Elérhető a Warhammer 40K: Space Marine demója

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 23.
  • Letöltés
Link másolása
Habár a vérbeli RTS-eiről elhíresült Relic elsőként kóstol bele az akciójátékok fejlesztésébe, a Warhammer 40.000: Space Marine egyáltalán nem néz ki rosszul, sőt az univerzum rajongói számára igazi unikumnak számít, hogy végre nem madártávlatból látjuk az eseményeket. Az Xbox Live-on már ott a demó.

A THQ kiadta a Warhammer 40K: Space Marine egyjátékos demóját, melyet az Xbox Live-on tudunk magunkévá tenni, ehhez csupán egy Gold előfizetésre és 1,5 GB szabad merevlemez-területre van szükségünk. Hősünk Titus kapitány, az igazi belevaló Ultramarine, akinek lételeme az, hogy szétrugja az orkok seggét és megállítsa a Káosz előrenyomulását.

PC-s verziónk is van, de ehhez olyan csontkemény fannak kell lenned, mint ide Jeruzsálem. Csak a Honour Guard tagjai férhetnek hozzá a korai verzióhoz, pontosan ezen a helyen.

A végleges Space Marine egyébiránt a jövő hónapban jelenik meg, a Gears of War 3-mal egyetemben. Lefutott a harc? A demóról alkotott vélemények jöhetnek bátran kommentekbe!

23.
23.
HerodPK
#20: nem vagyok ideges ..csak szemetszu 1esek hozzanemértése..vagy csak szimplan te vagy az ugyeletes troll akinek mindenbe bele kell kotni...ha 1 kezemen csak 2 ujjam lene akor is meg tudom szamolni hany pozitiv kommeted volt miota tag vagy...ennyi...neked semi se jo...akkor ad el a géped és vegyel elemes tetrist...ott tudod mit kapsz a pénzedert nem kell tesztelni se....:) szart a szarnak>P
22.
22.
Rompez
#20: Herod sztem arra próbált meg célozni még ha nem is a megfelelő formában ,hogy előbb teszteld és aztán szídd ^^
21.
21.
KD
leszedtem. ez szuperzsír
20.
20.
Józsi_Doe
#12: :D:D:D:D ideges vagy bolondgyerek? Szedjél nyugtatót!

Jót vagy semmit. talán Halottról van szó?

Ami vacak, az vacak. Valakinek ki kell mondani.
19.
19.
AnimeWarlord
A grafikát és a pályatervezést leszámítva fasza kis gém. Amint lesz rá keret veszem is meg!
18.
18.
Darox
Megmértem az FPS számot. Egyetlen egy helyen esset le fél másodpercre 30 alá mikor egy brutális nagy robbanást csináltam (robbanó hordó + Jump Pack-el becsapódás + tömeg + kamera pont mindennek a közepében) de akkor is csak 20-ra esett le és egyből vissza ugrott 30-ra és sok helyen fölötte van.
17.
17.
felegyi
Most pörgettem ki a demót... uh, iszonyatosan ötletes és teli van lehetőségekkel! Már a főmenü is passzentosra sikeredett :) Normal-on is nem egyszer meghaltam az elején, érezhetően nehéz de a valódi ok az hogy ez egy demó nem pedig Training pálya így elég nehéz beletanulni... grafikával sincs baj, sőt reális a kinézete abból a szempontból hogy iszonyatosan sok egységet mozgat a játék, valószínűleg széthúzná az oldschool vasamat de csak csodálkoztam mennyire szépen fut! Aki teheti próbálja ki, korrekt játék és VAN demója, nem szarnak le minket a fejlesztők... ezért is plusz pont!!!
16.
16.
LiMiT
Kipróbáltam én is, nekem nagyon bejött, bár én imádom a Warhammer 40k-t. A demo alapján tuti beszerzem a teljes verziót is. Eddig nem is foglalkoztam a Space Marine-nal, de most ez megváltozik. :)
15.
15.
taihell
Szerintem ez a grafika pont igy adja vissza a wh40k világát. nagyon tetszik a demo biztos vétel lesz a teljes játék is!
14.
14.
Este letöltöm, mert már ps3-on is elérhető a mai napon! Nagyon várom már, szerencsére kb 14 nap és megvehetem :)
13.
13.
Hunt€r
Nah...egy hete járt le a gold előfizetés :S
12.
12.
HerodPK
#6: Bazd meg:) nem igazan érdekel ha kimoderalnak...de mia f*sz nak jatszol vele ha csak lehurrogni tudsz szinte mindent...te vagy az ugyeletes "DESZAREZAGAME" és sajnos nem csak ennél:S...jot vagy semmit...de szerintem mindenki tudja a mondatod folytatasat.......koszonjuk Emese
11.
11.
ZERO88
Hát az valami nagyon baro játék lesz most vittem végig a demot szerintem nagyon jó a grafika is!!!
10.
10.
ZERO88
Pc-n fent van a steam-on is most szettem le :) Elég jó kis játék :D
9.
9.
Darox
Szerintem a játék effektjei gyönyörűek, nagyon élvezhető a játék maga, változatos és elég kihívást biztosít. Hard-on 5.-kre se sikerült megcsinálnom a pálya végét de még a Normal is tud meglepetéeket okozni. Amint lehetőség adódik rá jön az előrendelés.
Egyébként nem értem mi bajotok van a grafikával, szerintem nagyon szép.
8.
8.
shatterhand
ami nem crysis dzsungel az bűn ronda
grafvuzi
7.
7.
falselight
#5: szépnek én sem nevezném, de legalább nem okoz neki problémát nagyobb csapatok megmozgatása.
6.
6.
Józsi_Doe
na végre már steamről is elérhető. 18-a óta ott a link, de eddig nem engedte tölteni. meglátjuk mekkora egy rakás ...
5.
5.
Necreon
#3: Egy kissé feltuningolt RTS játékot hajtó, korához és az akkor elérhető technológiához képest bűn ronda játék fusson is jól, még jó hogy....
4.
4.
Terawatt
steamről is letölthető
3.
3.
falselight
a demó elég korrekt, és remekül van optimalizálva is.
2.
2.
peter.biro
1.
1.
peter.biro
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...