Érkezik a 2012-es londoni olimpia hivatalos játéka

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega csapott le a Londonban zajló 2012-es nyári olimpia jogaira, és elhozza nekünk a London 2012 – The Official Video Game of the Olympic Games-t, mely számos sportágat vonultat fel - reméljük, elcsípünk némi hangulatot is, mely átitatja az egész eseményt. Látnivalóink is vannak már!

Nem csupán Sonic és Mario ökörködésével telik a londoni nyári olimpia videojátékfronton, hiszen a Sega bejelentette az esemény hivatalos játékát. Nézzétek el nekünk, hogy a hírben csupán egyszer írjuk le a nevét: London 2012 – The Official Video Game of the Olympic Games. A játék júniusban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, de érdekesség, hogy a konzolos verziók némileg különböznek majd egymástól. Kizárólag Kinecttel élvezhetjük a standröplabdát, míg a Sony gépén a 25 méteres célba lövést a PS Move segítségével játszhatjuk. Mindenki kap tehát egy exkluzív sportágat - hála az égnek!

Összesen harminc sportágban bizonyíthatjuk rátermettségünket, köztük lesznek olyanok is, mely a korábbi olimpiai játékokból kimaradtak, mint a keirin, a 10 méteres szinkronugrás és a trambulin. Természetesen lesz single player, offline és online multiplayer és partijáték opció is.

Külön érdekesség, hogy az olimpiai videojátékokban elsőként online ranglista is segítheti az egyes nemzetek szereplését, ha érmet szerzel magyar színekben, akkor ugyebár Magyarország boldogulását segíted. Reméljük jobban, mint a valódi, hús-vér sportolóink. Valódi londoni helyszíneken, stadionokban fordulunk meg, még jobban átadva magunkat az esemény nagyszerűségének.

3.
3.
GMatyi
Az a gond ezzel a játékkal, hogy amíg tart az olimpiai láz addig biztosan meg fogják vásárolni a játékot, aztán a feledésbe merül a játék...nincs igazán jövője...
2.
2.
Mortis
Kinect-el talán értelme is lesz. :)
1.
1.
Yanez
Arra számitottam,hogy az EA hozza el nekünk eme progamot.De lehet,hogy a Sega majd meglep!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...