DiRT 3 - bemutatkozik Monte Carlo

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 26.
  • Videó
Link másolása
A DiRT harmadik részének legújabb DLC-je a jövő héten válik letölthetővé, a csomag főszereplője a Monte Carlo-i pálya lesz. A Veni Vidi Vici Automotive az elsők között vehette szemügyre az új kiegészítőt, és nem is átallott róla közel negyedórányi felvételt készíteni. Csekkoljátok!

Ahogy arra korábban is lehetett számítani az előzetes infók alapján, a Monte Carlo DLC a jövő héten, egészen konkrétan június 28-án fog bemutatkozni a nagyközönség előtt. Mielőtt mindenki rohanna a bankkártyáért, vessetek egy pillantást az alábbi videókra: a Veni Vidi Vici alaposan szemügyre vette az új pályát, sőt egy interjút is készített a játék vezető dizájnerével, Paul Colemannel.

11.
11.
Giggsy
#6: Azokkal különösebben semmi, de nem sok javulást hoztak a 2-höz képest. Annyit nem, hogy értelmét lássam leváltani a 2-t.

#8: Nekem nincs bajom a rallycross-szal, de egy játék ami Colin McRae örökét viszi (még ha a neve nincs is benne) ott a kidolgozott rally lenne a fő. Ha Kotán Péterről szólna a játék, akkor azt nehezményezném, hogy minek bele sima rally... A Dirt játékok ismérve, hogy egy seggel akarnak több lovat megülni. Túlságosan elaprózzák az egészet, így egyik játékmód sem kiforrott.
10.
10.
drat576
#2: nekem speciel a trailblazer futamok a kedvenceim, csak ezek is olyan rövidek sajnos
8.
8.
Samu
#2: Rallycross kell!Ott olyan verseny tud lenni,hogy a rally-k idő elleni hajszája a nyomába sem ér!Aki még nem látott RX versenyt az pótolja,mert hazánkban is nagyon komolyak vannak!
Mondjuk ez a kenblokk meg ikszgém sztárolás már tényleg hányinger :) Állítólag ez kell a népnek...
7.
7.
aludttej
De ezek is ilyen 1,5-2 perces szakaszok. Egyszerűen nem értem, hogy 5 flashbackkel ki nem tud végigvinni egy ilyen nyúlfarknyi mapot? Ha már van 5 flshback, nyugodtan rakhatnának bele igazi rally hosszúságú, 10 perces szakaszokat. A Richard Burns Rally az eddigi egyetlen igazi rallys játék, az is már 7 éves, ideje lenne már egy újnak, csak ne a codemasters csinálja!
6.
6.
bsg09
#2: A CMR3-4-2005-tel mi volt a baj?
4.
4.
randall13
3.
3.
Ecetes sajt
#1: Sajnos mostanában szinte minden játék ilyen.
2.
2.
Giggsy
Alapjában véve nem lenne rossz a Dirt 3, de megint nem rally játék. A f...omat sem érdekli a gymkhana, a rallycross, a trailblazer meg a hasonló baromságok, én RALLY játékkal akarok játszani. Minimum 4-5 kilométeres szakaszokkal (a 10 lenne az ideális, de nem vagyok telhetetlen), legalább 8 szakasszal egy helyszínen, a szakaszok közötti szerviz területtel, de neeem. A Dirt 3 megint csak egy NFS klón, mint az előző két rész volt. A grafika gyönyörű, az autók vezetésénél ismét megtalálták a megfelelő egyensúlyt az árkád és szimulátor között, épp csak a játékrendszer lett egy hatalmas fos. Mi baj van a rendes bajnokság rendszerű megoldással? Miért kell mindenféle szarral telepakolni? Inkább lenne benne pályaszerkesztő a sok hülye játékmód helyett, nekem ez így megint nem vevős, csakúgy mint a CMR 2 óta egyik sem.
1.
1.
lackosor6
Köszi szépen, hogy csinálnak egy fél játékot, azután a másik felét porciónként megvehetjük, ha akarjuk! Szemétség! Dögölj meg rohadt CM!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...