A héten érkezik a Duke Nukem Forever új DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 14.
  • Letöltés
Link másolása
Hiába lesújtóak a kritikák, hiába bukott meg a játék a kasszáknál, a Gearbox mégis életben tartja a mítoszt, ha már 10 évet kellett rá várni. A Duke Nukem Forever új letölthető tartalma a héten elérhető lesz, a The Doctor Who Cloned Me csomagból egy barátságos videónk is van.

A The Doctor Who Cloned Me DLC a héten egyaránt elérhető lesz konzolokon és PC-n. A fejlesztők állítása szerint nagyjából háromórás játékidőt biztosít a csomag, mely nem is olyan kicsi: 3,22 GB-ot nyom. Klónozott Duke Nukemek ellen mentsen meg az Isten? Bizonyára jó móka lesz, ha kedvelted az alapjátékot. Ára 800 MS pont vagy 9,99 dollár. Csekkold a trailert:

9.
9.
Jinbobo
#2: Én nem mondom azt hogy gagyi lett, a hangulata és játékmenete szerintem igenis szórakoztató! Kicsit olcsóbb lesz ez a DLC, én le is töltöm!!
8.
8.
csetom
ez de nagy XD, Az a pali aki beszél az elején az olyan mint a Timesifes csávó nem
7.
7.
daenath
Nekem nem jott be a DNF, 1 ora jatek utan uninstall lett a vege, valahogy nem volt meg a DN 3D feeling, igy inkabb nem dobok ki foloslegesen 10$ egy DLC-re ;)
6.
6.
Moldren
Az biztos hogy jobban megéri mint cod dlct venni :)
5.
5.
goblinfing
még mindig többet érő dlc mint 1 cod dlc..
4.
4.
Optimus Prime
Erre tegnap ifgyeltem fel a Steamen a "Doctor Who" cím ragadott meg. A videó alapján jónak hat, van benne fantázia meg látványos. A demó után nagyot csalódtam a játékban... de ezért a DLC-ért, ha akcióba lesz lehet megveszem.
3.
3.
FekaFOB
#2: Inkább foglalkozzanak ezzel mint a nyomorult Borderlands-el. Akárki akármit mond ez egy nagyon jó játék lett! Ha neked azt mondják hogy a Borderlands szar, akkor azt is leköpöd? Ez egy elég tartalmas DLC, ami akár még meg is érheti azt a 8 eurót.
2.
2.
wolfwarrior
Miért miért ezzel foglalkoznak az Duke Nukem gagyi lett mindenki ezt mondja inkább a borderlandsel foglalkoznának.
1.
1.
Ecneb
Azt hittem az min 3 év lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...