2013-ra csúszik az Aliens: Colonial Marines

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 21.
  • Csúszás
Link másolása
A Sega bejelentette az Aliens: Colonial Marines végleges megjelenési dátumát, igaz, azt próbálta nem kommunikálni, hogy a játék hónapokat késik majd a korábban felvázolt őszi debüthöz képest. A rossz hírt új trailerrel kompenzálta, ami egyébként baromi jól sikerült, érdemes megnézni!

Az Aliens: Colonial Marines késésén tulajdonképpen már meg sem lepődünk, sőt a korábbi rémhírek fényében mindig örülünk, ha hallunk valamit a játék felől. Nemrég arról számoltunk be, hogy 2012 tavasza helyett csak ősszel jelenik meg az anyag, a legújabb sajtóközlemény viszont arról ír, hogy 2013-ban számíthatunk a premierre.

 

Igaz, ez már biztosnak látszik, a Sega és a Gearbox úgy jelentette be a csúszást, hogy egyúttal napra pontos megjelenési dátumot toltak a játék alá, ami általában azt jelenti: most már nem késik többet az anyag, legalábbis sokat biztosan nem. Fontos tudnivaló ezenfelül, hogy a dátum - 2013. február 12. - csak a PC-s, PS3-as és Xbox 360-as változatokra vonatkozik, a Wii U-s verzió megjelenéséről csak később beszélnek az illetékesek. A rossz hír mellé érkezetto egy új trailer is, tessék megnézni!

Köszi, kisdudeEe!

28.
28.
odin2011
beigérve májusra ,beigérve szeptemberre , és megkapjuk jövő év február 13-kán gratulálok :) dehát minél tovább vársz annál jobban örülsz mikor megjön egy game, csakhogy eddig még csalódtam az ilyen sokat várok és milyen minőség lesz dologba........
27.
27.
odin2011
#17: nagyon egyetértek!!!! ez már nem fair akkor mondták volna 5 évvel ezelött amikor kezdték fejleszteni hogy pontos időpont nincs majd keressétek a boltok polcain ha megtaláljátok akkor kiadtuk :D
26.
26.
BloodyDeath
25.
25.
Extol
Elég jó ez, bár a grafika tényleg az AVP szintjén van, de nem baj az ha a többi tipp topp
23.
23.
hedzsooo
Ez nalam tovabbra is varolistan, jo lesz. :)
22.
22.
frenkyboyhun
ezt már nem hiszem el de már nagyon várom :D
21.
21.
MadaFaka91
#20: 2 éve ? azért annál jóval több ideje. Emlékszem még amikor közép suliba jártam, akkor olvastunk róla osztálytársakkal, azóta rávágyok kattanva és annak már 4 éve.
20.
20.
Hanoi
Már két éve csinálják...
Diablo 3 teszt lesz?
19.
19.
lackosor6
Már nagyon várom, de ez a késés számomra csak egyet jelent: Nem versenyeznek a CoD új részével, hanem várnak kicsit, míg az lecseng! A trailer amúgy nem nagyon tetszik! Remélem nem egy cutscene-ékkel tarkított agyatlan szarság lesz, mint a mai FPS-ek nagyrésze!
18.
18.
adriano28
kicsit azért komolyabb az aliennekel való csata
17.
17.
simon 555
na ne szopassanak már....
először május aztán ősz most meg már csak jövőre?
elmennek a pi*****
16.
16.
Csoola
Ez egy igazán rossz hír, de remélhetőleg csak a minőség javulását szolgálja.
15.
15.
KENKILL
Nem egészen értem mi a baj a játék grafikájával, de akinek nem tetszik, nem kell vele játszani és meg van oldva. Én már nagyon várom, végre egy régi stílusú Alien produktum! Csak győzzem kivárni.
13.
13.
csonti02
Inkább annak örülnétek, hogy készül egy ilyen játék...
12.
12.
Kumite
#9: Köszönjük emese. Igen, kis e-vel írva.
11.
11.
daenath
#5: Ugyszinten, minek mindig fullHDultrabrutalrealistic graf egy jatekhoz? Foleg ha 10 perc utan mar lokod is ki a lemezt a konzolbol/PC-bol mert nem kepes lekotni, egy jatek legyen tartalmas, szorakoztato es hozza amit kell, graf masodlagos, ugyse azt bamulja az ember ha jatszik hogy milyen profin hajladozik a fu hogy szinte meg szaga is van :) Nekem tok jol nez ki igy is az Aliens, foleg ha marad a hamgulata.
10.
10.
Gamelord
#9: köszönjük Mr. mindent tudó úr. Kedves hogy velünk is megosztottad.
9.
9.
rappit
#7: elmondom, hogy a Wii U gyengébb lesz mint a PS3 és az XBOX. az meg csak lefizetés kérdése, hogy mit mondanak
8.
8.
p3ti
Nekem nincsen bajom a grafikával . Ha hozza a régi Alien hangulatot ... akkor ide vele . Legjobb Alienes játék még az atari jaguaron futott , ősrégi , de a hangulata megismételhetetlen .
7.
7.
thelegendary
kezd kicsit idegesítő lenni... totál Duke érzésem van :P
6.
6.
Kumite
#4: Fél év múlva már nem csak konzol - pc összehasonlítás lesz, hanem bejön a kettő közé a Wii U is.

A fejlesztők szerint ugyanis:
"The Wii U is a next-generation system. [...] It's pretty clear to us that the best-looking console version of Aliens: Colonial Marines is going to be on the Wii U."

Tehát valószínű, hogy a 2 prevgenen ugyanúgy néz ki, azoknál jobb a Wii U és utána jön a legszebb verzió PC-n.
5.
5.
nagyhasÚúúú
A grafikát pont leszarom...ha marad ez a hangulat, akkor igggen kemény játéknak nézünk elébe.
4.
4.
atesz89
Nem rossz a videó alapján.De gondolom szokás szerint ez konzolos verzió PC-n szebb lesz. A csúszáson nem lepődöm meg.Lassan olyan lesz mint a Duke Nukem.
2.
2.
Dcrysis02
#1: Fizikán? Az egészen lehetne javítani.

Jobban számít a hangulat, de azért lépjünk már túl a Halo 3 grafikai szintjén. Nem csodálom hogy ismét eltolták a megjelenést.

De azért remélhetőleg jó lesz. Nem is tudom mikor játszottam utoljára egy igazán jó Aliens játékkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...