Assassin's Creed: Revelations - terítéken a multi

  • Írta: Speper
  • 2011. augusztus 3.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft végre megint mutatott valamit az Assassin's Creed: Revelations többjátékos részéből, a GameTrailers jóvoltából nem kevesebb, mint hat gameplay felvételt tehettünk zsebre. A srácok két játékmódot és egy pályát vehettek szemügyre, ha kattintotok, ti is lecsekkolhatjátok őket!

Mostanában nem sokat lehetett hallani az új Assassin's Creed részről, de most itt van néhány videó a multiplayerről, ami a Ubisoft szerint sokkal jobb és izgalmasabb lesz, mint az előző részé volt. A kamerás felvételeken a Deathmatch és az Artifact Assault mód látható, a bemutatott pálya neve pedig Knights Hospital. Maga a játék Ezio történetének utolsó fejezetét meséli el, a megjelenése novemberben várható PC-n, Xbox 360-on és PS3-on is.

 

17.
17.
The Lone Drow
#12: Először én is ezt gondoltam, de a videók alapján ez bizony kegyetlen jól néz ki. Szerintem teljesen eltalálták, bár még a Brotherhood multiját sem próbáltam ki.
16.
16.
KASBEJ
Szerintem jó hogy lesz multi, mert miután teljesen végigvitted a singlet aztán kell valami amivel elfoglalod magad mert különben beleunsz.
15.
15.
XricsX
#12: ennyi... nemis értem minek kellett eröltetni
14.
14.
kebi90
#11: Én ezt a játékot várom a legjobban. :) Utánna jön a Batman és a BF3 majd pedig az új CoD: MW. :D
13.
13.
lukaka
#10: Nem is amiatt agodnak(az biztos),hanem hogy késik
12.
12.
Ghost16
Szerintem ennek a játéknak nem való a multi.
11.
11.
giga321
Nagyon ütős 100% hogy ezt is megveszem , sokkal jobb lesz a multi és az hogy bérgyilkos céheket lehet alapítani arra nagyon kíváncsi vagyok csak legyen már november :(.
10.
10.
pari45
Jönni fog PC-re is mert az Ubisoft oldalán egy videóban az egyik emberke aki szintén a játékon dolgozik elmondta azokat a platformokat amikre kijön novemberben. PS3,PC,XboX és még etc a többire nem emlékszek de ez a 3 biztos. Szóval PC-s barátok nem kell aggódni jönni fog hozzátok is Ezio.
9.
9.
KASBEJ
Remélem hogy a többi platformal együtt jön PC-re is, mert már ez a november is elég messze van nemhogy még hónapokat várni xD.
8.
8.
Speper
#7: Na akkor meg pláne :D
7.
7.
lukaka
#6: Igen,6 studio dolgozik rajta.
6.
6.
Shadowkill
#5: Nem 5?Ugy rémlik mintha 6 studió dolgozna a Revelations-ön.
2.
2.
wolfwarrior
Nagyon sok reklám fel akarják kelteni a játékosok figyelmét ,még azokét is akik még nem játszottak vele.
1.
1.
waynerooney108
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...