Resident Evil 6 - előrehozott megjelenés, új videó

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 10.
  • Videó
Link másolása
Csupa örömhíreket kapunk ma a Capcom háza tájáról: nem elég, hogy bejelentette a Lost Planet 3-at, már azt is tudjuk, hogy előrehozta a Resident Evil 6 megjelenési dátumát másfél hónappal, s e mellé új előzetest is kaptunk a zombis címből. A munkálatok jó ütemben haladnak.

A japán vállalat bejelentette, hogy mégsem november 20-án jelenik meg a Resident Evil 6, hanem már október 2-án. Gratulálunk, úgy látszik, a játékipar csúsztatásai mellett valaki még szembe megy az árral. Reméljük, hogy a teljes értékű Resident Evil 6-tal tisztességes darabbal bővül a frencsájz a gyatra Operation Raccoon City visszhangjára rácáfolva. Némileg spoileres sztoritrailerrel gazdagodtunk, csekkoljátok!

36.
36.
bodortamas1
Nagyon várom!!!!!!!!!! Tuti megveszem!!!
Amúgy nem a RE 5 előtt játszódik, hanem jóval utána.
Ez már az 1. trailerből kiderül. Itt van magyarul, aki nem tudna angolul:
http://www.youtube.com/watch?v=pmA0gRK9ShM

Már ebből lehet következtetni arra, hogy az 5 után fog játszódni.

Sajnos az nekem sem tetszik, hogy már szinte semmi horror nincs a játékban. Talán Leon kampánya lesz inkább horror, bár már a RE 4-ben sem volt egy olyan rész sem, amikor megijedtem. De ettől függetlenül, a RE sorozatból eddig a 4-5 tetszett a legjobban. Az ORC-ot nem értem minek csinálták, semmi értelme. Max. DLC-ként lenne értelme a darkside chronicleshez, de így nem. Nagy hiba volt az ORC. A RE 6 a trailerek alapján meglepett. Leon vs. Chris Ada vs. Wesker
Sherry (akit amikor először megláttam Ashleynek láttam), de később rájöttem, hogy ő Sherry Birkin. Ugye William Birkin lánya.
Szerintem leginkább a történetre vagyok kíváncsi! Pl. Ki az ott Leonnal? Mi szerepe van a vírus elterjedésében? Meg még jónéhány kérdésem van, amire a játék megjelenéséig nem szeretnék választ kapni, mert akkor már nem lesz olyan izgalmas a játékmenet :)
Várom nagyon!
Nálunk is pezsgőbontás lesz!!!
34.
34.
racvik
#30: Haladj a korral.Senki sem kötelez arra hogy játsz velük.Semmi se lessz olyan mint 15 éve ez van
33.
33.
#30: Teljesen egyet értek veled, a trend sajnos pont az amit írtál.
32.
32.
Na jó, de mit keres itt Voldemort homoszexuális ikertestvére ? :(
31.
31.
#30: JAVÍTÁS:

*a DA2 talán teljes értékű FOLYTATÁS lett volna*

*Ma már egyszerűen nem is maradna IDEJÜK a technológiai oldal befejezése mellett még a művészeknek is egyedi arculatot formálniuk a játékoknak.*


Sorry, korán van. (Késő?)
30.
30.
Maga a játéksorozat már régen nem érdekel: viccet csinálnak belőle ezzel a sok-sok folytatással. (Ráadásul rossz úton járnak...)

Viszont szemet szúrt a hírben egy hatalmas baromság:

"Gratulálunk, úgy látszik, a játékipar csúsztatásai mellett valaki még szembe megy az árral."

MILYEN ÁRRAL? MICSODA???

A játékok 90%-a meg lesz vágva, tele lesz bugokkal a megjelenése után, mivel mindenhol erőltetik az előrehozott megjelenéseket. Előrehozottak, ahhoz képest amennyi időt még a fejlesztők gépein kellett volna tölteniük. Példa: ME3. Ha az EA nem erőltet párhuzamosan 5 játékfejlesztést (DA:O DLC-k, ME2 DLC-k, DA2, SW: TOR, ME3) akkor talán lett volna idő az eredeti befejezéssel maradni, és azt rendesen megírni. SW:TOR talán nem lett volna bughalmaz, a DA2 talán teljes értékű befejezés lett volna, a DA+ME2 DLC-k nagyja pedig ostoba lehúzás volt, szvsz.

Fogja már fel végre mindenki, hogy oké, nagyon faxa ha nem kell várni éveket egy játékra, jó az ha 2-3 évente jönnek a folytatások, de azok ma már olyanok is. Persze az RE régen nem játszik ebben a témában, a sorozat annyira lapos és bugyuta lövölde lett, hogy persze ilyen stuffot összeütnek neked bug és gond nélkül 3 év alatt... De a többiek...

Mintha a trend éppen nem a 15 patch, utólag pótlólag kiadott 10 DLC lenne, hanem hogy jujj de sokat kell várni egy játékra.

Nem, a trend az hogy komoly pontszámokat húztok le srácok, mert a játékok bugosak. (Már amikor a cikkeitek komolyan vehetőek, és nem éppen nevetségesen elfogultak.)

Vegye már mindenki észre: a technológiai fejlődésével megnőtt a fejlesztésre fordítandó idő. Ha ehhez nem tartják magukat, akkor jön a fél-játszhatatlan New Vegas, a hiányos ME3, a förtelmes DA2, vagy a gyökereitől teljesen elfordult RE.

Mi köze az arculatváltásnak mindehhez? Nagyon is sok. Ma már egyszerűen nem is maradna a technológiai oldal befejezése mellett még a művészeknek is egyedi arculatot formálniuk a játékoknak. Ezért tűnik lassan minden gagyi shooternek. Akarnának ők oda egy király új helyszínt, de helyette kénytelenek ismételni az egyes mapokat... Újra és újra. A játéknak mennie kell a piacra, bugosan. Nem baj, egyesek örülnek a farkuknak, amiért másfél évvel kevesebbet kell rá várni. Ne legyünk már ilyen szánalmasan kockák emberek, hagyjuk alkotni azokat a szerencsétleneket.
29.
29.
Yanez
Felcsigázott a trailer,az fix!Úgy látom ezúttal a történet jóval kidolgozotabb és szebben megrendezett lesz,ami nálam egy játéknál sokat számit.Továbbá van benne valami,ami a Rezi legelső részére emlékeztet,csak modern köntösbe bújva.Azt mondom hajrá,mert még fasza is lehet!
28.
28.
sherex
Remélem nem azért hozták előrébb mert kivágtak belőle pár részt amit majd DLC-ként akarnak eladni , hanem azért mert tényleg jó ütemben haladnak.
27.
27.
The Lone Drow
Én nem vagyok különösebben RE rajongó, de ez még engem is megvett kilóra, az is lehet, hogy megveszem életem első epizódját oO
26.
26.
sinister
Én már óvatos vagyok a Resi játékokkal kapcsolatban,ez a hatodik a trailer alapján akár még jó is lehet,mégis azt mondom meglátjuk...láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni ;) Az utolsó jó játék a szériában számomra a Code Veronica volt.A negyedik rész a helyszínek és a hangulat terén kiváló volt,csak ne lett volna annyira gázos sztorija (bár a tapasztalataim azt mutatják,hogy sokakat egyáltalán nem érdekel egy játék sztorija).Az ötödik csilli-villi tucathent nem több,az ORC-t még nem próbáltam.A remény hal meg utoljára...:D
25.
25.
Asuka
Azt az eget!!!
Nekem ez kell!!! Beteljesedne a világom, ha végigjátszhatnám a Chris-Leon harcot. És végre Hunnigant is láthatom ^^
24.
24.
NECROMORPH
#8 Szerintem a 4. rész százszor jobb volt az 5-nél...ott még gondolkodni kellett néhány résznél, de a legfontosabb, paráztatós és jobb a sztori is
23.
23.
xxxgamer4ever
#20: Ritkán rohan a torkára, csak állítsd védekezőre! :)

Végre Resident Evil ami jön PC-re, hála az égnek erre várok!
20.
20.
samatagrav09
#18: igen egy okosabb társ nem ártana főleg amikor a megazombinak a torkába rohan és onnan lövi :/
19.
19.
ReNegAdE
Na végre valami jó hír!Nagyon várom már!:)
18.
18.
metercsiken
Jó a videó!
De remélem nem úgy lesz kitalálva mint az 5. részben, hogy kisérget minket egy társ!
Engem abban az a csajszi nagyon idegesített!
Mondjuk, ha jobb lesz az AI akkor talán elmegy.
17.
17.
Raatkainen
#2: Dehogyis, Wesker fia van jelen a trailerben, Albert Weskerről már múltidőben beszél az Adához hasonló csaj!
Imádtam az 5. részt, ez rátehet még egy lapáttal!
16.
16.
kharami
háááát....:/ én már inkább nem is lesem meg a resivel kapcsolatos híreket!
15.
15.
daenath
#14: "At this time" ???? Miert volt mar RE Wii-U -ra? :D

Nah tan ez melto lesz a sorozathoz, az 5 es Operation Racoon szimpla hent volt, horror kell ide :D
14.
14.
volkornka
Sajnos nem mindenkinek igaz hogy csak csupa örömhíreket kaptunk. Capcom: "No Plans for Resident Evil 6 Wii U At This Time"
13.
13.
drakecsaj
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
*pezsgőbontááás*
11.
11.
serioustomy
fúú, ez atomkirály lesz! főleg majd coop-ban :D
10.
10.
Giga0509
9.
9.
keiji maeda
#6: elméletileg több horror lesz benne , szerintem a leon story menete lesz horrorabb chris meg akció jellegű ! de ez nekem tuti előrendelve lesz mert van egy olyan érzésem hogy király lesz :)
7.
7.
felegyi
Jr Wesker, azaz Ifjabb Wesker?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...