Journey - a béta első tizenöt perce

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 12.
  • Videó
Link másolása
Ismét belecsapott a lecsóba a thatgamecompany a legújabb varázslatos hangulattal megáldott játéka kapcsán. A szintén egyedi atmoszférával és játékmenettel felvértezett Flower után a sivatagos látomás szintén magához láncolja a játékos szívét. Már az első két pálya is magáért beszél, nézzünk is bele!

Sétáljunk egyet a Journey világában! A zárt bétateszt már javában zalik a PlayStation Networkön, a tapasztalatok egyértelműen azt sugallják, a fejlesztők ismét megütötték a főnyereményt - ilyen mesés játékkal nem mindennap találkozhat az emberfia. Habár a multiplayer lehetőségek csendben megbújnak a háttérben, a rejtélyes sivatagok felvedezése mégis kellően változatos és magával ragadó játékmenettel van megáldva. Nézzünk bele egy negyed óra erejéig!

A Journey még ebben az évben érkezik, kizárólag PS3-ra!

21.
21.
Henry82
Én a feléig tudtam nézni ezt a videót, addig is csak azért, hátha kiderül mi a játék lényege, de nem. Még a brit narrátor úr is gondban van, nem igazán tudja mit mondjon, hiszen ennek a játéknak értelme nincs, csak azt ismételgeti, hogy itt nem lehet elakadni, olyan kellemes, könnyű, minden magától értetődő, stb, de aztért ő is beismeri, hogy ha élvezni akarjuk, erősen le kell nyugodni hozzá. :)

Ha a videó második részében a húrok közé csaptak, vad akció indult, esetleg kiderült mi értelme repkedni összevissza, felmászni minden kis kőépítményre, akkor elnézést ezért a kommentért! :)
20.
20.
bacilus
hééé, azért nem hiszem hogy épp olyan rettenetesen borzalmasat és vérlázítót írtam volna hogy kimoderáljátok:P. No azért az uccsó mondatot újra beírom:). Jó szórakozást kívánok minden PS3 tulajdonosnak ehhez az igen jónak tűnő játékhoz. Remélem nekem is lesz alkalmam egyszer kipróbálni:)
19.
19.
mamgu
"Kezdöődik kezdöődik kezdöődik ..."
17.
17.
thernielle
Jól van már dolgoznak a moderátorok ahogy látom, pedig éppen szerettem volna hozzászólni. Ehehe :)
Esti chill-out partikhoz mekkora jó lesz ez a játék, egy decis pohár vodkával vagy egyéb tudatmódosítóval! :) Aztán esetleg beteszek egy Blu-ray filmet is, ha már :P
16.
16.
nasario
A Journey pedig nagyon szép és hangulatos játéknak tűnik! :)
14.
14.
danez11
én leszek az első, aki ezt megveszi :D
12.
12.
gyönyörű (*____* ) <3 a hideg futkos a hátamon (és eloltja a flame-et :)
5.
5.
drakecsaj
Ez nagyon jó akárki akármit is mond. Gyönyörű! *w*
4.
4.
vuliem
Pff... És persze, hogy csak ps3-ra jelenik meg... -.-'''
3.
3.
Gorre
#1: #2: El az útból kicsi Rambók, ez kell nekem!
2.
2.
Göndör
Ez nekem sem jött át...:)
1.
1.
keiji maeda
ez nem nekem való játék lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...