GC 2011: Prototype 2 - a nagy harci helyzet

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
A Prototype folytatása is megkapta a maga GamesCom-előzetesét, a közel négyperces videót úgy csinálták meg a készítők, mintha amolyan helyzetjelentés lenne a Blackwatch katonáinak. Tisztázásra kerül, hogy mi történt eddig, és az is, ki az új célpont - segítünk: mi, a játékosok.

Mint ismeretes, a játék főhőse ezúttal nem Alex Mercer lesz, hanem egy korábbi katonatiszt, James Heller, akit az előző rész embere fertőzött meg azzal a vírussal, ami egyszerű szuperkatona helyett alakváltó mutánst csinált belőle. Heller természetesen mindenkinek útban lesz: ahogy a videóból kiderül, a Blackwatch nem tudja, hogy melyik oldalon játszik, noha mi már világosan ismerjük a kolléga indítékait - ki akarja nyírni azt, aki ezt tette vele. Pápá, Mercer!

A Prototype 2 április 24-én fog megjelenni, a videót giga321 küldte be. Köszönjük!

27.
27.
Piro
szerintem ez nagyon nem okés ,akkor lenne franko a játék ha mercer és heller karaktere közt lehetne választani mert nekem kajakra nem szimpi ez a heller gyerek mivan azokkal akik már megszokták az 1. részben játszható mercer karaktert ?!
26.
26.
hegyomlás78
Azért ráadhattak volna egy másik kabátot !!!Az elöző kukkantónak is ugyan ilyen volt!!!
25.
25.
aludttej
Jó nagy divat volt az első hozzászólóknál lefosozni a játékot, szerintem nem is játszottak vele vagy csak pár percet. Metacriticen is 79 meg 84-re van értékelve, ami nagyon szép azon az oldalon.
24.
24.
genius95
#20: Am nekem is ez a James vagy ki naon nem jön be ! Egyébként még mindig meg van a game az öcsém hajtogatta hogy elkéne adni ,de én nem mentem bele ,megmondtam neki addig nem adom el míg ki nem jön a második része ... vagyis amíg meg nem lesz a 2. game része! Am KENKILL te Xbox 360 játékos vagy ?? Mert akkor Gamertag-ot cserélhetnénk ,ha az vagy akk ez az enyém JumpierSleet23 !
23.
23.
genius95
22.
22.
genius95
Nekem kimondottan nem tetszik hogy ugyanazon a helyen játszódik , de viszont nekem qrvára bejött az első rész ,mind a három szinten kipörgettem !! DE viszont nem annyira örülők annak ,hogy nem Alex Mercer-t írányíthatom a második részben ,sőt mi több ÉS megölni .....! Áhh..mindegy a léyeg hogy biztos vétel lesz és kész!!! :))
21.
21.
Khaszás
Hát nekem is nagyon bejött az első rész mármint az első 20-30perc... utána hát már a többiek leírták :) 1 unalom halom az egész.. szép és jó de ma már nem hiszem h elég lenne 1 szabadon bejárható világ plusz szuper erő nekem vhogy az Infamous is ebbe tartozik a welcome back programnak köszönhetően ingyen meg van el lehet vele szórakozni de számomra az is monoton 1 idő után... tehát pénzt tuti nem adnák ki ilyen játékokért
20.
20.
KENKILL
Én vagyok itt az egyetlen akinek tetszett az első rész? :D Szerintem nagyon jó játék volt, kb semmi más nincs amiben ilyen szinten lehetne használni szupererőket és gyilkolni mindenkit... Viszont nekem ez folytatása a sztorinak nem nagyon tetszik, ez az új szereplő bő szánalom, szerintem ezzel csúnyán mellé lőttek. Na mindegy ebben úgyis a hent a lényeg, az meg gondolom jól meg lesz csinálva.
19.
19.
p3ti
#3: Igazad van , nem szar volt , hanem 1 híg fos.
18.
18.
adriano28
#17: nem biztos.. mert ha kiakasztod a játékot akkor biztosan szabadon mászkálhatsz a 3 zóna között.. és az hogy nézne ki hogy mind a 3 zóna full fertőzött lenne
17.
17.
Kreeg
a zónákbol érdekes dolgokat is kilehet hozni...mondjuk 100% ig biztos vagyok benne hogy a zöld zóna a játék felénél megszünik
16.
16.
adriano28
hmm meglestem, teccet ez a vidi, és fasza lesz hogy beraknak még 2 szigetet, és 3 zónára lesz szét szedve a játék.. várom mááár!!!
15.
15.
kebi90
Remélem többet mutat majd azért az első résznél. Báár az sem volt rossz.
14.
14.
adriano28
#12: nem is:D énis küldtem még annó a metro2034 ről képeket meg gameplay vidit, de "láttam" nem rakták ki
13.
13.
peter.biro
#11: Bocs igazad van géppel vettem 1 joy, fat, 80 gb. Hát igen a mocskos írek ennyiért adták :-) Első fizum hamar elment :-)
12.
12.
aruha
bezeg amikor én küldtem anno híreket képekkel azt nem rakták ki..
11.
11.
@darkking@
#8: Hallod miből van az a lemez, aranyból? :) szerintem kicsit elírtad:) még géppel együtt is húzós lenne 420 euróért :)

Játékról annyit hogy szerintem nem olyan rossz de nem üt olyan nagyot (Nekem)
10.
10.
givi6
9.
9.
giga321
VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ kirakták a híremet és a nevemet is juppíííííííííííí nagyon örülök.
8.
8.
peter.biro
Ez volt az első Ps3 játékom 420 euró volt ...... Ez a játék , nem tom egész egyszerűen ratyi. Olyan semmilyen az egész gagyi grafika, és nem tod mit csinálsz. Az Infamous na az igen az odaver !!!!!! Pedig régebbi .......
7.
7.
Necreon
#5: Arra jó volt hogy elspoilerezze az első rész komplett történetét, már ami érdekes is, nem csak összefüggéstelen villanások amik még csak össze sem állnak semmivé később.
6.
6.
Kocsis92
csak én érzem úgy, hogy kinéz a 3. részre egy co-op móka?:D
5.
5.
LnB
Ez a trailer elég semmilyen.. semmi ötlet, eszembe sem jut ezután megvenni a játékot. Egyszóval nem csigáz fel.
4.
4.
Hubert Cumberdale
Az első nem hatott meg egyáltalán. Gagyi volt... Talán ez jobb lesz.
3.
3.
aludttej
#2: igen pontosan ugyanakkora szar, mivel kicsit se volt szar az első és ez se tűnik rosszabbnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...