11 ok, amiért szükséged van a Prototype 2-re

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 23.
  • Videó
Link másolása
Az Activision foggal-körömmel szeretne meggyőzni mindenkit arról, hogy a Prototype folytatása bármilyen más játéknál elsőbbséget élvez, s mindenképpen meg kell vásárolnunk azt. Szépen csokorba szedte azokat a kritériumokat, melyek hatására a vásárlás mellett döntesz. Vagy nem.

Az alábbi felvetésekkel mi sem vitatkozhatunk, a kiadónak 11 jó oka van arra, hogy mindenki megvegye az akciójátékát. Ehhez a srácok értenek, s míg néhány produktumukhoz kiadott DLC-iket milliók vásárolják (még akkor is, ha vajmi csekély tartalmat ad), addig a Prototype 2, mint teljes játék sem okozhat problémát. Vagy igen? Te szaladsz majd a boltba április 26-án? S ha PC-s vagy, akkor július 24-én? Köszönjük, giga321!

25.
25.
DON GONDOCS
Aszthittem ez is olyan lesz mint az inFamous vagy a TFU de azért jó ígyis.
24.
24.
adam222
#22: a diablo meg fog jelenni Júniusban ?:O kis naiv :)
23.
23.
alexcargooo
egy,ketto,harom...Jelenj meg!
22.
22.
elite_hun
Szerintem elbaltázták a megjelenési dátumot, mert ha a PC-s is akkor jönne ki mint a konzolos tuti többen megvennék (lehet még én is), de júniusban biztos nem fogom megvenni a Diablo miatt.
21.
21.
Vicces, engem pont a technikai kidolgozása riasztott el az elsőtől leginkább, igaz PC-n. Valami nem stimmelt azzal a porttal, pedig az első 1-2 órát _nagyon_ imádtam (nem tetszett, de jó volt vele játszani) aztán már nem volt az és gyorsan elment a kedvem tőle. Sajnálom, mert nagy potenciál volt benne, de ha ez is olyan lesz, mint az akkor lehet kihagyom :(
20.
20.
Berkes2000
Nekem az első 3 érv elég lenne, ha a magyar életszínvonal felnőne a játékok árához. Szerintem az átlag magyar fizetéshez mérve kb. a 2 éves, 5-6 ezer Ft-os játékok számítanak reálisnak! Annyiért rányúlnék sok mindenre!
19.
19.
Raatkainen
De jó, hogy már a képességeket is dlc-kben árusítják...
18.
18.
metercsiken
Sajnos az első rész nekem is csalódás volt, úgyhogy nem hiszem, hogy beruházok rá....hacsak nem lesz egy 12. ok is: Vedd meg, és kapsz hozzá egy másik játékot is! : )
16.
16.
kese1992
engem sem vett meg a dolog. Ennek a radnet editionnek meg nagyon olyan szaga van, hogy "elcsesztük a game-t de valahogy adjuk el fiúk mert baj lesz... adjunk hozzá sok + és vágjuk át a playereket" :)
15.
15.
p3ti
Vhogy így festett az első része is , én nem látok forradalmi újítást , aztán mikor megvettem jött a pofon :S Asszem még1x nem köszi
14.
14.
Másnapos
Hát az elsőt én is rühellem de látszik hogy sokat akarnak változtatni úgy hogy ráadásul azok a változtatások jól is néznek ki szóval engem is meggyőztek de egyből tuti nem veszem meg.
13.
13.
Necreon
#12: Én azt megvettem (nagyon olcsón, 2011-es steam karácsonykor), annyit nem is bánok érte, de egyetértek úgy overall.
12.
12.
Tokodboy
1 ok amiért ne vedd meg:
Próbáld ki az első részt.......
11.
11.
gamerman15
A 6. a legjobb:D
Azon besírtam :DD
10.
10.
alexcargooo
#7: valahogy én is így vagyok veleXD
9.
9.
joshsolman1993
Az első részével játszottam,igaz akkor még PC-n,de ez a 2. rész nagy durranás lesz véleményem szerint..Agyatlan hentelés?Igaz de viszont a technika nagyon jó benne aki szereti a szabad stílusú játékokat mint pl a GTA sorozat ,vagy akár a Red Dead Redemption,annak ez is be fog jönni,igaz itt nem beszállsz az autóba ,vagy felülsz egy lóra ,hanem itt inkább csak dobálod a kocsikat :D Szerintem jó játék,valószínűleg megveszem,eddig is terveztem,ez a videó csak megerősítette a döntésem :)
8.
8.
daenath
Aki szereti az agyatlan hentet azt biztos meggyozik, de nalam ez nem szempont, ez a 11 kivegzes, inkabb nevetseges mint szorakoztato, ez csak privat velemeny, de lehet nyugotan fikazni :P
7.
7.
thernielle
Buta, agyatlan hentelés. Céltalan, vagy inkább szigorúan öncélú vérengzés. Ponyva-sztori zéró fordulattal, mutáns vírus.

Engem megvettek kilóra, jöhet! :D
6.
6.
jszili32
Szerintem jo játék!
Igaz az elözö részhez képest semmi különbséget nem látok, de jo game!
5.
5.
shatterhand
hát ez elég kevés,hogy meggyőzzön
gyenge
4.
4.
giga321
3. a legjobb amikor kukával rodeózik. Me ga égén amikor Alex Mercer ruhában van és picsán rúgja a katonát és bummmm.
2.
2.
hakydakillah
Legjobb rögtön az 1., azt tutira gyakran fogom alkalmazni :-D
1.
1.
Hát engem nem sikerült meggyőzniük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...