E3 2012: Jön az Oddworld: Abe's Oddysee reboot

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Ez az E3 már csak ilyen: születik egy csomó érdekes bejelentés, de a fejlesztők csak "mellesleg" számolnak be az újdonságaikról, elhintik, hogy min dolgoznak, majd mindennemű érdemleges információ és látnivaló nélkül tovább állnak. Ebben a cipőben jár az Oddworld: Abe's Oddysee reboot is.

Az Oddworld-széria rajongóira jó idők járnak: az egyes részeket némi segítséggel leporolták az alkotók, most már mindegyik klasszikussal játszhatnak a fanatikusok, legyenek bármelyik platform pártolói is. Az Oddworld Inhabitants a tavalyi év elején jelentette be, hogy az Oddworld: Abe's Oddysee HD-változatot kap - mint az E3-on kiderült, jóval komolyabb fejlesztésen dolgoznak a készítők.

A csapat a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy készül az Oddworld: Abe's Oddysee rebootja, azaz úgy néz ki, a korábbi tervekkel ellentétben nem egyszerű ráncfelvarráson esik át a játék, hanem egy teljesen új anyagot kapunk, amit a nulláról kezdtek el fejleszteni a srácok. A rebootról később közölnek részletesebb infókat, a megjelenés pedig 2013 nyarán várható. Csak ne rontsák el!

10.
10.
dBLOOD
#5: Nem a fejlesztők fulladtak ki, hanem a kiadók nem mernek (és/vagy akarnak) önálló, nem derivatív játékokat pénzelni, a közönség meg hülyül, és minden derivatív szart elfogyaszt.
9.
9.
mudokon
nagyon remélem nem lesz a játéknak egekbe érö gépigénye......
8.
8.
Extol
Addig még egy teljes év!
7.
7.
Mortis
S majd géppisztollyal lehet lövöldözni a másik univerzumból odajutó nácikat, zöld véreső közepette, miközben fel kell ugrani három lépcsőfokon s meghúzni két kart, kimerítve a platformer s logikai nevet, igaz? Remek.
5.
5.
hakydakillah
Hát valahogy a fejlesztők mintha kifulladtak volna. A jelenlegi címek java vagy folytatás, vagy reboot, vagy hd remake. Mivel több cég tönkrement az utóbbi időben, talán félnek valami újjal előrukkolni, inkább jönnek olyan címekkel, melyek már bekerültek a köztudatba, és így a már ismert névvel könnyebb eladni terméküket. Tisztelet persze a kivételnek, mert azért jön néha egy-egy gyöngyszem is. :-D
1.
1.
goblinfing
Úgy érzem ez nem fog jól elsülni, remélem tévedek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...