Kalózkodás miatt nem jön PC-re az új Ghost Recon

  • Írta: InGen
  • 2011. november 25.
  • Hír
Link másolása
Mármint az Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő Future Soldier. A Ghost Recon: Online viszont továbbra is tervben van, mint egyenes eléréssel szolgáló alternatíva a Ghost Recon-univerzumba, melyet kifejezetten PC-re készítenek, s remélik, hogy betesznek vele a kalózoknak.

A Ghost Recon: Online vezető producere, Sebastien Arnoult beszélt arról, hogy eredetileg a konzolos Ghost Recon: Future Soldiert egy az egyben akarták portolni PC-re. Úgy voltak vele, hogy "mivel a PC-s játékosok 95 százaléka úgyis lewarezolja, nem fektetnek bele túl nagy energiát".

Később azonban az álláspontjuk változott, s rájöttek, hogy megpróbálnak inkább csavarni egyet a dolgokon. A Future Soldier PC-s változatát elvetették, helyette készül az ingyenesen hozzáférhető Ghost Recon: Online.


"Ingyen adjuk a tartalom nagyrészét, és nincs korlát a belépésre. Ezzel azoknak a játékosoknak mutatunk egy utat, akik rendszeresen a Pirate Bayről szerzik be a játékaikat. Azt mondjuk nekik: ezt akartátok, úgyhogy megcsináljuk nektek. Könnyű letölteni, és nincs DRM sem, ami besszenyezné a játékélményt" - mondta Arnoult.

A producer szerint a Ghost Recon: Online nagyjából hasonlítani fog a konzolos Future Soldierre, de egyáltalán nem tartalmaz egyjátékos kampányt.

64.
64.
wardprod
#42: Te meg cserélgeted őket amikor csak akarod, problem?

Nem is vesszük meg azt a sok trágyát, amit ti pont emiatt a "fícsör" miatt meg tudtok. Nekik is ez a bajuk. Nem veszik a trehány módon portolt/ne adj isten elkészített szarjaikat.

Továbbá tudhatnád azt is, amit #45 ír.
63.
63.
#61: De hogy miért nem éri meg, az nem minden esetben az, hogy szar...csomó jó játék volt konzolon amit nem érte meg pc-re is megjelentetni.
62.
62.
Quent1n
#61: Ha megnézed az eladásokat warez ide warez oda PC-n elérni a milliót nagyon nagy szó. Konzolon meg sima liba általában. Nem a warez tehet erről teljes egészében de azért ott van az okok közt. A platform meg amire nem éri meg megcsinálni egy játékot az 99%-ban a PC és ez se véletlen. Persze konzolra is van warez de ott bevétel is van és ez a lényeg. Senkit sem érdekelne mondjuk egy Activision-től hogy mennyien töltik le a CoD-ot PC-re ha eladnának legalább 3-4 millát de még egyet is alig tudnak míg a konzolos eladásokból meg ömlik a pénz befele. És ennek sajnos oka a warez más okokkal egyetembe, de tény és való, hogy nem csak ezen múlik!!
61.
61.
Extol
Nagy divat mostanában a kalózkodásra fogni azt ha a játék eleve szar és nem éri meg megcsinálni a verziót valamelyik platformra.
60.
60.
Zoom3r
#49: Már bocsi, de az "anyádat" nem tudod, hogy mi az az idézőjel?
54.
54.
Quent1n
#52: Hát igen mióta ezek a netes reghez kötött hülyeségek megjelentek egyre nehezebb PC-n bármit eladni. A konzolos rendszer a multi pass-al fényévekkel normálisabb megoldás.

Sok vagy nem sok 8k nekem speciál sok de tudom, hogy nem hozzánk mérik a játékok árát, tehát azt mondom relative nem sok :)
53.
53.
shatterhand
#52: illetve a snes megadrive játékok nem is 15 hanem inkább 17éve voltak amikor láttam
suliban csak pislogtam milyen árat kérnek egy aladinért vagy earthworm jimért
52.
52.
shatterhand
#50: Azért sok nekik a 8ezer mert gyak nem tudják eladni olyan könnyen mint a konzolos verziót. Bármit megveszek mégha felét is bukom, de el tudom adni ps3on. És így más nem is 11ezer a játék. Szórakoztam rosszabb esetben 5-6 ezerért. De inkább 3-4ezret szoktam bukni. Az meg átlagban pár hónap szórakozást jelent.

De én is azt szoktam mondani: aki sokallja a játékok árát azok nem láttak még snes,megadrive játékokat 15évvel ezelött. Azóta max 1 ezressel,ha drágább egy csúcsszuper AAA kat. játék, a fizu meg meg minimum 3szorosa lett (összegben legalábbis, mert a f...kalap mai vezetőknek hála......na mind1)
Erre szoktak rávágni,hogy jó neked,ha nem sokallod a játékok árát. Hogyne sokallnám, csak aki nextgennel játszik pl az ne ilyenbe kössön bele. Mert a többség még vett házimozit, meg lcd-t is közbe.
Én maradtam egy sdtv-nél és így is meg tudom oldani a szórakozást. Sírás nélkül.
51.
51.
Necreon
#13: Nem. Ugyanis a letöltések száma nem egyenlő a bukott vásárlók számával, bármilyen hihetetlen számodra.
50.
50.
Quent1n
#49: Miért mennyibe kerüljön egy játék?????? Nézz már utána mielőtt más anyját a szádra veszed, hogy 10 év alatt mennyit változtak az árak! A PC-s játékok a CoD-ot kivéve csak olcsóbba lettek és rengeteg klasszikust lehet megvenni áron alul, ilyen régen hol volt? Az, hogy mi ilyen anyagi helyzetbe vagyunk az egy nagyon szar dolog, de ha a játékok követnék a tejet meg a kenyeret akkor lennének aztán árak... Én személy szerint nagyon örülök a mostani áraknak és a rengeteg kedvezménynek.

Amúgy meg annyit az Ubi álláspontjáról, hogy nézzétek meg ezt az oldalt: http://www.vgchartz.com/ Ps3 + Box MW3->11 millió. Pc-re meg 370ezer de legyen 470
49.
49.
AnimeWarlord
#45: "Csak 8 ezer" Anyádat!
48.
48.
DzsungelCsirke
#43: Megtértél? Nagy büdös fityfenét tértél te meg :D

Lentebb írtad hogy PC-re mai napig töltesz, és anno töltöttél is le játékot. Akkor térnél meg ha azokat visszamenőleg megvennéd, és törlesztenél. Attól hogy áttértél egy konzolra amire NEM lehet tört játékot tölteni (mostmár lehet tudom, de nem egyszerű) még nem lettél valami szent.

Egyszerűen csak telibe szarod a PC-s játékipart, mivel már nem érint téged. Szóval kéritek kicsit átgondolni ezt a Canossa-járású hozzáállást, mert ettől marhára nem vagy különb senkitől. És azért azt tegyük hozzá hogy mi sem a warezt védtük, hanem a PC platformot magát: És azokat az embereket akiket te ilyen-olyan szavakkal dobálsz csak mert magadból kiindulva mindenki warezol.
47.
47.
bsg09
#42: A "nevetségesen olcsó" megnevezéssel azért tudnék kötekedni. Konzolhoz képest olcsó, csak ennyi pénzt nem ér egy játék se (értsd mai 2-3 órás játékok...).
46.
46.
gamerman15
#42: Tudom hogy semmi sem kötelező, csak egyszerűen a PC-seket szívassák mert nem költünk 8ezret olyan pocsék játékokra amit félóra után az ablakon dobunk ki.Ha azt akarják hogy azt a 8-ezret játékokra költsük akkor csináljanak valami értelmes játékot ,ne olyan hányadékot mint például az NFS The Run.
45.
45.
Zoom3r
#42: Azért "csak 8000" mert a konzolos játékok árába benne van az a plusz pénz, amit MS és Sony bácsi kap a játékeladásokból.
44.
44.
Hubert Cumberdale
#42: De miért akarja mindig valaki eldönteni, hogy a másik mit csináljon????? Akkor neked se kötelező számítógépezni ha drága a windóz, vagy nem kötelező filmet nézni, ha drága egyszeri megnézésre, meg amúgy is ott a mozi! Ne játszuk már az álszentet....
43.
43.
simon 555
egyébként tudjátok mi a vicces?
régen amikor még csak PC-n játszottam én is mindent letöltöttem és védtem a warezt ahol csak tudtam és akkor mindenki azt mondta amit most én.most,hogy már megtértem megint mindenki az ellenkezőjét mondja:D
42.
42.
simon 555
#41: akkor ne vedd meg...
nem kell ám megvenni,semmi sem kötelező.egyébként PC-re a mai játékok már megjelenéskor is nevetségesen olcsón vannak!
szinte minden PC-s játék 8 ezer ft körül van,és ez a megjelenéskor.vársz 2 hónapot és már 6 ezer körül lesz.
41.
41.
gamerman15
Sajnáljuk kedves Játékkészítő barátaink de nekünk sajnos nincs pénzünk 10-15 ezer forintot kifizetni egy olyan pocsék játékra mint például az NFS The Run, de még lehetne sorolni a hasonló kaliberű játékokat.
40.
40.
simon 555
#37: és ki mondta,hogy én mindent megveszek?
én nem a warezosokat kritizáltam hanem a Ubisoftnak adtam ebben igazat.igen töltök le én is filmeket PC-re mert nem fogok egy olyan dologért kiadni pénzt amit jó esetben 1x megnézek.na meg a filmeknél nincs az a veszély,hogy ez végett nem adnak ki több filmet míg a játékoknál vannak platformok.az op rendszerem sem eredeti eltaláltad,mert nem fogok kiadni egy eredeti WP7 X64-es Ultimate-ért 50 ezer felett.szóval én nem arról beszélek,hogy én milyen becsületes ember vagyok meg mindent megveszek meg nem is arról,hogy ne töltsél le hanem arról,hogy miután letölt valaki valamit legalább ne verje a nyálát,hogy milyen sz*r meg minden,meg aztán itt rinyálnak,hogy mekkora hülyeség már ez amikor valszeg egy eredeti játékuk sincs az adott személyeknek.Na meg azok is elég idegesítőek akik szerint ez a játék egy rakás sz*r lesz,de azért ide kommentel,hogy most milyen baromság már,hogy nem jön PC-re....
ha úgyis sz*r lesz akkor nem mind1 nekik?
nekem jelenleg 18 játékom van PS3-ra és az összessel meg vagyok elégedve.egyiket sem bántam meg,hogy megvettem pedig előtte nem próbáltam ki őket.egyszerűen lehet adni fórumokon más véleményére,hogy jó e az adott játék.aztán ott vannak a tesztek és a videók ha tényleg nem tudod,hogy meg akarod e venni.ez egy nagyon hülye kifogás a letöltőknek.én elhiszem,hogy vannak olyanok akik tényleg csak megnézik az adott játékot majd megveszik ha tetszik nekik,de sajnos a letöltők 98%-a nem ilyen,hanem letölti és végigviszi ha tetszik ha nem...
39.
39.
krami
#37: Teljesen igazad van. Több mint 40 játék van már a polcomon és pár kivétellel, előtte mindegyiket letöltöttem és csak utána vettem meg. Szóval nem olyan nagy gond ez a warez. A másik meg, ha konzolra nem lenne ilyen macerás a tört játékok lejátszása akkor biztos, hogy harmad annyian se vennének rá játékot.
37.
37.
DzsungelCsirke
#32: És azt megkérdezném hogy a hozzád hasonló nagyon becsületes konzolos arkangyalok honnan töltik le a filmeket, zenéket, programokat, és az is érdekelne hogy az operációs rendszered eredeti-e.

Nos? Konzolra nem tudsz tölteni, mert nem lehet, ami azt jelenti hogy akinek van konzolja az szépen megveszi arra a játékokat, és PC-re meg tölt, aztán itt veri a nyálát hogy ő milyen tisztességes ember. Minőségi játékokat érdemes fejleszteni számítógépre is, elég csak megnézni a Witcher 2 eladásait (összejött annyi hogy Xbox-ra is kidobják utólag!), vagy például a Red Orchestra 2 Steam statiszikáit.

Szóval amíg te semmivel nem járulsz hozzá a PC-s játékipar fejlődéséhez, addig köszönjük szépen nem kell látatlanban ítélkezned felettünk. Mert állítom hogy több játék figyel a polcomon szerény 18 évemmel mint a legtöbb ,,törvénytisztelő'' konzolos állampolgárnál.
36.
36.
Darox
#25: Jaja. Emlékszem milyen boldog voltam mikor negyed Budapest-et átutaztam és péntek délután ballagok haza a vaci új Space Marine-al a kezemben. (Nah azt megérte megvenni!)
35.
35.
LtK
#32: Ahhoz, hogy rájöjjenek arra, hogy egy szar portolás az egész ki kell próbálni ;) Látom nagyon konzolos vagy szóval elmondom, hogy nem szívesen adnak ki az emberek 10.000et egy olyanért amihez atomerőmű kell pedig a grafikája egy normál szintet üt meg és a grafikai beállítások kimerülnek a felbontás beállításában. Ráadásul arra lusták,hogy lecseréljék a gombokat, példának okáért fifa12, írányítási beállításokban a boxos megfelelők vannak (lövés B,passz A stb.) és te találd ki akkor melyik gomb az billentyűzeten. Persze ki lehet találni, nem sokból tart, főleg egy fifa-snak, de akkor is a trehányságnak tartom, hogy ennyit nem bírnak megtenni. Fentebb említett optimalizálásról nem is beszélve. Sokan vannak úgy, hogy letöltik, megnézik, és ha jó akkor megveszik. Lehetne kevesebb a warez, hogyha a demokat nem a játék megjelenése után fél évvel adnák ki.Ez csak a saját véleményem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...