sőt még vártam is mert a régieket is szerettem, és az 5 az egyik kedvencem részem annak ellenére, hogy "az nem Resi". De most már elég volt, mi ez a szar, ocsmány is, újat meg nem mutat, csak hent! Nem hiszem el hogy már csak ilyen gameket lehet alkotni, jó persze kell ez is, de miért a RE. Embereket amúgy tényleg ennyire aggaszt, hogy nem lehet menet közben lőni???
7.
7.
AnimeWarlord
Kövezzetek meg! Nekem ez bejön!
6.
6.
hakydakillah
4. régen még Ok volt, de pl. RE4-re az volt írva, hogy a túlélésen lesz az a hangsúly, alig lesz töltényed, szóval gazdálkodni kell mindennel stb. Erre rá a játékban rohannak feléd a fertőzöttek, te meg megálsz, és nyugodtan áldogálva lövöldözgetsz. Engem rohadtul irritált, és el is addtam. A régi jó kis rejtvényekkel teli RE-ben passzolt ez az irányítás, mert növelte a feszültséget, de az újakban nekem nem jött be.

Ebben a játékban meg hogy oldották volna meg? Ezer irányból jönnek a zombik, te meg állva lövöldözgettél volna? Ez így jó... :-) Szóval én is megvenném a RE4-et újra, ha bele raknák ezt a "feuture-t" :-)
4.
4.
#3: Ez nem flame, isten ments, de komolyan, ez AKKORA feature?? Lehet célozni menet közben, hűűűűűűűha! :D Eszem megáll :)) Egyébként én tuti letöltöm psn-ről :)
3.
3.
ribizly
Végreeeee!
Lehet menet közben is célozni, nomeg persze lőni :)
Erre vártam eddig. Ha esetleg a Capcom észbe kapna és az eddigi részekhez kiadna egy patch-t, amiben ezt a feature-t belerakná én megvenném mindet.
2.
2.
lukaka
1.
1.
arhatati
Lol...ok akciójáték, annak talán nem rossz, ha azt nézzük, hogy csapatalapú (bár a csapatból nem sokat látni:)))), tényleg felejtsük el, hogy resident. Az-az egy dolog volt szembetűnő, hogy az első videóban igen sokszor majdnem fejen-nyakon lőtte az emberünket és nem halt meg:))) (jól bírja):D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...