Szeptemberben jön a Tekken Tag Tournament 2

  • Írta: InGen
  • 2012. április 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Sokan minden idők legjobb Tekken-részének, sőt a valaha létezett egyik legjobb verekedős játéknak tartják a Tekken Tag Tournamentet. Nem csoda tehát, hogy a Namco Bandai visszahozza a címet, s habár a folytatás korábbi megjelenésre számítottunk, azért így sincs már messze.

Árkád gépekre már megjelent, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra szeptemberben fog a Tekken Tag Tournament 2, jelentette be a Namco Bandai. Ezzel a kiadó követi a szokásos sémát: a Tekken-széria tagjai először általában Japánban, s ott is árkád gépeken jelennek meg, majd az otthoni konzolokra készült verziót ez alapján bővítik fel.


Nem lesz ez másképp most sem: az árkád változat 44 karaktert tartalmaz, ehhez képest mi többet kapunk majd. Pontos számot egyelőre nem közölt a kiadó, de a választható harcosok száma 50 felett lesz, ami erősen tisztességes. A hírek szerint a Tekken Tag Tournament 2-ben nem csak tag harcokat, hanem 1v1, 2v1 és 2v2 küzdelmeket is folytathatunk majd. Ezen kívül a fejlesztők beépítenek egy Fighter Lab névre hallgató játékmódot, ahol a kezdők gyakorolhatják be a harcrendszer alapjait, a haladók pedig tovább finomíthatják technikájukat egy testreszabható, M.I. által irányított bunyós ellen.

2.
2.
p3ti
Már nem azért , de az első része hatalmas siker volt... Már rég kiadhatták volna a folytatást, kár hogy a Tekken 6ot ennyire sikerült elszúrniuk . Remélem méltó lesz az elődjéhez , akkor meg veszem , úgyis hiányzik már egy jó tekken game :) Ja a hybridet is be kell még szerezzem
1.
1.
eximmice
Remek hír!Ez is ott lesz a gyűjteményben :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...