Emissary of War - ex-Bioware tagok RPG-je

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bioware-től kivált tagok új szerepjátékon dolgoznak Emissary of War címen, mely kizárólag iOS-re jelenik meg. A Cedar Hill Games célja az, hogy a játékosok teljesen együtt érezzenek a karakterekkel, és számos egyedi funkcióval vértezték fel a játékot - nézd meg a képeket és az első trailert is!

Az egykori Bioware-tag, Tobyn Manthorpe által alapított Cedar Hill Games a Bioware-hez hasonló kaliberű szerepjátékok hegesztését vállalta magára iPhone-on és iPaden. Az Emissary of War teljesen karaktervezérelt címnek néz ki, melyben minden szereplő hangja igényes szinkronnal szólal meg. Nem kell tehát semmitmondó, szöveges párbeszédekből kihámoznunk a lényeget.

 

 

A fejlesztők azt szeretnék elérni, hogy a karakterek érzelmei a játékosokra is kihatással legyenek, s ez igen nagy munka volt a számukra - ezen a platformon pedig egyáltalán nem gyakori, hogy igazán életképes, virtuális szerepet töltsünk be - mondta Manthorpe, aki igen hansúlyos szerepet vállalt anno a Baldurs Gate és a Neverwinter Nights fejlesztésében.

"Úgy érzem, hogy sikerült számos kihívást teljesíteni, hiszen megfelelően sítlusos játékra van szükségük az iOS gamereknek, főleg intuitív irányításra és stop-and-go játékmenetre."

 

 

Az Emissary of War egy barbár diplomata és annak alkimista asszisztensének történetét meséli el, rögtön kiderül, hogy a diplomáciai küldetésnek induló feladat csúfos kudarcot vall. A játékmenet számos akciót és tápolást kínál. Ha minden igaz nyár végén már meg is vásárolhatjuk az App Store-ból.

5.
5.
imigreen
#1: Az ISO egy globális szabvány rendszer, mely pl: biztosítja hogy az egész világon ugyan olyan menetes csatlakozással készítik a villany körtéket :D
4.
4.
BloodyDeath
Jujjj bocs, nem néztem végig a vidit, csak addig mig megjelent a játék címe. XD
De köszönöm szépen a felvilágositást. Az ember mindig tanul valami ujjat. :)
3.
3.
TryGun
#1: Amúgy írja is hogy:for ipad and Iphone XD (trailerben)
2.
2.
falselight
#1: nem iso, hanem ios. szoftverplatform, amely iphone, ipad, ipod-on fut.
1.
1.
BloodyDeath
Bocsa a hülye kérdésért, de mi az az iSO? Nem hiszem hogy sok köze lenne az iso formátumu file-khoz
Amugy nem néz ki rosszul, csak ez a stílus nem az én kenyerem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...