Nem törölték a Prey 2-t, de csak jövőre jelenik meg

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 20.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda végre tisztázta a Prey 2 körüli szóbeszédeket, s megerősítette, hogy bár nem törölte a Human Head játékát, az biztosan nem fog megjelenni 2012-ben, mert minőségi szempontból további csiszolásra szorul. Legalábbis ez a fedősztori, ám erre is van magyarázatunk.

A Bethesda tegnap megerősítette, mégsem kaszálta el a Prey 2 fejlesztését, s a Human Head Studios továbbra is a shooteren munkálkodik. Azt már most tudni lehet, hogy a játék mégsem jelenik meg a tervezett időpontban, s csak jövőre lát napvilágot. A késés oka az, hogy az elmúlt időszakban a Prey 2 nem fejlődött megfelelő ütemben és még nem felel meg a minőségi elvárásoknak. A címben nagy ígéret lappang és sajnálja a cég, hogy csalódást okozott a rajongóknak; a vállalat jelentős beruházást hajtott végre a csapatnál, hogy felgyorsítsa a munkafolyamatot.

A hivatalos álláspont legalábbis ez. Máskülönben nem lehet könnyű a Human Head számára, elvégre az anyavállalat jelenleg a Dishonored kampányával van elfoglalva, és a legújabb pletykák szerint a játék késése voltaképpen egy tiltakozó akció a Human Head részéről. Egy névtelen forrás szerint novemberben minden folyamatban lévő munka megszűnt a csapatnál, sztrájkba léptek, mivel nem voltak megelégedve szerződésük feltételeivel. Néhányukat elbocsátották állásukból, januárban pedig egyszerűen megszűntek a tárgyalások a Bethesdával - kis szünet következett, majd márciusban újra asztalhoz ültek.

A mai kedvező bejelentés okán joggal feltételezhetjük, hogy megoldódott a kínos ügy, és remek játékot kapunk 2013-ban.

6.
6.
fojesz
#3: Az eddigi infók szerint nem lesz.
5.
5.
KeXxX
most már boldog vok! :D
4.
4.
MrBenjamintoto
Nagyon ígéretes játéknak tűnik.
3.
3.
markoci555
nem tudja valaki hogy lesz e benne olyan mint az 1-ben ilyen féreglyuk szerű cucc amibe ha belemegyünk máshol lyukadunk ki?
2.
2.
giga321
1.
1.
DON GONDOCS
Legalább még dolgoznak rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...