VGA 2011: Tekken Tag Tournament 2 kedvcsináló

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 11.
  • Videó
Link másolása
Bár a Tekken Tag Tournament második részét bárki kipróbálhatta, aki beruházott a Tekken Hybrid nevű PlayStation 3-exkluzív gyűjteménybe, a Video Game Awards apropóján a Namco Bandai összedobott egy élőszereplős trailert is a játékhoz, ami a Tag Tournament fontos játékelemét, a páros harcot is előtérbe helyezi.

Sok újdonságot nem fog nyújtani a Tekken Tag Tournament 2 előzetese, a 2012 év végén megjelenő, páros harcot előtérbe helyező verekedős játék demóját már kipróbálhatták azok, akik megvették PS3-ra a cím első részének felújított változatát és a legújabb Tekken animációs filmet tartalmazó Tekken Hybrid csomagot. Az élőszereplős anyag mindenesetre hangulatos, érdemes vetni rá egy-két pillantást!

3.
3.
Type R
én most fogok rámenni a 6. részre:) utoljálra a tekken taggel zúztunk nagyon jókat ,remélem ezek a mostaniak is hozzák a hangulatot bár már sosem lesz ugyan az mint a második rész a jó öreg szürke 'egéren' :)
2.
2.
strike19
Érdekes lesz.A verekedős gémeket szeretem.Igaz a tekken közül csak 3-mal játszottam,A tekken 3-ról mai napig a tekkenesek ódákat zengenek.Az utolsó tekken vegyes fogattatású volt mint pl a Final Fantasy XIII.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...