Hat percen át mozog a Prototype 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 18.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten megjelenés, hosszú idő óta először láthatunk valami tartalmasabb gameplay anyagot i a Prototype 2-ből. Bár a Gametrailers exkluzív videója sem üti ki a ház oldalát, azért tartogat néhány látványos pillanatot az egyik fejlesztő által kommentált felvétel.

Bár amerikai elemzők már temetik a játékot (a Cowen and Company szerint az USA-ban egy év alatt kevesebb, mint 500 ezer példányt adhatnak el belőle, és azokat is csak az előző rész miatt), mi egyelőre ne tegyünk így: jövő héten megjelenés, akkor mondhatunk végleges ítételet a Prototype 2 felett. Az alábbi gameplay videóban egy katonai bázisba törünk be, eleinte lopakodva, majd a Hydrával szemben megvillanhatjuk a karmainkat is.

30.
30.
DON GONDOCS
#25: Ja régen azért még a játékélmény nem volt eggyenlő a sikerélménnyel. Talán a Dark Souls: Prepare to Die Edition olyan nehéz lesz mint ahogy állítják.
27.
27.
guest
Szerintem már az első része is nagyon fasza volt.
25.
25.
Trapyd
Ahogy látom itt sem jelent gondot elkerülni a riasztást és az ellenlépést, amikor levadászol valakit a többiek szeme láttára (1:30). A hidra a végén, talán boss vagy valami hasonló, gyakorlatilag semmit sem tud amivel veszélyeztethetne bárkit is. Támadása kevés és nagyon könnyű elkerülni. Ezek a mai játékok nagy hányadánál sajnos megvannak. 0 kihívás 100% sikerélmény. Régen egy - egy pálya miatt alvadt vért kellett hugyozni, hogy sikerüljön nem beszélve a nagyobb ellenfelekről, ma meg sétagalopp az egész.
24.
24.
valti7
nem tudom, nekem elég csak a városban való szórakozás is, hogy megölök párszáz embert. a multiplayert hiányolom még :/
23.
23.
drat576
#21: lesz a játékhoz Marcer skin is :)
21.
21.
anadrex
Inkább maradok az első résznél ott legalább nem egy n*ggert kell bámulnom.
19.
19.
Hubert Cumberdale
#12: Én max 2 K-t. Arra jó, hogy melóból hazaérve szétaprítson az ember párszáz embert, aztán nyugodt szívvel bújhasson ágyba. Többre nem nagyon tudom értékelni az ilyen játékokat.
18.
18.
Lacek896
Az első részt vajon felül vagy alul szárnyalja majd?
16.
16.
metercsiken
#7: Én is valahogy így voltam vele!
Aztán megvettem, játszottam vele pár órát, és már ment is "kukába"! ( sajnos )
Ezzel a résszel már nem tudnak megvezetni!( a trailer egyébként itt is jó )
15.
15.
giga321
Meg sem jelent még de már temetik? :/
13.
13.
XricsX
hát ez valami eszméletlenül ronda :D
12.
12.
Necreon
Nagyon jónak néz ki, de még mindig nem győzött meg. Semmi esetre sem ér meg 10k-t, de 5k-t már simán kiadnék érte.
11.
11.
kopic
8.
8.
kopic
Már csak 9 nap a megjelenésig!!!!
7.
7.
p3ti
Emlékszem hogy mikor megláttam a Prototype trailerét anno , biztos voltam benne hogy az lesz az évszázad játéka . Rögtön be is szereztem és akkor koppantam 1 nagyot .. Úgy hogy aki akarja vegye a fojtatást , nem az én világom
6.
6.
#2: Sokkal inkább ajánlanám a Just Cause2-őt akkor már. Ennek az első része nekem is csalódás volt. A JC2-t viszont úgy is érdemes előszedni ha csak fél órát akarsz ökörködni egy nyílt világban, akár lábon, motorcsónakkal, motorral, autóval, helikopterrel vagy épp repülővel.

A P2-ről meg az a véleményem, hogy XBLA címként 15 USD-ért megérné megvenni, de többet nem ér, még az elsőhöz képest i borzasztóan rossznak tűnik.
4.
4.
DON GONDOCS
Remélem összetettebb lesz mint az első rész.
3.
3.
ReNegAdE
Biztos nem adok ki érte pénzt!
2.
2.
azureknight0715
Ismerősömnél kipróbáltam az első részét. Jónak jó volt, el lehetett lenni vele egy darabig de egy idő után már unalmassá válik. Viszont ha ideges vagy valamiért remekül le lehet vezetni a játékon:D
1.
1.
herrluciff
durva jó, csak jöjjön már!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...