Aliens: Colonial Marines - brutális 12 perc

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 1.
  • Videó
Link másolása
Lássuk, min nedvesedtek be az idei E3-ra látogató Aliens-rajongók. A Gearbox most tökéletes minőségben osztotta meg a nagyközönséggel a kiállításon bemutatott 12 perces demót, amitől odáig vagyunk, meg vissza. Erős kezdéssel nyitjuk a hétvégét, ideje elsötétíteni!

Aki már otthon is fél felütni a tyúktojást attól félve, hogy kiugrik belőle egy apró, arcraugró xenomorph, jó helyen jár. Az Aliens-filmek hangulatát adja vissza a Colonial Marines - főleg az első két részét -, a Gearbox szinte minden létező médiumon ezt a tényt skandálja. Az alábbi, júniusi E3-on bemutatott demót végignézve tudatosodik bennünk, hogy megérte ennyi éven át várni egy Aliens-játékra. Ha végül feleennyire lesz jó, már akkor megérte beruháznunk rá. A látottakat maga Randy Pitchford kommentálja nekünk.

Ráadásként tekintsétek meg a GTTV heti adását, hiszen a srácok foglalkoztak a Colonial Marinesszel is.

73.
73.
mugen
A hangulat tényleg ottvan. Mongyuk a sima AvP-ben jobban tetszett, h darabokra lehetett őket aprítani elég gyorsan itt meg tunkolni kell őket skulóval, de annyi baj legyen! Várós nagyon. :)
Ja és még annyit, h a királynő az kiröppent az űrbe a film végén, de talán mintha valamelyik könyvben írták volna, h a sima "katonák" is királynővé tudnak fejlődni, ha csak egyedül kerülnek valahova. Szóval ez is megmagyarázható. ::)
72.
72.
Vopesz
Marha jónak tűnik, coopban fogom tolni, ha ez a szint megmarad az egész játékra. Ja, és #61 +1
71.
71.
ReNegAdE
#70: Ez a jó a videó játék iparban,bármilyen sztorit ki lehet találni!:)A lényeg az hogy jó játékot csináljanak és a látottak alapján bizakodóak lehetünk!
70.
70.
metercsiken
#69: Ja így máris más!
Természetes,hogy egy tudomisén mekkora megatonnás atomrobbanás,kihagy pár részt a pusztításból! : D
Azért persze még jó lesz!
Maximum nem kell mindenképpen a filmhez igazítani a sztorit.
69.
69.
fojesz
#68: A játék robbanás után játszódik, csak a fejlesztők kicsit másként vágtak bele a sztoriba: ők azt mondták, hogy nem minden pusztult el, egy rész továbbra is sértetlen maradt.
68.
68.
metercsiken
#64: Lehet, hogy ez még a robbanás elött játszódik?
Ahogy enlékszem a robbanásban a királynőnek is kaput, most pedig még él.
Persze lehet rosszul emlékszem, régen láttam!
Amúgy a filmben sem voltak túl okosak a lények,csak a meglepetés erejét használták ki még az elején.
A játék szerintem tökéletesen visszaadja a film hangulatát!
Jó lesz! : )
67.
67.
The Lone Drow
#64: Ez mondjuk nekem is megfordult a fejemben. Ennek ellenére nekem eddig várós cím.
65.
65.
krisztian66666
Ütős volt ez a kis demo :D Egyébként minek kell fikázni valamit? Állandóan csak fikázás és veszekedés megy! -.- Amúgy nagyon várom a játékot:)
64.
64.
lackosor6
Hát, jónak jó, hangulatosnak hangulatos, de az AI full hülye és csak nekem tűnt fel, hogy a második rész végén volt egy atomrobbanás a kolónián?? Ahhoz képest egészen egyben minden...Na mindegy, a filmet imádom, remélem jó kis játék lesz!
63.
63.
Fight!
Adja nagyon a videó, le a kalappal, csak igy tovább(Y)
62.
62.
hedzsooo
#58: Tajekozodasi problemam az nekem nem volt tobbnyire, viszont nekem meg a harcokal gyult meg a bajom olykor, pedig csak normal-modban toltam, mert nem szerettem volna beleoszulni. Ettol fuggetlenul jo sztorit, karikat kaptunk, igenyes koritessel, sz`al zenekkel, hangokkal, grafikaval es sok-sok finom RPG-elemmel. Utobbi idok legjobb fantasy RPG jateka, plane PC-n, konzolon kevesbe vagyok jartas, de szerintem par XboX360-as is alig varja, h jatszani tudjon mar vele. ;D
Meg a Skyrim-re leszek kivancsi az iden, orulnek, ha az is 1 nagyon kellemes csalodas lenne majd PC-n.

Ez az uj Aliens-es jatek is remelem jol ossze lesz rakva PC-re is majd ! :-)
61.
61.
Hubert Cumberdale
#59: Olyan rendszer kellene, mint a youtube-on, hogy lehetne szavazni kommentekre és a sok negatív szavazatot kapott kommentet egyszerűen nem mutatná, a sok pozitív szavazatot kapott kommeteket meg előrehozná. Sokkal jobb lenne, mint az értelmetlen hülyeségek közül válogatni az értékesebb megszólalásokat.
60.
60.
pierre le fou
elcsépelt klisék halmaza, gagyi, hiteltelen xenomorphok. kb. mindegyik alien gáma így kezdődik. aki egy kicsit is kedveli a foster alkotta univerzumot, ezt nem tudja komolyan venni.
59.
59.
hedzsooo
#55: ...THX, rendes toled, de hagyd ra, elvezik, ha visszairunk nek(ik), en is csak azert reagalok rajuk, mert ilyen hangulatban vagyok (sajnos)! Ugyanakkor semmi ertelme irni nekik, mert nem birjak felfogni, csak fujjak tovabb a 7^&7678@:-et..., utana meg csak nekunk nehezebb visszaolvasni a jobb kommenteket, amiket a rendesebb felhasznalok a jatekhoz irnak, v. ahhoz kapcsolodoan es nem szimpla fikazast, hanem ertelmes kommentet. Igazabol orulnek, ha 1 moderator nekem is torolne az ide irt kommentjeimet, akar az osszest is, mert tenyleg felhuztam 1-2 marhan itt magamat es most ezert tenyleg lett par tokre haszontalan komment itt az en reszemrol is.
58.
58.
givi6
#57: a witcher 2 nekem is nagyon bejött, szinte minden rendben volt
de egy nagyon idegesített, átláthatatlan volt az egész
most konkrétan a téképre és a környezetre gondolok.. én nem egyszer eltévedtem, vagy semmilyen utat nem találtam,
amugy meg tényleg nagyon jó !
57.
57.
hedzsooo
#54: Witcher-es avi, zsiir ! :) A Witcher 2-on pl. jol latszik, h csak PC-re adtak ki (elsore ).
Nagyon ott lett a szeren, kiraly jatek, az uj, 2.0-as patch-el meg meg kiralyabb, az ARENA-mod is tuti lett ! ;D
56.
56.
hedzsooo
#51: Ezek szerint el tudtad olvasni a korabbi kommentemet is, ami ideztel es ami egyebkent eleg jol lathatoan nem neked szolt, csak azt a reszet, az elejet elfelejtetted idezni.

Meg mindig nem ertem igazan mi a problemad velem, ha el birod olvasni amit irok es arra sem jottem meg ra, h mi a velemenyed errol a cikkrol, bar komolyabban nem is erdekelne valoszinuleg a velemenyed az eddigi kommentjeid alapjan.

Azzal, h 1 faxa kis billentyuzetet fikazol, tovabbra sem loptad be magadat a szivembe, de lehet nem is az volt a celod vele, de csak magadat jaratod le vele, akarcsak a hozzad hasonlok az ilyen es hasonlo jellegu kommentekkel.
55.
55.
kratos83
Nekem fel se tünt hogy hedzsooo ékezet nélkül ír. Szerintem simán el lehet olvasni és nem tudom miért kell ezért belekötni. Nem helyesíró versenyen vagyunk.
54.
54.
l4cyk4
nagyon ígéretes a trailer alapján, de azért kíváncsi lennék arra hogyan folytatódott volna videó. remélem normálisan átportolják pc-re, mert a zéró élsimítás elég sokat rontott az összképen.
53.
53.
Hubert Cumberdale
Rohamosan süllyed az oldal minősége komment részről. Szánalmas ami mostanában a híreknél megy. Nem tom mért érzi minden balhere, hogy neki most kurvára kommentelnie kell. Tiszta GS színvonal megy itt is.
52.
52.
Necreon
Látom megint buli van. Lehetne szigorítani azon a moderáción.
51.
51.
fail0verFlow
#49: nos, egy nem túl régi(természetesen mai) hozzászólásod a sok közül
"Ja, meg az meg OK, h 1 elegge ANTISZOCIALIS NEVET VETTEL FEL ezen az oldalon, de nem kellene meg feltetlen ugy is viselkedni hozza, ertelmetlen kommentekkel, v. ezen elvezkodsz ??? ^^ XD"
azthiszem ez pont az amit ezelőtt leírtam.
ehh, lehet igazad van és én vagyok a hülye de még mindig szánalmasnak, gyerekesnek és nevetségesnek tartom minden hozzászólásaid...nem tudok mit tenni ellene, ez van
mellesleg örülök hogy egy ilyen igazán drága bár teljesen pocsék billentyűzeted van, én is büszke lennék rá.
50.
50.
hedzsooo
#47: THX, orulok, h van aki kepes elolvasni az ekezet nelkuli magyar szoveget is, ha erdekli ! ;) Sot, meg normalisan is reagal ra. :)
49.
49.
hedzsooo
#43: Jol van okostojas, de en a billentyuzetemet, ami 1 Saitek Eclipse II-es es elegge faxan nez ki, nem fogom osszematricazni, h hol talizom meg pontosan es gyorsan a magyar ekezetes karaktereket az angol billentyuzetemen. -_-

Hozzad hasonlo "Einstein" kezdi a FLAME-eket, nem en, csak magadbol indultal ki "oreg". De tudod mit ? Te is fejezheted be gyoker troll, ha akarod, mert en tobbet nem reagalok a kommentjeidre... :P
Remelem mas oldalakon majd baratokra is lelsz, nem ugy mint itt, v. legalabb a valo eletben 1 "faxa csavo" vagy ! Szep napot ! :-)
47.
47.
adamsfamily
#39: Ez így igaz.Szerintem minden stílusban akad olyan játék ami még a műfaj kedvelőinek sem tetszik.Én személy szerint például szeretem az rpg-ket,de volt nem egy olyan amelyikben nagyot csalódtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...