The Last of Us - az Enslaved designere dirigálja

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 12.
  • Hír
Link másolása
A VGA-t megelőző zseniális felszopóhadjárat után, a konkrét bejelentést követően megindultak a találgatások a legújabb PS3-exkluzív cím kapcsán. Sokan találgattak a szinkronhangok mögött rejtőző valódi arcokra, mígnem a Naughty Dog tisztázott pár nyitott kérdést.

S hogyan jön a képbe az Enslaved? Csupán úgy, hogy a Ninja Theory egykori vezető designere, Mark Richard Davies is közreműködik a The Last of Us fejlesztésében, vélhetőleg valami igen magas, irányítói munkakörben. Talán pont ezért volt hasonló dramaturgia a PS3-exkluzív cím első előzetesében. Férfi és női főszereplő, folyamatos diskurzus, posztapokaliptikus hangulat - igen, ezek tényleg az Enslaved hagyományai.

Cáfolta a Naughty Dog, hogy Ellen Page - az Eredet és a Juno női szereplője - szolgáltatná a The Last of Us hősnőjének szinkronhangját, tévesnek bizonyultak a rajongók következtetései. Sajnáljuk - igen-igen botfületek van. A stúdió kreatív vezetője, Neil Druckmann Twitteren közölte a két főszereplőt megszemélyesítő művészek, azaz Ashley Johnson és Troy Baker nevét. Johnson még ismeretlen a videojátékok területén, de Baker már több virtuális hősnek is kölcsönözte a hangját. Ő volt Kétarc a Batman: Arkham Cityben, Snow, a Final Fantasy XIII-ban és ő lesz Booker DeWitt, a Bioshock Infinite-ben.

A The Last of Us kizárólag PS3-ra jelenik meg a távoli jövőben, multiplayer porció nélkül. Ez lesz egyébként a fejlesztők első M-besorolású játéka. 

9.
9.
wigyory
Kissé előre vetiti a lehetséges jövőt-a következő generációnak, amit magunk mögött hagyunk számukra.
8.
8.
danez11
a megjelenést szerintem ötletesen a "világ végéhez" igazítják :)
5.
5.
Pengn
#4: M = Mature besorolás.
4.
4.
kopic
#3: Am mi az hogy M-besorolású ?
3.
3.
kopic
#2: Szerintem is 2012 végén fog kijönni! Mert állítólag már 2 éve készül!
2.
2.
treck
Szerintem nem olyan távoli jövő az! Borítékolható a 2012 ősz/tél! (max 1 év)
1.
1.
ReNegAdE
Valóban!A trailer végén tényleg vissza köszön az Enslaved látványvilága!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...