Prototype 2 - megvan a dátum, új trailer érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Comic-Conon a Prototype folytatása is látható lesz, így jó eséllyel számolhatunk majd némi gameplay anyaggal a héten, addig is viszont az Activision jótékonyan megelőlegezett nekünk egy napra pontos megjelenési dátumot, és kiküldte az új trailersorozatának legelső epizódját is.

A Comic-Con néhány órán belül rajtol csupán, de máris záporoznak a videojátékos bejelentések. Legutóbb az Activision lepett meg bennünket: a Prototype 2 kint lesz a kiállításon, ahol egy tizenöt perces prezentációt leshetnek meg az érdeklődők. Persze sorbaállni nem olyan jó poén, de mi úgyis megkapjuk a felvételeket a YouTube-on hamarosan.

MIndemellett a kiadó azt is elárulta, hogy a játék 2012. április 24-én jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Azt eddig is tudtuk, hogy idén már nem fog boltokba kerülni az anyag, de a mostani bejelentéssel az is világossá vált, hogy nem kell megvárni a jövő évi esős, havas évszakokat. A jó hír mellé végül következzen egy trailer: ez egy háromrészes sorozat első darabja, találunk benne élőszereplős és CGI jeleneteket vegyesen.

 

11.
11.
kopic
#4: Igen ez is ott fog. Az 1. része az manhattan-ben játszódott, ez pedig New York másik területén fog játszódni
10.
10.
kopic
Jó játék lesz az biztos! de nekem ez a trailer nem annyira jött be.
8.
8.
metercsiken
A trailer tényleg jó, de sajnos aza az első résznél is jó volt, aztán pár óra játék után számomra unalmassá vált!
Lehet, hogy ennél nem így lesz( remélem ), de újonnan bisztos nem veszem meg!
7.
7.
givi6
na ne idegesítsenek,
már panaszkodtam rá hogy hogyan képesek egy játékot ilyen sokáig csinálni, miközben már rendes gameplayjük is van (ha még alpha is, vagy béta) ... gondoltam hogy akkor január vagy februárban lesz meg, de hogy április, kicsit túloznak a fejlesztők,
és csak azért mert ilyen lassúak, már kevésbé várom a játékot....
6.
6.
pucu9011
Engem az 1 nem hatott meg, remélem ez jobb lesz.
4.
4.
adriano28
ezis nyú jork ba fog játszódni? mert 2 játék 1 városban...
3.
3.
Mr.C
Azért dobhatnának bele valami változatosságot a küldetések terén, mert az első részben az a sok tankos helikopteres rész már felemésztette az agyamat a végére. A képességekkel biztos nem lesz gond, de azért egy szép nagy mapnak is örülne a nagyérdemű. Azt nem mondom, hogy nagyon várom, de meglátjuk mi lesz még ebből.
2.
2.
Necreon
Ha az első rész lett volna olyan hangulatos, mint a trailere, akkor sokkal jobb lett volna. Az eddig látottak alapján a második rész is ugyanazt hozza majd mint az első, csak kicsit több képességgel... a trailer persze jó ettől még :).
1.
1.
sherex
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...