Vodafone a PlayStation Vita hivatalos 3G-partnere

  • Írta: InGen
  • 2011. november 22.
  • Érdekesség
Link másolása
De nem az egyetlen, még mielőtt bárki megijedne, bár olyan nagyon nálunk nem kell megijedni speciel, mert magyarországi bejelentés egyelőre hivatalosan nincs. Azért jó tudni, hogy a nálunk nyugatibb országokban a Vodafone lesz a hivatalos 3G-s szolgáltató az új marokkonzolhoz.

A Sony ma hivatalosan is bejelentette, hogy az Egyesült Királyságban, Írországban, Olaszországban, Németországban, Portugáliában, Spanyolországban, Hollandiában, Új-Zélandon és Ausztráliában a Vodafone lesz a PlayStation Vita hivatalos 3G-s partnere. Ez viszont nem azt jelenti, hogy csak a Vodafone szolgáltatásával működik majd a rendszer, a készülék ugyanis kártyafüggetlen.


Igaz, ha bármilyen üzletben megvesszük a 3G-vevővel szerelt PS Vitát, alapból kapunk majd mellé egy Vodafone simkártyát, mellyel belevethetjük magunkat a mobilnet örömeibe. Ha viszont magánál a Vodafone-nál vesszük meg új kézikonzolunkat, akkor még egy kódot kapunk ajándékba, amivel azonnal leránthatjuk a Wipeout 2048-at is.

Így tehát a Vodafone csatlakozik az amerikai AT&T és a japán NTT Docomo mellé, akik a két előbb említett országban kötöttek partnerséget a Sonyval.

6.
6.
samatagrav09
B@szákmeg akkor már mi a f@szomért nem lehet vele telefonálni?Most vettem egy telót de ha ezzel lehetne akkor sokat sporolnák de sztema voda nem adja majd olcsóbban:(
5.
5.
roli33
Sony PS Vita kártyafüggetlen konzol :)
4.
4.
Motörhead
#2: Az a baj,hogy a kartellezés viszont nem mese.
3.
3.
mestermagyar
-_-

Én egy minigunhoz hasonlítom:meg kell állni bizonyos helyeken, és szépen lerögzíteni, aztán mehet. Ahhoz hogy bárhol, ahhoz erö kell.
Így psv-nél menetközben(ami a fö cél a konzolnál) perkálsz menetközbe, vagy leülsz és wifizel.
2.
2.
cannondale
Szeretem Vodafone:)
Anno tizeneve aztmondtam,h addig nelegyen mobil bunkofonom, mig csak a "westel"nek volt tejhatalma Magyarorszagon belul...ez olyan igazi kommunizmusnak felel meg (mint a Lada autot mindenkinek) mindenkinek 1 telefontarsaghoz kelljen tartoznia ha-ha-ha evekig nemengedett be mas tarsasagokat majd mikor beengedte vodafone elso 3 evben is csak a westel tornyait hasznalhatta es tole kellet megvenni-e a percdijjakat aki adta tovabb fogyasztoknak...igenis a cegek versenyezzenek ertem es ne en o" ertuk...
I love Voda:)
1.
1.
Yanez
Csak már hamarabb jelenne meg!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...