Már készül az új 3DS-es The Legend of Zelda

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Mit új, gyakorlatilag az első, hiszen a júniusban megjelent The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D csak egy remake volt, az igazi 3DS-exkluzív epizódot még hegesztik a Nintendónál. A játék készültét maga Eiji Aonuma erősítette meg egy portugál gamer lapnak, a londoni Zelda-koncert előtt.

A júniusban megjelent The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D a Nintendo 3DS első és egyúttal eddig az egyedüli olyan játéka, amiből több mint 1 millió példányt adtak el világszerte. Ha minden jól megy, a Zelda-sorozat visszatérésére nem is kell sokat várnunk: Eiji Aonuma, a sorozat fejlesztésének vezetője megerősítette, hogy készül az első epizód, amit már kifejezetten a 3DS-re terveztek.

Merthogy az Ocarina of Time remake volt, abból is a jobbik fajta, de végső soron azoknak, akik játszottak az N64-es eredetivel, nem mutatott annyi újdonságot. Érzi ezt a Nintendo is, Aonuma szerint ugyan fontolgatják a cégnél, hogy egy második klasszikust is átültetnek a 3D-s kütyüre (lehet találgatni, melyiket), a következő 3DS-es Zelda-játék már egy vadi új rész lesz, ami persze sok olyan elemet tartalmaz majd, amivel találkozhattunk a korábbi epizódokban.

Aonuma a MyGames nevű portugál lapnak árulta el egyébként ezeket az infókat, mikor Londonban, a Zelda-sorozat huszonötödik születésnapja alkalmából koncertet rendeztek a cím tiszteletére.

9.
9.
volkornka
5.
5.
Kumite
#3: Köszönjük Tomika, ülj le, 1-es!
3.
3.
samatagrav09
#1: Szerintem a zöld emberke megmenti a falusiakat meg a csaját valamitől tök föölösleges mégegyet kiadni van belőle elég
2.
2.
Kumite
Nem akartak 2 remake-et egymás után kiadni Zeldából, így inkább csinálnak egyet a kettő közé ;) Szóval kb 99%, hogy 3 Zeldát legalább kapni fog a 3DS az élete során.

Bár nem erről szól a cikk, de igazából 3 cím van, ami már 1 millió feletti:
Nintendogs + Cats
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Super Street Fighter IV: 3D Edition
1.
1.
Elyas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...