Itagakival is játszhatunk az új Saints Rowban

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Mikorra is időzíthette volna a THQ a "nagy" bejelentését, mint a Japánban zajló TGS-re, miszerint Tomonobu Itagaki, a neves játékdesigner is játszható karakter lesz a Saints Row: The Thirdben. Kellett ez nekünk, szükségünk van rá? Ekkora kultusz lengi be Ninja Gaiden atyját? A kiadó szerint igen.

Tomonobu Itagaki, a folyton napszemüveget és bőrkabátot viselő, rendkívül közvetlen fickó. Igazi rocksztár a játékfejlesztők között, neki köszönhetjük többek között a Ninja Gaiden és a Dead or Alive sorozatot. A Team Ninja hajdani fejese lepaktált némi muri erejéig a THQ-val annak apropóján, hogy játszható karakter legyen a Saints Row: The Thirdben.

Míg a poénos GTA-klónban egészen egyedi karaktereket is létrehozhatunk majd a szerkesztőfelületen, addig Itagaki-san már teljesen lemodellezve jelenik meg a játékban: teljes bőrszerkóban veszít, trendi napszemüvegét le sem veszi. Jónéhány poén tárgya lesz, ezt biztosra vehetjük. Hogy mégis milyen indok vezérelte a THQ fejeseit, nem tudni. Ki lesz a következő? Cliffy B?

Itagaki egyébként jelenleg az ördögi Devil's Thirdön dolgozik ezerrel - s milyen meglepetés, hogy a horrorjátékát a THQ adja ki. Gondoltátok volna?

3.
3.
M.invisible
#1: NG az egyik leg HC-abb hack'n'slash amivel valaha is játszhattál! Nem azt mondom, hogy "presztizs kérdés" végigtolni, de azt igen, hogy ajánlott! Amúgy minden megvan benne: jó story, jó harcrendszer, kellemes grafika (főleg, hogy az első NG ebben a generációban tulajdonképpen az előző generációból mászott át). Szóval sok olyan dolog, ami jópár mostani játékban csak felszínesen van meg.

Persze eltekintve a fent írtaktól megértem és elfogadom, hogy neked nem tetszik.
1.
1.
shatterhand
A DOA az kezdetektől fogva tetszik, de a NG sehogyse.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...